- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
O topu göğsümde güzelce yumuşatır ve golü atarım. Ne derlerse desinler ( gelin göstermedi vs. ) iyi düşünmüşsün görmek isteyen gelir derdim.Kızlar slm,
Bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum benim kafam çok karışık.. şöyleki eşimin ailesiyle evlendiğimizden beri bi küs bi barış ama daha çok küs giden bi ilişkimiz var, saçma sapan şeylerden kayınvalidem sürekli huzursuzluk yaratıyor eşimde mesafe koyuyor uzunca bir süre görüşülmüyor sonrasında işte araya bayram seyran bişey giriyor eşim dayanamıyor anam babam diyor bende bişey demiyorum gidiyoruz ama dediğim gibi uzun sürmüyor bu barışmalar, kayınvalidem sanki huzursuzlukla besleniyor sürekli bi olay.. en son hamileliğimin başında yani yedi ay önce falan görüştük sonrasında bi olay oldu yine ana oğul küstüler, bu arada bu olaylar benden kaynaklı değil kendi aralarında anlaşmazlık oluo aylarca görüşmüyorlar, kadın oğluna küsünce benide siliyor, şimdi benim derdim şuki bu kadın beni hamileliğim boyunca hiç arayıp sormadı biliyoruzki doğumada gelmeyecekler, umurlarında değil, ben sizce ne yapmalıyım eşim diyorki çocugumu görmye gelmzlrse bnde alıp götürmem görmek istemeyene zorla göstrck değilizya ama bu konuda ihale sana kalır gelin göstermedi derler diyor oda sanırım diyemiyor bana açık açık biz götürürz diye bana atıyor topu, sizce ben napmalıyım gece gece taktım kafayı bi yandan vicdanım el vermiyor torunlarıdır onlar gelmzse biz gideriz diyorum ama bi yandanda bunca zaman umurlarında olmadık diye kinleniyorum siz olsanız napardınız
Ne yapardım biliyor musun en başa dönsem hiç evlenmezdim eşim iyi ama ailesi çöp gerek yokmuş kendimi üzmeye o stresleri yaşamaya...Kızlar slm,
Bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum benim kafam çok karışık.. şöyleki eşimin ailesiyle evlendiğimizden beri bi küs bi barış ama daha çok küs giden bi ilişkimiz var, saçma sapan şeylerden kayınvalidem sürekli huzursuzluk yaratıyor eşimde mesafe koyuyor uzunca bir süre görüşülmüyor sonrasında işte araya bayram seyran bişey giriyor eşim dayanamıyor anam babam diyor bende bişey demiyorum gidiyoruz ama dediğim gibi uzun sürmüyor bu barışmalar, kayınvalidem sanki huzursuzlukla besleniyor sürekli bi olay.. en son hamileliğimin başında yani yedi ay önce falan görüştük sonrasında bi olay oldu yine ana oğul küstüler, bu arada bu olaylar benden kaynaklı değil kendi aralarında anlaşmazlık oluo aylarca görüşmüyorlar, kadın oğluna küsünce benide siliyor, şimdi benim derdim şuki bu kadın beni hamileliğim boyunca hiç arayıp sormadı biliyoruzki doğumada gelmeyecekler, umurlarında değil, ben sizce ne yapmalıyım eşim diyorki çocugumu görmye gelmzlrse bnde alıp götürmem görmek istemeyene zorla göstrck değilizya ama bu konuda ihale sana kalır gelin göstermedi derler diyor oda sanırım diyemiyor bana açık açık biz götürürz diye bana atıyor topu, sizce ben napmalıyım gece gece taktım kafayı bi yandan vicdanım el vermiyor torunlarıdır onlar gelmzse biz gideriz diyorum ama bi yandanda bunca zaman umurlarında olmadık diye kinleniyorum siz olsanız napardınız
Yani kanli dusman degillermis bayramda seyranda barisiliyor neticede. Ben olsam goturmem gelene de hosgeldin derim. Bayramda barisan torunu dogunca da barisir ki onda bir bayramdir cunku.Kızlar slm,
Yok canım öyle insanlar değiller değişikler biraz, daha önce oğlu ameliyat oldu ona bile gelmeyi bırak arayıp nasılsın demediler bile çok kincilerBence gormeye gelirler. Bir foto atarsiniz..kosa kosa gelirler hatta
Senlik bir durum yokmus zaten suan. Bence dusunmeye bile gerek yok hamile halinle. Hersey oluruna varir..simdiden kasma kendini icini ferah tut.
Kendi gururuna yediremediğinden ben hadi gidelim deyim istiyor ama benimde hiç içimden gelmiyorBu tarz şeyleri düşünmek için erken değil mi? Önce sağsalim alın kucağınıza inş. Şimdi hamileliğinizin tadını çıkarın. Ya gelirlerse görmeye ? Boşuna evham yapmış olacaksınız. Ha eğer gelmezlerse götürmezsiniz. Eşiniz topu direkt size atmış. “Götürmezsek seni kötü bilirler “ demesi hoş olmamış. Ya “ben çok istedim fakat uyuyamayanguzelll getirmedi” diyecek ailesine ya da siz “aman beni kötü bilmesinler” deyip götürmek isteyin diye yolunu şimdiden yapıyor. Kendisi kavgalı olduğu için direkt ben getirdim demek istemiyor. Sanki sizin ısrarınızla olmuş gibi gösterecek.Gururuna yediremiyordur annesiyle küsken evine gitmek.
Kardeşiyle görüşüyor ona söylersin görmek isterlerse gelirler dedim ama gelmez onlar bunca zaman arayıp sormayan insan gelirmi hiç anca eşim gitcekte yalvar yakar arabaya atıp getirecek ondada bi surat bi trip burnumuzdan getirirlerO topu göğsümde güzelce yumuşatır ve golü atarım. Ne derlerse desinler ( gelin göstermedi vs. ) iyi düşünmüşsün görmek isteyen gelir derdim.
Öyle de şu an dönemiyoruz işte baya stres yaşadım sayelerinde dahada yaşatırlarNe yapardım biliyor musun en başa dönsem hiç evlenmezdim eşim iyi ama ailesi çöp gerek yokmuş kendimi üzmeye o stresleri yaşamaya...
Canım hiç torunu olcak gibi değillerki ilk haber verdiğimizde bile annesi yanmda oturuyorda duymazdan geliyor kadın, bi hayırlı olsunu güç bela söyledi baba zaten hiç konuşmaz böyle şeyleri, sekiz ay oldu bir telefon çokmu zor, bazen kendimi sorguluyorum bende hiç aramadım acaba oda sorunum oğlumlaydı gelinde aramıyor deyip kırıldımı aman ne biliyim ya valla bunaldımYani kanli dusman degillermis bayramda seyranda barisiliyor neticede. Ben olsam goturmem gelene de hosgeldin derim. Bayramda barisan torunu dogunca da barisir ki onda bir bayramdir cunku.
Eşimde bi zaman sonra dayanamıyor işte çocuk biraz büyür başlar hadi aşkım napalım biz gidelim bari demeye o zaman ben nasıl gitcm yok desem bi yandan içim içimi yer günaha giriyorum diye tamam deyip gitsem oda gelmiyor içimden benim evimde huzursuzluk olur yineBen olsam cocugumu gormeye gelmezlerse alip da goturmem yuzsuz gibi. Dogum yapmisim ayol bir de o halde cocugu alip onlara mi gidecem hic isim yok? Hayirli olsun diye gelirlerse ne ala,yoksa da yok size torun der gecerim umrumda olmaz. Bence esiniz de sizi arada birakmasin ne o oyle sanki sizin ananiz babaniz
Annelik hormonlarin tavan yapiyor :)Canım hiç torunu olcak gibi değillerki ilk haber verdiğimizde bile annesi yanmda oturuyorda duymazdan geliyor kadın, bi hayırlı olsunu güç bela söyledi baba zaten hiç konuşmaz böyle şeyleri, sekiz ay oldu bir telefon çokmu zor, bazen kendimi sorguluyorum bende hiç aramadım acaba oda sorunum oğlumlaydı gelinde aramıyor deyip kırıldımı aman ne biliyim ya valla bunaldım
Eşimi napcam canım illa gidelim derseGelip görmeyenin ayağına çocuk götürmem, yeni doğum yapmış halimle.
Benzer durumlar bende de var. Kayınpederime göstermeyi düşünmüyorum mesela.
Bir şey derlerse de ver cevaplarını. Boş yere sinir stres.
Kızlar slm,
Kardeşiyle görüşüyor ona söylersin görmek isterlerse gelirler dedim ama gelmez onlar bunca zaman arayıp sormayan insan gelirmi hiç anca eşim gitcekte yalvar yakar arabaya atıp getirecek ondada bi surat bi trip burnumuzdan getirirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?