Eşimin ünlü eski sevgilisi

Bence eşinizle ilişkinizde bazı eksikler görüyorsunuz o yüzden de onların ilişkisini yüceltiyorsunuz.. Kendi ilişkinizi iyileştirdikçe eski sevgiliyi takmazsınız bence.. Öyle şarkıyı duyupta da kapatmayın bir daha, adam sizin özgüvensiz oldugunuzu düşünmesin, aksine hiç birsey yokmuş gibi davranın

Yani bunu şimdi okudum.. o sizi bunaltıyor diye mi acaba siz de bu şekilde mi onu bunaltıyorsunuz, savunma mekanizması gibi bir nevi.. Ama kıskançlık adı altında size bu kadar karışmasına izin vermemelisiniz, yaşı büyük diye üzerinizde baskı kurmus gibi anlıyorum, kaç yaşında aklı basında bir insan olarak ne giyeceğinizi siz ondan daha iyi bilirsiniz, aslında sizi kıskanan kaybetmekten korkan o.. eski sevgiliyi sizin hiç takmamanız gerekiyor

Amannnn Kraliçe olsa umrumda olmaz çok ta fifi... Böyle şeyleri neden kafana takıyorsun ki? Seninkisi sevgi veya kıskançlık değil hastalık

benim eşimde hadiseyi tanıdığını iddia ediyordu meğerse kadın bundan çakmak istemiş. Valla ben de hadisenin şarkısı çıkınca bi triplenmiyor değilim.
Ay kahkaha attım. Benimki de ünlü bir mankene şey yazmıştı DM'den: Kusura bakma doğum gününü iki gün geç kutladım. İyi ki doğdun

Spam kutusu - sil

Eşim de sevgiliyken gitar çaldığını söylerdi, evde gitar var kaç defa desemde bi çalmadı

En doğrusu bu çok teşekkür ederim söyledikleriniz için

Haklısınız. Tüm bu baskının bunalımıyla yazmıştım, iyi ki yazmışım. Eşimle sağlam bi konuşma yaptım.
Bunun böyle süremeyeceğini söyledim, kıyafet sorunumu da aşıyoruz yeni kıyafetler aldım gidişatımız güzel. Dışarda yürürken kendim gibi hissetmeye başladım artık bu baskı beni çok yormuştu. Bir defa bile karşılıklı kıskançlık yapmadık ima bile etmiyor o da. Sizlerden güç aldım ve konuşmakla çözülüyor her şey

Yuh birebir aynı durumu bende erkek arkadaşımda yaşadım sürekli gitarının telleri değişecek diye bahane ediyordu bir gin bir kafeye gittik gitar vardı ısrar kıyamet yine çalmamıştı
Ben anladım artık saf gibi her şeye inanmıcam ya

Ben bunu dedikten sonra kendimide şizofren gibi hissediyorum artık bu kez hiçbirşeye inanmıyorum çünkü ama yine kandıran çıkar ya master yapmışlar yalan üzerine
Malesef ne gerek var olduğun gibi tanıt kendini işte, evlenince ortaya çıkıyo zaten tüm yalanlar rezil olduğuyla kalıyolar

Siz hala beklemede misiniz?

Adamin yasi büyükse, sen de biraz alimli ve güzelsen adamda aşağılık kompleksi oluşmuş olabilir, bak benim yanimda kimler kimler vardi, beni kimler begendi birlikte oldu algisi yaratip senin gözünde değerini arttırmaya çalışıyor olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…