- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Kızlar slm,
Bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum benim kafam çok karışık.. şöyleki eşimin ailesiyle evlendiğimizden beri bi küs bi barış ama daha çok küs giden bi ilişkimiz var, saçma sapan şeylerden kayınvalidem sürekli huzursuzluk yaratıyor eşimde mesafe koyuyor uzunca bir süre görüşülmüyor sonrasında işte araya bayram seyran bişey giriyor eşim dayanamıyor anam babam diyor bende bişey demiyorum gidiyoruz ama dediğim gibi uzun sürmüyor bu barışmalar, kayınvalidem sanki huzursuzlukla besleniyor sürekli bi olay.. en son hamileliğimin başında yani yedi ay önce falan görüştük sonrasında bi olay oldu yine ana oğul küstüler, bu arada bu olaylar benden kaynaklı değil kendi aralarında anlaşmazlık oluo aylarca görüşmüyorlar, kadın oğluna küsünce benide siliyor, şimdi benim derdim şuki bu kadın beni hamileliğim boyunca hiç arayıp sormadı biliyoruzki doğumada gelmeyecekler, umurlarında değil, ben sizce ne yapmalıyım eşim diyorki çocugumu görmye gelmzlrse bnde alıp götürmem görmek istemeyene zorla göstrck değilizya ama bu konuda ihale sana kalır gelin göstermedi derler diyor oda sanırım diyemiyor bana açık açık biz götürürz diye bana atıyor topu, sizce ben napmalıyım gece gece taktım kafayı bi yandan vicdanım el vermiyor torunlarıdır onlar gelmzse biz gideriz diyorum ama bi yandanda bunca zaman umurlarında olmadık diye kinleniyorum siz olsanız napardınız
Doğumdan sonra gelmedilermi ara kayınvalideni "Annecim inanın torununuzu görmeniz için can atıyorum ama malum oğlunuzla aranız bozuk büyüklük edin buyrun siz gelin" dersin gelmezlerse kendileri bilir gelin göstermedilerde diyemezler. He kocanıda bu durumdan haberdar etde oda topun kendisine geri döndüğünü anlasınama bu konuda ihale sana kalır gelin göstermedi derler diyor
Kızlar slm,
Bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum benim kafam çok karışık.. şöyleki eşimin ailesiyle evlendiğimizden beri bi küs bi barış ama daha çok küs giden bi ilişkimiz var, saçma sapan şeylerden kayınvalidem sürekli huzursuzluk yaratıyor eşimde mesafe koyuyor uzunca bir süre görüşülmüyor sonrasında işte araya bayram seyran bişey giriyor eşim dayanamıyor anam babam diyor bende bişey demiyorum gidiyoruz ama dediğim gibi uzun sürmüyor bu barışmalar, kayınvalidem sanki huzursuzlukla besleniyor sürekli bi olay.. en son hamileliğimin başında yani yedi ay önce falan görüştük sonrasında bi olay oldu yine ana oğul küstüler, bu arada bu olaylar benden kaynaklı değil kendi aralarında anlaşmazlık oluo aylarca görüşmüyorlar, kadın oğluna küsünce benide siliyor, şimdi benim derdim şuki bu kadın beni hamileliğim boyunca hiç arayıp sormadı biliyoruzki doğumada gelmeyecekler, umurlarında değil, ben sizce ne yapmalıyım eşim diyorki çocugumu görmye gelmzlrse bnde alıp götürmem görmek istemeyene zorla göstrck değilizya ama bu konuda ihale sana kalır gelin göstermedi derler diyor oda sanırım diyemiyor bana açık açık biz götürürz diye bana atıyor topu, sizce ben napmalıyım gece gece taktım kafayı bi yandan vicdanım el vermiyor torunlarıdır onlar gelmzse biz gideriz diyorum ama bi yandanda bunca zaman umurlarında olmadık diye kinleniyorum siz olsanız napardınız
Doguran sensin kardesim kaynanan dogurur da gitmezsen tamam sen suclusunEşimde bi zaman sonra dayanamıyor işte çocuk biraz büyür başlar hadi aşkım napalım biz gidelim bari demeye o zaman ben nasıl gitcm yok desem bi yandan içim içimi yer günaha giriyorum diye tamam deyip gitsem oda gelmiyor içimden benim evimde huzursuzluk olur yine
Kendisi gitsin seni sürüklemesin. Ayrıca azıcık yüzü olsun eşinin de. Çocuğuna gelmediler, ayy görüyor musun seni nasıl yoo saydılar falan gibisinden gir. Yok sayanı ben de yok sayarım de.Eşimi napcam canım illa gidelim derse
Eşim çok vicdanlı biri annesi hasta bi yandan korkuo bişey falan olursa diye daha önce kalp krizi geçirdi eşim kendini çok suçladı şimdide benim kırıldığımı bilio kendiside kırgın ama şu durumda ben gidelim demeden gitmez onun için ben bi adım atyım istio sanırım, biz gitmezsek onlar bırak doğumu ölsek gelmez bi değişik insanlar, sonrada siz göstermediniz derleryani kocanız neden size topu atıyor.. çok yanlış bir tavır.
Bence siz net olun duruşunuzu bozmayın.. eşiniz de net olsun
Kv kişisi böyle gelmiş böyle gider düzelmez zaten.. psikolojik sorunları var herhalde hıncını sizden alıyor..
Ben olsam asla götürmem onlar gelsin ayağıma isterlerse!! daha sonra o topu üzerimden güzel ve sivri dil bir konuşmayla atarım
Tamam denerim bunu :)Kendisi gitsin seni sürüklemesin. Ayrıca azıcık yüzü olsun eşinin de. Çocuğuna gelmediler, ayy görüyor musun seni nasıl yoo saydılar falan gibisinden gir. Yok sayanı ben de yok sayarım de.
Ben aralarına girecek bişey yapmadımki yapmıyorumda kendi kendine sinirlenio sayıyo annesine hiç yorum bile yapmıyorum, şahsıma karşı kötü davranışları başından beri var ben hep alttan aldım ama bu sefer benlik bi durum yokken boyle hiç umursanmamak zorum gitti biliyorumki bi zaman sonra eşim gidelim diyecek o aşamada ne yapmam gerektiğini bilemedimaile oğul arasına girmeyin
eşinizi dinleyin
eğer şahsınıza ait bir tersleme kötü davranış varsa siz de tavır alabilir siniz
ama ana oğul arasına girmeyin sizi suçlu çıkarırlar
Boşver sen elinden geliyorsa iyi ol yapamıyorum diyeceksen ne yararın dokunsun ne zararın.Öyle de şu an dönemiyoruz işte baya stres yaşadım sayelerinde dahada yaşatırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?