Amin valla aynı yaşta oğlum var , çok kötü oldum okuyunca konu sahibinin yazdıklarını. Üvey anne yapmaz bunu yaaZavallı çocuk bu yaşta hem annesinden ayrı hem de ruh hastası gelinle yaşıyor. Allah kimsenin evladının başına getirmesin
Garibimin annesi yok ya. Binmiş üstüne iyice. Birisi çocuğumun her dediğine salakça gülecek öz güvenini düşürecek. Yolarım onu.İnanın okurken sinir krizleri geçirdim. Ben satır mı atladım acaba kardeşi size ne demiş de kafaya taktınız ? Büyük ihtimalle çocuk size itici geldiği için çocuğu inceden inceden tersliyorsunuz ve 'Ciddiye almıyorum, sen daha ufaksın, bilmişlik yapma' mesajı vermek için çocuğun her dediğine gülüyorsunuz ya da küçümsüyorsunuz ama o farketmiş demek ki, her dediğime gülüyorsun demiş. Bütün her şeyden önce çocukcağızın dediğinde geceler boyu takacak ne var anlamadım.
Ayrıca adam konuşmak istemiyorum demiş inatla devam etmişsiniz.
Adam telefonu kapat deyince kapatmamışsınız ama o size inat alınca kapatmadığı için kızmışsınız.
Böyle bişe yok yalnız. Üstüne üstüne gitmişsiniz, adam gıkını çıkarmamış hala takıntılı takıntılı çocuk konusunu açacam diyorsunuz. Pes diyorum size. Belli ki eşinize yaptığınız ya da ayrı yatmasından çok çocuk konusunu açamamak size dert olmuş. Bravo!.
insallah gercek degildir yaa insallah gece epey bi sinir harbi yasadim :)Arkadaşlar bir çok kişiyi banlatıp skoruyla övünecek,konuları hep sinir uçlarına oynuyor,tuzağına düşmeyin.
Eğer gerçek olduğuna inansaydım derdim ki,çocuk yengesinden akıllıymış maşallah,konudaki en zekice söz 11 yaşındaki o çocuğa ait
Önceki konusunu oku bak ne yazmış,sırf irrite etmek amaçlı, daha 7 mesajı var,ortalığı karıştırıyor mikser gibi...insallah gercek degildir yaa insallah gece epey bi sinir harbi yasadim :)
Dağdan gelen bağdakini kovarmış diye boşuna dememişlerBen sahsen seni hakli buldum. O velet öyle deyince eşinin onu sniperla indirmesi lazimdi. Daha asagisi paklamaz bence.
canım 5 yasinda iyi ogrenmissin okuma yazmayı. yaşın daha fazla olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?