Eşimin ünlü eski sevgilisi

Benim profil fotom orjinal benim.Tıpkı eşinizin eski sevgilisi gibi.
Konu sahibi yüzüne vursanız keşke bu yalanları.

Benim profil fotom orjinal benim.Tıpkı eşinizin eski sevgilisi gibi.
Konu sahibi yüzüne vursanız keşke bu yalanları.
Anlayamadım orijinal foto mu koymalıydım ?

Yüzüne vurup konuşacak bi mecalim yok şu günlerde, mutlaka içimde kalmayacak tabi. İkna gücü yüksek ve hiç nefes almadan saatlerce konuşabilir, siz ona beyaz bayrak sallarken bulursunuz kendinizi... Harbiden yoruyor münakaşaya girmiyorum aylardır sakin kalsın kafam diyorum.

Yok canım şakaydı.
Çok yüzsüz eşiniz.Yalan söyledim diyip utanmak yerine üste çıkma çabası inanılmaz.

Yok canım şakaydı.
Çok yüzsüz eşiniz.Yalan söyledim diyip utanmak yerine üste çıkma çabası inanılmaz.
Öyledir, özür bile diletir. Dilemezsen senden daha kötü bi kadın yoktur. Beceriksiz olursun, evlilik insanı değilsin olursun, ağzını açıp açıklamaya çalışınca aileden vurur geçmişinden çıkar falan oraya buraya vurulur bişeyler kırılır öyle işte

Şu konuyu inceleyin o zaman.

Sonra ben çileden çıkarım bu defa vicdan yaptırmaya çalışır sonra tehdit biz ayrılırsak annem ölür sen sebebi olursan o zaman görüşürüz

Eşinizde kişilik bozukluğu var gibi.Uzman değilim ama bu sitede çok benzer şeyler okudum.
Bu yazıyı okumuştum daha önce. O kadar benzer olaylar ki. Tek başıma yıllardır dışarı çıkmadım. Bir kez yürüyüşe çıkmak istedim sitede, olay çıkarıp kardeşimi arayıp çağırdı ortalığı yıktı. Bunlarla benim her şeye hevesimi kırdı nefret etmem gerekirken hala onu düşünmek istemiyorum ama bunu yapmayı da öğrenicem.

Tabi bi yandan da diyo ki ben yokken çık hava al sen istersen. Nasıl çıkıyım çıksam sorular bitmez biriyle karşılaştın mı biri sana asıldı mı arar durur tanıyorum adamı

Bir de biog vardı.Narsistle mücadele.Oraya da göz atın.Bir uzmanla görüşme imkanınız var mı?Eşiniz gitmez.Kendilerinin sorunu olmadığını düşünüyorlar.Farkındaysanız kurtulmak için de bir adım atabilirsiniz.Sadece biraz cesaret.

Artık farkındayım buraya yazmak benim aklımı açtı. Gördüğüm yorumlar her şeyi sorgulattı bana. Normal olmadığının farkındaydım ama başa çıkarım falan diye kendimi kandırmışım sanırım. Aslında bi doktora gitmiştik ama devam etmedi daha sonra, önceki yorumlara yazmıştım ilaç kullanıyor hala.

Anksiyete ve panik atak hastası zaten. Asansöre bile binemiyor iki yıldır. Bilmiyorum acıyorum artık.

Bu ara bi de maddi sıkıntıları eklendi.
ben şimdi konuşmaya kalkarsam düşman ilan eder herkese ondan da korkuyorum biraz eli rahatlasın diyorum aklım çok karışık... onun yerine düşünmekten sonraki adımlarını hesaplamaktan çok sıkıldım

Tabi bi yandan da diyo ki ben yokken çık hava al sen istersen. Nasıl çıkıyım çıksam sorular bitmez biriyle karşılaştın mı biri sana asıldı mı arar durur tanıyorum adamı
İsterseniz bununla ilgili bir konu açın.Bir çok kadın bununla mücadele etmiş,ediyor.Yardımcı olabilecek pek çok kişi vardır kk’da.İyi şanslar.

İsterseniz bununla ilgili bir konu açın.Bir çok kadın bununla mücadele etmiş,ediyor.Yardımcı olabilecek pek çok kişi vardır kk’da.İyi şanslar.
Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Yolunuz açık olsun

Böyle bir insana niye vaktinizi harcıyorsunuz?Bu insanı kıskanmak bir de

benim eşimde hadiseyi tanıdığını iddia ediyordu meğerse kadın bundan çakmak istemiş. Valla ben de hadisenin şarkısı çıkınca bi triplenmiyor değilim.

benim eşimde hadiseyi tanıdığını iddia ediyordu meğerse kadın bundan çakmak istemiş. Valla ben de hadisenin şarkısı çıkınca bi triplenmiyor değilim.
Hayatları yalan bunların benim bir erkek arkadaş değilde flörtleştiğim biri vardı iniversite zamanları işte bu sürekli ben şunun bunun gitaristiydim diyordu bir arkadaşım bir gün bir böyle kafedeyiz gitar vardı al çal dedi çocuk gitar bile çalamıyordu düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…