- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
Çocuğu bir dahakine sen döv. Hatta hiç bekleme yarın git bu konuyu aç döv. Senin yüzünden abini dövdüm de. Babası gelir korumaya kalkarsa ona da bir tane patlat.
aman canim yapma gözünü seveyim adama acıdım vallahabennce yazimizi degistirelim esiyle bi daha konussun:) esi de yeteerrr artik deyip bosansin:)
ardindan adama bosanma partisi falan ayarlayalim...
dilekcim yasin cok cok kucuk saniyorum ama bunlar hic normal degil bak ne yap ne et bir psikologa git ya da paikiyatriye burda yazdiklarini anlat sen tedavini ol kardesim
bence esi bu kadini cok seviyoraman canim yapma gözünü seveyim adama acıdım vallaha
Hala uste cikmaya calisiyorsun uvey oz farketmiyor sonucta o bir cocukKızlar demeyi unuttum bu arada eşimin kardeşi erkek. Oyun bağımlısı bir yandan, kendini oyunlara tablete vermiş. Eşimin de üvey kardeşi aslında, ama eşimi öz abisi gibi seviyor. Eşim şu an yaşadığımız şehre geldiğinde babasında kaldı bir süre, o ara tabi kardeşleriyle yakınlaştılar epey. Eşim bana bu yüzden seni biraz kıskanmış olabilir çünkü o bana çok alışmıştı, onlardan beni çaldın gibi düşünebilirler demişti. Eşim zaten benle konuşmuyor gözü yüzünden
aaaa lutfen amaa uvey kardes o neden haddini bildirmemis kimse!!!!Hala uste cikmaya calisiyorsun uvey oz farketmiyor sonucta o bir cocuk
bende oyle.. 16 yasinda kiz kardesim var bazen ne dedigini bilmiyor guzelce uyariyorum beni de cok dinler bi daha asla ayni hatayi görmüyorum onda. resmen kv yok bu cocuga sarmis durup durup konusunu açma hırsı beni sinirlendiriyor bak aklıma geldi yine sinirlendimbence esi bu kadini cok seviyor
yoksa mumkun degil boyle alttan almaz
tamam cocuk yani yanlis da konusur bilmez etmez amaa büyükleri olarak dogruyu bu ailesi gösterecek ama yaa valla ese cok üzüldüm ben
Dovecekti demi. Bence dovmesi lazimdi. Konu sahibi 27 yasinda geceleri saymazsa yarisi yani 13.5 hadi bende 10 u cikarayim 3.5 . Tabi bunu o minik bebeler bile yapmazda neyse. Cicuktan uzak dur konu sahibiaaaa lutfen amaa uvey kardes o neden haddini bildirmemis kimse!!!!
töbeleer olsun yaa kücücük cocuga takmis neler yapiyor Allahim nolur yalvariyorum aklimi alma
Bence sen hastasın diycemKızlar merhaba. Geçen gece eşimle yatmaya gittiğimizde , ki geç bir saatti aklıma 11 yaşındaki kardeşinin bana ettiği laf geldi konusunu açtım. Kardeşi televizyon izlerken bilmiş bilmiş konuşup duruyordu, ben de onun bu davranışlarına güldüm. O da bana sen de her dediğime gülüyorsun dilek abla ya diye çıkıştı, o an çok bozuldum. Neyse eşimin babası çocuğu uyardı, eşim o yüzden birşey demedi.
O gün de bu konuyu eşimle konuştum, babası konuştuğu için kendisi birşey demediğini, diğer konularda bir terslik olduğunda zaten uyardığını söyledi. Eşimin anne babası ayrı, yani o çocuk da annesinden uzakta yaşıyor. O çocuğu da anlamaya çalışıyorum ancak kimseyi takmayan çok bilmiş konuşan halleri var çocuğun. Eşim arada uyarıyor gene bir şeyler diyince ama bana yeterli gelmiyor.
Neyse daha fazla uzamasın, gece saat 2 de konuyu eşime tekrardan açtım, o da gece gece bu konuyu konuşmasak dedi, konuyu yarım saat kadar konuştuktan sonra başka konular da açıldı. Eşim aile konusunda konuşulmasın diye diyordu, ama olayların buraya gideceğini bilemezdim. Konu konuyu açtıkça eşim uyumaya çalıştığını söyledi, ben teli elime aldım. Işığı gözüme geliyor kapat dedi, ben az daha oynamaya devam ettim. Sonra o da eline telefon aldı, oynamaya başladı. Ben kapattım, o oynamaya devam etti. Kapar mısın dedim, kapatmadı teli... O oynadıkça ben sinir oldum, yeniden konuları açtım. Telle sen oynuyordun, o yüzden ben de oynamaya devam ediyorum ne zaman kapatacağıma sen mi karar vereceksin diyince bir anlık kendimi kaybetmişim, o hırsla gecenin karanlığında ona vurmuşum. Yüzüne vurmak istememiştim ama yüzüne gelmiş, gözünün altını sıyırıp gözünün yanını kanatmışım. Canının yandığı belliydi, epey sinirlendi ama bana vurmadı, dokunmadı bile içeri odaya gitti. Onu teselli etmeye gittim odadan çıkardı beni yalnız bırak dedi, şimdi 3 gündür ayrı yatıyoruz. Başkası olsa ya bir tane vururdu ya da seni evine gönderirdi diyip duruyor eşim. Vurma konusunda haksızım ama hala kardeşi konusunu açasım var, sizce nasıl yaklaşmalıyım konuya?
insallah gercek degildir konu diyorum yaa vallah ese cok üzuldümbende oyle.. 16 yasinda kiz kardesim var bazen ne dedigini bilmiyor guzelce uyariyorum beni de cok dinler bi daha asla ayni hatayi görmüyorum onda. resmen kv yok bu cocuga sarmis durup durup konusunu açma hırsı beni sinirlendiriyor bak aklıma geldi yine sinirlendim
Kim hak verdikiBurada bu konuda bu hanıma hak veren herkes gidip psikolojik tedavi görsün. Bu kadar netim. Alo şiddet var şiddet. Çok yönlü şiddet. Kadına yapılan şiddete ayaklananlar, erkeğe gelince ssusuyorsa ya da ayak sürüyorsa biz toplum olarak dükkanı kapatalım. Hayret bir şey ya.
valla bu eş kisisine helal olsunDovecekti demi. Bence dovmesi lazimdi. Konu sahibi 27 yasinda geceleri saymazsa yarisi yani 13.5 hadi bende 10 u cikarayim 3.5 . Tabi bunu o minik bebeler bile yapmazda neyse. Cicuktan uzak dur konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?