Eşimin ufak kardeşi

Yaptığınız şey çok yanlış!!! 11 yaşında bir çocuk o. Bir sorun olduğunda güzel kardeşim diye başlayarak konuşabilirsiniz. Böylelikle yanlışını anlar. Gerçi sizin daha çok uyarılmaya ihtiyacıniz var.

KADINA ŞİDDET NE İSE ERKEĞE ŞİDDET DE O!

Bence konuyu hiç uzatmadan eşinize kendinizi affettirin zira oldukça hatalısınız. Kardeşiniz yaşındaki çocuğa da gerçekten kardeşiniz gibi muamele edin o zaman tüm sorunlar ortadan kalkacaktır.

Bu konuda senin. Sorun 11 yasindaki kardes mi , el yikamamasi mi, wc mi. Yasimi yanlis yazdim desen keske, 27 olmasin.

Kızlar demeyi unuttum bu arada eşimin kardeşi erkek. Oyun bağımlısı bir yandan, kendini oyunlara tablete vermiş. Eşimin de üvey kardeşi aslında, ama eşimi öz abisi gibi seviyor. Eşim şu an yaşadığımız şehre geldiğinde babasında kaldı bir süre, o ara tabi kardeşleriyle yakınlaştılar epey. Eşim bana bu yüzden seni biraz kıskanmış olabilir çünkü o bana çok alışmıştı, onlardan beni çaldın gibi düşünebilirler demişti. Eşim zaten benle konuşmuyor gözü yüzünden

Çok saçmalamışsınız gerçekten
11 yaşındaki çocuğun dediği lafta ne var Allah aşkına ya gerçekten Allah sizinle muhattap olan herkese sabır versin
Aslında siz o çocuğu kıskanıyorsunuz sanırım

Cocuktan daha cok sacmalamissiniz.vurmak falan nedir.eşiniz hakli.gidin özür dileyin bence

1.si 11 yaşındaki bir çocuğun söylediği en ufak lafı defalarca konusunı yapmanız saçma. Çocuk bişede dememiş üstelik. 2.si eşinize vurmak bilemedim yani

vallahi bende oyle kardess:)
bennce yazimizi degistirelim esiyle bi daha konussun:) esi de yeteerrr artik deyip bosansin:)
ardindan adama bosanma partisi falan ayarlayalim...

dilekcim yasin cok cok kucuk saniyorum ama bunlar hic normal degil bak ne yap ne et bir psikologa git ya da paikiyatriye burda yazdiklarini anlat sen tedavini ol kardesim

11 yaşındaki annesinden uzak zaten bi yanı buruk cocuga niye bu kadar bilendiniz ?
Bilmiş konuşursa konuşsun sürekli gülmek yerine yada şikayet etmek yerine nasıl dogru davranacagını gösterseniz daha makbule geçerdi..
En son kocanızla inatlaşıp durup dururken adama nasıl vurdunuz oraya gelmiyorum bile..
Sizde bi sorun var baştan sonra hatalısınız.

konusmasin zaten ya yaptiginiz cok ayip cocuk o daha ne yapsa guzelce konusulup anlatilmasi lazim
ama siz masallah eyvah yani su yaptiklarinizda 1 gr mantik yok

O koca size iyi dayaniyor garibim çekecegi varmis, o daha cocuk sizin ruh sagliginiz bozuk tedavi olun

bence sende onu kiskanmis olabilirsin ben bunda alinacak bi durum göremedim kusura bakma. bu arada senin iyiki kv yok. yoksa kvnin yaptığı herseyi esine anlatip adami da krize sokabilirdin

Yine haklı çıkmıyorsun ki

Size hak veriyorum. O cocuğun bazi sorunlari olabilir ama sizinle bu şekilde davranmasının bir gerekçesi asla olamaz. Siz de insansıniz sabrınız var ve bunalıyorsunuz. Eşiniz ve babası doğru şekilde uyarsa ve sınır çizde sizinle bu tarz konuşamaz. İnsan kendi çocuğu olsa bile bunalır sabrı taşar değil kayınbiraderi böyke olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…