Eşimin ufak kardeşi

aman canim yapma gözünü seveyim adama acıdım vallaha

Çocuk böyle bir terbiyesizlik yaptı babası sadece uyardı mi?
Şöyle evire çevire dovecekti ki,ya da çarpacakti bir tane ağzına bak bir daha yapıyor mu.bu çocuklara yüz veriyorlar işte böyle. Çok haklısınız

Bunu yazmamizi bekliyorsunuz dimi.
Böyle yazsaydik ne güzel olurdu.
Delirdiniz mi yaa.
Çocuk o cocuk
Çocuklar bizim geleceğimiz, çocuklar bizim herşeyimiz.
Ben sizin kocanizin yerinde olsam bir dakika durmam bosarim sizi.
Biraz mantıklı olun yaa

Haksızsınız.... 11 yadinda çocuk bu. Haksızsınız ...gecenin bir yarısı konumu bulamadiniz esinize saracak...haksızsınız esinize vurmussunuz...haksızsınız .... Buraya dert diye açtığınız konuya bak..

Hala uste cikmaya calisiyorsun uvey oz farketmiyor sonucta o bir cocuk

Üye iki konusunda da kafa bulmuş bunca kadın da ciddiye alıp mantıklı açıklamalar yapmış.
İlahi hanımlar lütfen yaaa neresinden tutarsanız elinizde kalan konulara nasıl inanırsınız.
Kadın mıdır erkek midir bilmem ama şu anda kıs kıs gülüyordur.

bence esi bu kadini cok seviyor
yoksa mumkun degil boyle alttan almaz
tamam cocuk yani yanlis da konusur bilmez etmez amaa büyükleri olarak dogruyu bu ailesi gösterecek ama yaa valla ese cok üzüldüm ben
bende oyle.. 16 yasinda kiz kardesim var bazen ne dedigini bilmiyor guzelce uyariyorum beni de cok dinler bi daha asla ayni hatayi görmüyorum onda. resmen kv yok bu cocuga sarmis durup durup konusunu açma hırsı beni sinirlendiriyor bak aklıma geldi yine sinirlendim

aaaa lutfen amaa uvey kardes o neden haddini bildirmemis kimse!!!!
töbeleer olsun yaa kücücük cocuga takmis neler yapiyor Allahim nolur yalvariyorum aklimi alma
Dovecekti demi. Bence dovmesi lazimdi. Konu sahibi 27 yasinda geceleri saymazsa yarisi yani 13.5 hadi bende 10 u cikarayim 3.5 . Tabi bunu o minik bebeler bile yapmazda neyse. Cicuktan uzak dur konu sahibi

Burada bu konuda bu hanıma hak veren herkes gidip psikolojik tedavi görsün. Bu kadar netim. Alo şiddet var şiddet. Çok yönlü şiddet. Kadına yapılan şiddete ayaklananlar, erkeğe gelince ssusuyorsa ya da ayak sürüyorsa biz toplum olarak dükkanı kapatalım. Hayret bir şey ya.

Bence sen hastasın diycem
Demek istemiyorum

insallah gercek degildir konu diyorum yaa vallah ese cok üzuldüm
ardindan da cocuk icin zaten üvey kardesi dedi ya yüregimi acitti
sinirimi sorma zaten kardesim su an bu kadinin suratina patlatasim var

Eşinin başkası olsa diye tarif ettiği kişi kesinlikle benim. Boşasa hakkı var.Resmen şiddet uygulamışsın. Adama üzüldüm

Kim hak verdiki

Konu basliginiza bir daha bakın.
Eşimin ufak kardeşi.
Bakın ne yazmışsınız. "Ufak"
Daha başka birşeye gerek var mı
Dovseler yemin ederim hosunuza gidecekmis.
Çocuğa guldugunuze göre demekki komik birsey söyledi.
O Size her soyledigime guluyorsun dediginde çünkü seni çok seviyorum o yüzden her söylediğini can kulagiyla dinliyorum deseydiniz günaha mi girerdiniz.
Bu arada esinize yaptiginiza birsey bile soylemiyorum.
Çünkü burada herşeyi söyleyemiyoruz maalesef

Dovecekti demi. Bence dovmesi lazimdi. Konu sahibi 27 yasinda geceleri saymazsa yarisi yani 13.5 hadi bende 10 u cikarayim 3.5 . Tabi bunu o minik bebeler bile yapmazda neyse. Cicuktan uzak dur konu sahibi
valla bu eş kisisine helal olsun
hem taharet konusu üstüne de bu iyi sabirliymis karakterliymis bu kadina el kalldirmamis

ve evet dilek bu cocuktan uzak dur lutfen

Az kafadan kırılsınız galiba gecenin 2 sinde çoluk cocuk konuşacak saatimi buldunuz hemde yarım saat bide adama vurmuşsun pess
Hem sen çocuğun her dedigine ne gülüyorsun eşinin yerinde olsam bi tanede ben patlatırdım bak nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…