- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
taharet konusu da mi bu üyeye ait ??Balık avına çıktınız sanırım. Taharet konusundan hızlı bir atlayışla ne ara bu konuya uzandınız. Yazınızın her satırı psikolojik ve fiziksel şiddet içeriyor. Beyniniz +18 çalışıyor fazla mesai yaptırmayın, yazıktır bu zekaya.
taharet konusu da mi bu üyeye ait ??
eyvahlar olsun o zaman
Evet, aynı üyeye ait.Öylemiymiş dikkat etmedim
eyvah ki ne eyvahÖylemiymiş dikkat etmedim
ay vallahi adam iyi sabretmis yani o kadar sacmaliga vursaydi kadina siddet falan demeezdimböyle sacma konu gormedim. adam napsin gerçekten dayakliksiniz ! hala bu konuyu acasim var diyor yaa tovbee
Ozaman gerçekten eyvahhheyvah ki ne eyvah
ooooo eyvah yani:)))
Allah o ese sabir versin ama bence bosansinlar bu nedir yahu
okuyorum okuyorun ayiptir yahu hanfendi acilen psikolojik destek alin en acilinden hem deKızlar merhaba. Geçen gece eşimle yatmaya gittiğimizde , ki geç bir saatti aklıma 11 yaşındaki kardeşinin bana ettiği laf geldi konusunu açtım. Kardeşi televizyon izlerken bilmiş bilmiş konuşup duruyordu, ben de onun bu davranışlarına güldüm. O da bana sen de her dediğime gülüyorsun dilek abla ya diye çıkıştı, o an çok bozuldum. Neyse eşimin babası çocuğu uyardı, eşim o yüzden birşey demedi.
O gün de bu konuyu eşimle konuştum, babası konuştuğu için kendisi birşey demediğini, diğer konularda bir terslik olduğunda zaten uyardığını söyledi. Eşimin anne babası ayrı, yani o çocuk da annesinden uzakta yaşıyor. O çocuğu da anlamaya çalışıyorum ancak kimseyi takmayan çok bilmiş konuşan halleri var çocuğun. Eşim arada uyarıyor gene bir şeyler diyince ama bana yeterli gelmiyor.
Neyse daha fazla uzamasın, gece saat 2 de konuyu eşime tekrardan açtım, o da gece gece bu konuyu konuşmasak dedi, konuyu yarım saat kadar konuştuktan sonra başka konular da açıldı. Eşim aile konusunda konuşulmasın diye diyordu, ama olayların buraya gideceğini bilemezdim. Konu konuyu açtıkça eşim uyumaya çalıştığını söyledi, ben teli elime aldım. Işığı gözüme geliyor kapat dedi, ben az daha oynamaya devam ettim. Sonra o da eline telefon aldı, oynamaya başladı. Ben kapattım, o oynamaya devam etti. Kapar mısın dedim, kapatmadı teli... O oynadıkça ben sinir oldum, yeniden konuları açtım. Telle sen oynuyordun, o yüzden ben de oynamaya devam ediyorum ne zaman kapatacağıma sen mi karar vereceksin diyince bir anlık kendimi kaybetmişim, o hırsla gecenin karanlığında ona vurmuşum. Yüzüne vurmak istememiştim ama yüzüne gelmiş, gözünün altını sıyırıp gözünün yanını kanatmışım. Canının yandığı belliydi, epey sinirlendi ama bana vurmadı, dokunmadı bile içeri odaya gitti. Onu teselli etmeye gittim odadan çıkardı beni yalnız bırak dedi, şimdi 3 gündür ayrı yatıyoruz. Başkası olsa ya bir tane vururdu ya da seni evine gönderirdi diyip duruyor eşim. Vurma konusunda haksızım ama hala kardeşi konusunu açasım var, sizce nasıl yaklaşmalıyım konuya?
bende o yuzden dedim ya zaten. gecenin korune kadar zaten adamin beynini yemisin bi de hala acasim var yazmis düşüp bayilcam simdi. 11 yasinda ya 11 yasinda cocukla cocuk olmus konu sahibiay vallahi adam iyi sabretmis yani o kadar sacmaliga vursaydi kadina siddet falan demeezdim
hayatimda ilk kez sopalik dedim bi kadina yaa
hem taharet konusu ardindan bu....
ben esime boyle bi konuyu acmam bile 11 yas yahu amannn aman eyvahh:)))Ozaman gerçekten eyvahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?