Yani bunu şimdi okudum.. o sizi bunaltıyor diye mi acaba siz de bu şekilde mi onu bunaltıyorsunuz, savunma mekanizması gibi bir nevi.. Ama kıskançlık adı altında size bu kadar karışmasına izin vermemelisiniz, yaşı büyük diye üzerinizde baskı kurmus gibi anlıyorum, kaç yaşında aklı basında bir insan olarak ne giyeceğinizi siz ondan daha iyi bilirsiniz, aslında sizi kıskanan kaybetmekten korkan o.. eski sevgiliyi sizin hiç takmamanız gerekiyorYani o kadınla yaşanan şeyler hiç aklınıza gelmiyor ve bir araya mı geliyorsunuz bunu ben yapamam eşim de yapamazdı o sizin şartlarınızdır tabiki bişey diyemem. Ahlaksız değil çok hızlı yaşamış bi adamla evliyim bekar hayatını dibine kadar yaşamış biri. Aslında bu sıkıntılar kıyafetime karışmasıyla, evden tek başıma asla çıkamamamla alakalı çünkü bir kot tişört bile giyemiyorum illa uzun ve popoyu örtücek şeyler. Özgüvenimi zedeleyecek şeyler yaşadım karşılık olarak yıprandım ve onu bunaltmaya başladım zaman içinde gelişen şeyler bunlar
Ay kahkaha attım. Benimki de ünlü bir mankene şey yazmıştı DM'den: Kusura bakma doğum gününü iki gün geç kutladım. İyi ki doğdunbenim eşimde hadiseyi tanıdığını iddia ediyordu meğerse kadın bundan çakmak istemiş. Valla ben de hadisenin şarkısı çıkınca bi triplenmiyor değilim.
Eşim de sevgiliyken gitar çaldığını söylerdi, evde gitar var kaç defa desemde bi çalmadıHayatları yalan bunlarınbenim bir erkek arkadaş değilde flörtleştiğim biri vardı iniversite zamanları işte bu sürekli ben şunun bunun gitaristiydim diyordu bir arkadaşım bir gün bir böyle kafedeyiz gitar vardı al çal dedi çocuk gitar bile çalamıyordu düşünün
En doğrusu bu çok teşekkür ederim söyledikleriniz içinBence eşinizle ilişkinizde bazı eksikler görüyorsunuz o yüzden de onların ilişkisini yüceltiyorsunuz.. Kendi ilişkinizi iyileştirdikçe eski sevgiliyi takmazsınız bence.. Öyle şarkıyı duyupta da kapatmayın bir daha, adam sizin özgüvensiz oldugunuzu düşünmesin, aksine hiç birsey yokmuş gibi davranın
Yuh birebir aynı durumu bende erkek arkadaşımda yaşadımEşim de sevgiliyken gitar çaldığını söylerdi, evde gitar var kaç defa desemde bi çalmadı
Haklısınız. Tüm bu baskının bunalımıyla yazmıştım, iyi ki yazmışım. Eşimle sağlam bi konuşma yaptım.Yani bunu şimdi okudum.. o sizi bunaltıyor diye mi acaba siz de bu şekilde mi onu bunaltıyorsunuz, savunma mekanizması gibi bir nevi.. Ama kıskançlık adı altında size bu kadar karışmasına izin vermemelisiniz, yaşı büyük diye üzerinizde baskı kurmus gibi anlıyorum, kaç yaşında aklı basında bir insan olarak ne giyeceğinizi siz ondan daha iyi bilirsiniz, aslında sizi kıskanan kaybetmekten korkan o.. eski sevgiliyi sizin hiç takmamanız gerekiyor
Ben anladım artık saf gibi her şeye inanmıcam yaYuh birebir aynı durumu bende erkek arkadaşımda yaşadımsürekli gitarının telleri değişecek diye bahane ediyordu bir gin bir kafeye gittik gitar vardı ısrar kıyamet yine çalmamıştı
Ben bunu dedikten sonra kendimide şizofren gibi hissediyorum artık bu kez hiçbirşeye inanmıyorum çünküBen anladım artık saf gibi her şeye inanmıcam ya
Malesef ne gerek var olduğun gibi tanıt kendini işte, evlenince ortaya çıkıyo zaten tüm yalanlar rezil olduğuyla kalıyolarBen bunu dedikten sonra kendimide şizofren gibi hissediyorum artık bu kez hiçbirşeye inanmıyorum çünküama yine kandıran çıkar ya master yapmışlar yalan üzerine
Anlaşılmayan tek şey nedeniAa yalan miymis? Niye böyle bi yalan soylemis ki?
Hayaller,hayatlar bence.Eşiniz kompleksli biri.Üstünlük kompleksi olabilir.Anlaşılmayan tek şey nedeni
Oh canına değsin.İyi yapmışsın.Kiz du bakiyim ben de kocama eskiden Kivanc Tatlıtuğ' la sevgiliydim diyim inanicak mi?
Adamin yasi büyükse, sen de biraz alimli ve güzelsen adamda aşağılık kompleksi oluşmuş olabilir, bak benim yanimda kimler kimler vardi, beni kimler begendi birlikte oldu algisi yaratip senin gözünde değerini arttırmaya çalışıyor olabilir?Haklısınız. Tüm bu baskının bunalımıyla yazmıştım, iyi ki yazmışım. Eşimle sağlam bi konuşma yaptım.
Bunun böyle süremeyeceğini söyledim, kıyafet sorunumu da aşıyoruz yeni kıyafetler aldım gidişatımız güzel. Dışarda yürürken kendim gibi hissetmeye başladım artıkbu baskı beni çok yormuştu. Bir defa bile karşılıklı kıskançlık yapmadık ima bile etmiyor o da. Sizlerden güç aldım ve konuşmakla çözülüyor her şey
Di mi ben de bir Adriana Lima sayılırım kendi kulvarimda. Kendi kulvarim 1.50 ve civari oluyo hxhdhdhdhOh canına değsin.İyi yapmışsın.
Bodur tavuk her dem piliç.Di mi ben de bir Adriana Lima sayılırım kendi kulvarimda. Kendi kulvarim 1.50 ve civari oluyo hxhdhdhdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?