Eşimin ünlü eski sevgilisi

Burada konu sahibini eşi sıkıntılı.Yalancı.Bir de konu sahibi montunu çıkarıp oturamıyor,herşeye karışan kıskançlık yapan biri var.Tek başına bile yürüyüş yapamadığını söylemişti.Çiftler arasında yaş farkı var.Konu sahibi manipule ediliyor.

Ay dediğim gibi o zaman, herif kendini bulunmadik hint kumaşı gostermeye calisîiiiğ

Hayaller,hayatlar bence.Eşiniz kompleksli biri.Üstünlük kompleksi olabilir.
Evet haklı olabilirsiniz. Aslında evlenmeden önce sinyalleri vermiş ama anlayana tabi. Uyanık olmak lazım aşıkken evlenmeyin diye bu yüzden diyorlar sanırım

Kesinlikle bunları yaptı tespitiniz doğru. Ailesi de bu şekilde övüyor onu. Benim ailemden de devamlı boş yere övgü bekliyor takdir edilmezse küsüyordu başlarda bana bile. Artık uzun zamandır yapamıyor çünkü ben görüyorum neyin ne olduğunu. Farkında o da.

Bi de gayet yakışıklı bi adam ama evlendikten sonra göbeği çıktı kendisi memnun değil. Özgüveni düştü bu aralar

Tek sorun cüce olmam hxhxh
Yaa yapmayın kısa olmak bi kusur değil ki ne kadınlar var yüzünün fiziğinin güzelliğinden boyu fark edilmiyor siz de onlardansınız bence

Ben anladım artık saf gibi her şeye inanmıcam ya

Adamın anlattığı herşeye gözü kapalı inanmayın tamam; abartıyor olabilir mi diye de bir düşünün.

Ancak bu konuyu baz alarak, adamın ağzından her çıkana yalan muamelesi yapıp; dikkate almamazlık etmeyin.

Haklısınız yerinde sorgulamakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…