Eşimin ufak kardeşi

cok zor birisiniz.cocukca bana hep guluyosun demis ben olsam guler gecerdim.ne var bu kadar buyutecek.siddete kesinlikle karsiyim ama boyle sacma bi sebepten heleki siz sucluyken esinize tokat atmissiniz bence sizde bi tokati haketmissiniz

Çok haklısınız. Ben de ciddiye alıp yazanlardanım ama şiddet görünce dayanamıyorum. Ülke zaten açık hava tımarhanesi gibi.

Rabbim acil sabırlar versin eşinize. Çokta haklı. Kocam bana vursa bende çarparım elimin tersini. Sonra zaten kimse bi daha birbirinin yüzüne bakmaz. Adam yine eve falan geliyor. Kardeş meselesini açında bari boşanın.

Hele o son cümle, tekrar konuyu acasim var, resmen dalga gecmektir.

Yok yok el kaldirmasin en kotu insan bile olsa haketmez siddeti. Kadiniz biz boyle konusma lutfen sakin ol
ya elbet el kaldirmasin ama cok sinirlendim ya
bi onceki kinuda taharet almiyorsun demis kavga cikarnak iciin
ki aliyormus biliyorum diyor konu sahbi
valla ben biraz gideyim bu konudan oldukca soklardayim...

11 yasindaki bir çocuğun bilmiş bilmiş konuşmasına gülmek doğru değil
Hayal dünyaları çok geniş ancak Hayat tecrübeleri çok azdır. Bize bilmiş Hatta ukala gelecek şekilde konuşurlar. Fevridirler.Bunlar benim gözlemlerim. 6 yaşındaki çocuğumun bile bilmiş tavırlarına gulmuyoruz bozuluyor çünkü.

Bence siz hatalisiniz çocuğa karsi ilk etapta. Kaldı ki annesinden ayrı bir çocuk sizin biraz daha olgunlukla çocuğa yaklaşmamız gerekir.Diger
hatalarınıza deginmiyorum bile

ya elbet el kaldirmasin ama cok sinirlendim ya
bi onceki kinuda taharet almiyorsun demis kavga cikarnak iciin
ki aliyormus biliyorum diyor konu sahbi
valla ben biraz gideyim bu konudan oldukca soklardayim...
Kimsenin temizligi kimseyi ilgilendirmez canim. Almadiysada aldim der. Kinr neki bundan bisver sinirlenme sen sikatet et butonuna bas

Gerçekten dayanılmaz bi eşsin vee bence hemen kocan seni boşamalı şiddet var sonuçta

11 yaşındaki çocukla aşık atıyosun.Terbiye ettirmeye çalışıyosun hiç haddin olmayarak.Eşine saldırıyosun saçma bi sebepten.İnsanları yönetmeye çalışmak gibi bi hobin var sanırım ama bence çok itici ve sinir bozucusun.

Allah allah 11 yaşındaki çocuk, uyarmışlar olmamış dövsünler mi istiyorsun. Pes yani. İkide bir küçük kardeşini kocana şikayet etmen hiç olmamış. Kusura bakma da hatalı olan sensin.

Bıdı bıdı edip durmak böyle bir şey herhalde. Hani erkekler diyor ya " başımın etini yedi" tam seni tarif ediyor. Geniş sabrından dolayı kocanı kutluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…