- 15 Şubat 2013
- 26.088
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.761
- 798
Ay dediğim gibi o zaman, herif kendini bulunmadik hint kumaşı gostermeye calisîiiiğBurada konu sahibini eşi sıkıntılı.Yalancı.Bir de konu sahibi montunu çıkarıp oturamıyor,herşeye karışan kıskançlık yapan biri var.Tek başına bile yürüyüş yapamadığını söylemişti.Çiftler arasında yaş farkı var.Konu sahibi manipule ediliyor.
B ersoy evet bizde çok şaşırdık.Kim olduğu ortaya çıktı mi
Evet haklı olabilirsiniz. Aslında evlenmeden önce sinyalleri vermiş ama anlayana tabi. Uyanık olmak lazım aşıkken evlenmeyin diye bu yüzden diyorlar sanırımHayaller,hayatlar bence.Eşiniz kompleksli biri.Üstünlük kompleksi olabilir.
Ama öyle olmaz dan diye söylenir mi bi alt yapı hazırlayın önce hikayeyi kurun kafanızda ayrıntı da verin daha inandırıcı olurKiz du bakiyim ben de kocama eskiden Kivanc Tatlıtuğ' la sevgiliydim diyim inanicak mi?
Ne diyim, eskiden Paris moda haftasında podyuma çıkmıştım, beni orda görmüş vurulmus diyim mi vdvxhxhAma öyle olmaz dan diye söylenir mi bi alt yapı hazırlayın önce hikayeyi kurun kafanızda ayrıntı da verin daha inandırıcı olur
Kesinlikle bunları yaptı tespitiniz doğru. Ailesi de bu şekilde övüyor onu. Benim ailemden de devamlı boş yere övgü bekliyor takdir edilmezse küsüyordu başlarda bana bile. Artık uzun zamandır yapamıyor çünkü ben görüyorum neyin ne olduğunu. Farkında o da.Adamin yasi büyükse, sen de biraz alimli ve güzelsen adamda aşağılık kompleksi oluşmuş olabilir, bak benim yanimda kimler kimler vardi, beni kimler begendi birlikte oldu algisi yaratip senin gözünde değerini arttırmaya çalışıyor olabilir?
Ahahahha iyi gidiyorsunuz bence bu iş olurNe diyim, eskiden Paris moda haftasında podyuma çıkmıştım, beni orda görmüş vurulmus diyim mi vdvxhxh
Tek sorun cüce olmam hxhxhAhahahha iyi gidiyorsunuz bence bu iş olur
Bi de gayet yakışıklı bi adam ama evlendikten sonra göbeği çıktı kendisi memnun değil. Özgüveni düştü bu aralarKesinlikle bunları yaptı tespitiniz doğru. Ailesi de bu şekilde övüyor onu. Benim ailemden de devamlı boş yere övgü bekliyor takdir edilmezse küsüyordu başlarda bana bile. Artık uzun zamandır yapamıyor çünkü ben görüyorum neyin ne olduğunu. Farkında o da.
Yaa yapmayın kısa olmak bi kusur değil ki ne kadınlar var yüzünün fiziğinin güzelliğinden boyu fark edilmiyor siz de onlardansınız benceTek sorun cüce olmam hxhxh
Bence deYaa yapmayın kısa olmak bi kusur değil ki ne kadınlar var yüzünün fiziğinin güzelliğinden boyu fark edilmiyor siz de onlardansınız bence
Ahahha hissettim sanırım maşallah sizeBence deay güldüm ama guzelim evet hxhwhdh
Ben anladım artık saf gibi her şeye inanmıcam ya
Haklısınız yerinde sorgulamakta fayda varAdamın anlattığı herşeye gözü kapalı inanmayın tamam; abartıyor olabilir mi diye de bir düşünün.
Ancak bu konuyu baz alarak, adamın ağzından her çıkana yalan muamelesi yapıp; dikkate almamazlık etmeyin.
Kimmiş sevgilisiBence deay güldüm ama guzelim evet hxhwhdh
Yokmus adam yalan soyluyomusKimmiş sevgilisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?