yok yok tekrar tekrar okuyorum konuda manntik akil büyüklük hicbirsey yokbende o yuzden dedim ya zaten. gecenin korune kadar zaten adamin beynini yemisin bi de hala acasim var yazmis düşüp bayilcam simdi. 11 yasinda ya 11 yasinda cocukla cocuk olmus konu sahibi
Merhaba hanımlar. Eşim eve geldikten sonra elini yıkamadığı için ona biraz kızdım,yıkadım dese de ona inanmadım. Konuşma biraz uzayınca ona sen taharet bile almıyorsun dedim, sen ne demek istiyorsun diyerek çok sinirlendi... Şu an benle konuşmuyor sen bana bunu nasıl dersin diyerek sizce ağır mı konuşmuşum
vallahi bende oyle kardess:)yok yok tekrar tekrar okuyorum konuda manntik akil büyüklük hicbirsey yok
esine cok acidim su an
Allahim allahim akil alir gibi degilBu konuda senin. Sorun 11 yasindaki kardes mi , el yikamamasi mi, wc mi. Yasimi yanlis yazdim desen keske, 27 olmasin.
bennce yazimizi degistirelim esiyle bi daha konussun:) esi de yeteerrr artik deyip bosansin:)vallahi bende oyle kardess:)
konusmasin zaten ya yaptiginiz cok ayip cocuk o daha ne yapsa guzelce konusulup anlatilmasi lazimKızlar demeyi unuttum bu arada eşimin kardeşi erkek. Oyun bağımlısı bir yandan, kendini oyunlara tablete vermiş. Eşimin de üvey kardeşi aslında, ama eşimi öz abisi gibi seviyor. Eşim şu an yaşadığımız şehre geldiğinde babasında kaldı bir süre, o ara tabi kardeşleriyle yakınlaştılar epey. Eşim bana bu yüzden seni biraz kıskanmış olabilir çünkü o bana çok alışmıştı, onlardan beni çaldın gibi düşünebilirler demişti. Eşim zaten benle konuşmuyor gözü yüzünden
Yine haklı çıkmıyorsun kiKızlar demeyi unuttum bu arada eşimin kardeşi erkek. Oyun bağımlısı bir yandan, kendini oyunlara tablete vermiş. Eşimin de üvey kardeşi aslında, ama eşimi öz abisi gibi seviyor. Eşim şu an yaşadığımız şehre geldiğinde babasında kaldı bir süre, o ara tabi kardeşleriyle yakınlaştılar epey. Eşim bana bu yüzden seni biraz kıskanmış olabilir çünkü o bana çok alışmıştı, onlardan beni çaldın gibi düşünebilirler demişti. Eşim zaten benle konuşmuyor gözü yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?