Eşimin ufak kardeşi

Konunuzu nerden tutsak saçmalık akıyor. 11 yaşındaki görümcenizi zaten şikayet etmişsiniz babası tepki göstermiş hala yetmiyor o kadar olay olduktan sonra konuyu açasım var diyorsunuz. Gidin adamdan özür dileyin vurduğunuz için. Saçma sapan olay nerelere gelmiş.

Balık avına çıktınız sanırım. Taharet konusundan hızlı bir atlayışla ne ara bu konuya uzandınız. Yazınızın her satırı psikolojik ve fiziksel şiddet içeriyor. Beyniniz +18 çalışıyor fazla mesai yaptırmayın, yazıktır bu zekaya.

taharet konusu da mi bu üyeye ait ??
eyvahlar olsun o zaman

O yaştaki cocuklarin hepsi öyle ukala olur. Ki annesiz büyüyen bir cocuk. Oysa anne onun icin ihtiyac. Bir kere söylediniz diyelim. Gecenin ikisine kadar. Sonra bir sürü olay olmus hala cocuk hakkinda konusmak istiyorsunuz. Kücücük cocuk yahu. Siz onun kalbini almayi deneseniz ya da görmezden gelseniz. Bence ayip etmissiniz. Disardan bir göz olarak iyi niyetle yapiyorum yorumu yanlis anlamyin. Ama haksizsiniz

Yoookkk artıkkk ay çocuk ne demiş size deli misiniz hadi çocuk bi terbiyesizlik yaptı diyelim ki terbiyesizliği bırak kötü bişey Bile dememiş size çocuk deyip geçmeniz gerekirken siz resmen aile faciasına dönüştürmüşsünüz olayı öyle boyuta gelmiş ki eşinize şiddet uygulamışsınız adam olgun davranmış ki ortamdan uzaklaşıp sakin kalmış . Okurken şoka girdim yazdıklarınızı pes ufacık çocuk yapmaz sizin yaptıklarınızı

Sende ben gibi öfkeni şiddetle ifade ediyosun.

Bence kardeşine pek takilma.
11 yaşında adı üstünde.
Dengin akranin değil.

Konuşmazsın fazla olur biter.
Bunu araniza sorun yaparsanız soğukluk girer
Yatak ayırmakta hoş değil.

Cocuk kufretmemis hakaret etmemis. Aksine, siz dalga gecmissiniz, her soyledigime guluyorsun demis. O yaslarda hepimiz bilmis bilmis konusuyorduk.

Size anlam veremedim, babasi zaten uyarmis. Esiniz de mi ustune gitseydi! Biraz buyuyun bence siz de 11 yasinda gibisiniz. Her sey bu kadar abartilmaz, buyutulmez. Esiniz hakli, baskasi olsa daha cok kizardi.

böyle sacma konu gormedim. adam napsin gerçekten dayakliksiniz ! hala bu konuyu acasim var diyor yaa tovbee
ay vallahi adam iyi sabretmis yani o kadar sacmaliga vursaydi kadina siddet falan demeezdim
hayatimda ilk kez sopalik dedim bi kadina yaa
hem taharet konusu ardindan bu....

okuyorum okuyorun ayiptir yahu hanfendi acilen psikolojik destek alin en acilinden hem de

ay vallahi adam iyi sabretmis yani o kadar sacmaliga vursaydi kadina siddet falan demeezdim
hayatimda ilk kez sopalik dedim bi kadina yaa
hem taharet konusu ardindan bu....
bende o yuzden dedim ya zaten. gecenin korune kadar zaten adamin beynini yemisin bi de hala acasim var yazmis düşüp bayilcam simdi. 11 yasinda ya 11 yasinda cocukla cocuk olmus konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…