Eşimin ufak kardeşi

Prenses sendromunuz mu var? 11 yaşındaki çocukla ne alıp veremediniz???

Zeka yaşınız kaç sizin Allah aşkına.
Ufacık çocuğun her dediğine niye gülüyorsun amacın ne?
Bu hareketin çocukta özgüven eksikliği yaratır. Eşinle kb seni uyarmalıydı.
Bi de yeterli olmuyormuş, çocuğu falakaya yatırsalar içiniz soğur mu Dilek hanım ?

Bu kadar kinli olma karsindaki eltin olsa hade haklisiniz deriz.10 yasinda bir cocuga bu kadr ofkeniz nedir

Garibimin annesi yok ya. Binmiş üstüne iyice. Birisi çocuğumun her dediğine salakça gülecek öz güvenini düşürecek. Yolarım onu.
Zavallı çocuk Hakkı'nı savunmak istemiş kimse savunmayınca, azar yemiş. Ama Dilek hanım memnun değil. Çünkü çocuğun ağzını gözünü dağıtmamışlar.

Evlerden uzak bi essiniz alinmayin gucenmeyin.
Gecenin 2 sinde adami haklayip bide hala kardesi konusu icimde kaldi diyorsunuz, vallahi hayretsiniz.

Eşinize sikayet etdiniz sakinlesmediniz, simdi de kk-ya mi sikayet ediyorsunuz? Yazilan tum kotu yorumlara katiliyorum ...

Arkadaşlar bir çok kişiyi banlatıp skoruyla övünecek,konuları hep sinir uçlarına oynuyor,tuzağına düşmeyin.
Eğer gerçek olduğuna inansaydım derdim ki,çocuk yengesinden akıllıymış maşallah,konudaki en zekice söz 11 yaşındaki o çocuğa ait

insallah gercek degildir yaa insallah gece epey bi sinir harbi yasadim :)

kocana vurmussun, bayagi siddet uygulamissin, hala kardesi konusunu acmak istiyorum diyosun gercekten. diyosun yani bayagi bayagi gercekten.

Allah esinize peygamber sabri vermis bence. Benim bile burdan ustunuze uçasım geldi. Esinizin kardesinin dedigi lafta hicbir sey yok farkinda misiniz? Ayrica 11 yasinda. Konuyu tekrar acinda herif de sizi bosamak icin yer kollasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…