Eşimin Üslubu..

humeyra92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
1.044
836
123
Eşim çok eleştiren bi insandır..Herkesi eleştirir ağzını yüzünü burnunu..hiç kimseye güvenmez ve bunu her defasında dile getirir...dün mesela karşıdan karşıya geçerken genç bi oğlan bize yol verdi eşim eliyle selam verdi teşekkür anlamında ama şimdi hatırlamadığım argo bi söz mırıldandı..Neden öyle dedin sana yol verdi dedim..Vermeseydi daha kötü bişey söylerdim verdiği için böyle dedim gbi bişey söyledi tabi şakayla karışık...Ama genel olarak böyle insanlara karşı...Biri ağlasa numaradan ağlıyo der..Haber izleriz birinin çocuğu ölmüş mesela kadın ağlıyor onun tipini eleştirir.Ben inanamıyorum ne diyosun sen kadının çocuğu ölmüş tipini nasıl görüyosun bu durumda diyorum sanane sanamı söyledim gibi bi üslupla cevap veriyor bana.Bu arada beni çok sever bunu her fırsatta dile getirir heran bana dokunmak sevmek ister...Gece yatarken üstümü örtmeye çalışır en sevdiği yiyecekleri önce bana yedirmeye çalışır.Sen yiyince ben doyuyorum falan der.Köpekleri çok sever...Ama benim kedimi hep eleştirir sen seni sevdiğinimi zannediyosun falan..Halbuki kedimle çok farklı bi bağım var hırçın kedilerden değildir ben ağladığımda gelir yüzüme yaklaşır kucağımda yatar hep.Geçende kavga ettik baya şiddetliydi bana açtı ağzını yumdu gözünü..En çok beni kıran üzen lafı (kavgalarda ben çok kötü oluyorum elim ayağım titriyor bide hep kendimi suçlarım psikolojik olarak çok hassas bi dönemdeyim)iyi değilim bağırma sesini kes diip kalbimi tuttum(çarpıntı başladığı için) sen şimdi bayılırsında numaradan dedi bana.Ve ben hiç öyle biri değilimdir basit numaralar yapıcak...Ailemle ilgilide bazen çok ağır konuşuyor kavgalarda ama davranışlarında bi saygısızlık asla yok...Ailem çok sever eşimi...Sözel olarak inanılmaz serttir psikolojik şiddet uygular resmen...Ama davranışlarında öyle değil asla el kaldırmışlığı yoktur aileme bi saygısızlığıda asla yok...Kafama çok takıyorum bu halini..Bu arada aileside eşim gibi...Hepbirlikte olduğumzuda bişey izliyosak hep bir ağızdan sert ve kaba şekilde insanları eleştirrler.Biraz uzun oldu ama tam anlamanız için açık açık anlatmaya çalıştım genel durumu...​

Pasif agresif. Ama yavaştan aktiflesiyor. Rahatsız edici bir tip cidden. Allah kolaylık versin ne diyeyim...
Çok agresif pasif falan değil..hiç çekinmeden nerde olursa olsun bağırır telde biriyle tartışırken kimseyi umursamaz takmaz...bu hali beni korkutuyor...Ama sorsanız dışardan çok naiftir insanlar çok sever eşimi.

Ailesinden öyle görmüs öyle yetismis ne yapsanda deismez artik.
Aynen öyle.Kardeşleri akıllara zarar onlarla oturdum mu baş ağrım başlıyor hep kavgacı yüksek sesle bağırarak kavga ederler iki dk snra hiçbişey olmamış gibi barışırlar.onlarda sıkıntı yokta benim psikolojim bozuluyor resmen.bizde hassas aileyizdir hep sevgimizi gösteririz kimseye bağıramayız kavgacı kimse yoktur...

Anlattıgınız her şey “ öğrenilenler” kategorisine giriyor. Yani ne yazık ki anne babasından getirileri bunlar. Zaten söylemişsiniz onlar da yapıyor diye. Peki siz kendisini eleştirdiğinizde; örneğin giyimini , kilosunu vb.. nasıl bir tepki veriyor?

Eşiniz gibi birkaç kişi tanıyorum.. İnsanlara genel olarak sevgi ve saygıları yok bu tipler hep benim dediğim doğru,ben bilirim havasında oluyor.

Hatta siz onlara bildiğiniz, gördüğünüz bir şeyi anlatın onlardan şu cevap gecikmiyor ;ben onu biliyorum, görmuştüm oluyor..

Egoları yüksek ve doğru bir tanı mı bilemeyeceğim Narsist mı oluyorlar.

Mutlaka böyle insanların psikolojide bir tanısı ve tedavisi vardır.

Ama zor insanlar..
Ömür törpüsüdürler.

Bozulur hemen...ki ben hiç eleştirmem onu..dışardan asla eleştiri kabul etmez aska haksız değildir hep o haklıdır.kavgadan snra her söylediği ağır sözlerin hepsinin arkasında olduğunu söyler.ama benim en ufak söylediğim şeyi yüzüme hep vurur

Evet hep haklı olduğunu söyler.herşeyi o bilir o güzelden anlar iyiden anlar.

Sosyopatmı bilmiyorum ama brni korkuttuğu düşündürdüğü kesin
Valla sosyopatlik özelliklerini yansitiyor burdan bakinca. Tabi psikolojik testlerden sonra konulan teshisler bunlar. Ancak kimseyle empati yapamamasi insanlari hor ve kucuk gormesi aslinda hissetmedigi seyleri ve saygiyi isine gelen yerlerde hissediyormus gibi davranmasi bunlara isaret gibi. Bi psikologdan yardim.alabilirsiniz. gerci oraya da gelmez ya. Yine de bi deneyin

Psikolojik şiddet uygulayan biri nasıl aynı anda çok düşünceli bir koca oluyor anlamadım .
Zor durum gerçekten bir öyle bir böyle
Beni çok seviyor.ve bütün davranışlarıyla her ortamda gösteriyor.ailem arkadaşlarımız dahil ilk sözleri eşin seni gerçekten çok seviyor oluyor.işte benim ikilemde olmamın sebebi bu.

Adam cift kisilikli ve psikopat mi? Yoksa hayattan gercek anlamda okkali bir darbe yemedigi icin kustah mi acaba? Ya da bunlarin hepsi. Karar veremedim.

Bu arada bu adamin size karsi iyi olduguna inanmadim. Bir gece uyanip sizi canli canli dograr bu. Sozlu siddet ile fiziksel siddet arasinda ben bir fark gormuyorum,bugun agzina geleni soyleyen yarin dovebilir asla boyle bir adama iyi ve naif demem ben olsam. Tam bosamalik,tam kapinin onune atmalik adam derim anca

Nasıl tanışıp evlendiniz? Evlenmeden önce iyice tanimadiniz mi

Konu sahibi esiniz normal degil. Size iyi davrandigini zannediyorsunuz ama tartisma sirasinda son nefesinizi verirken hadi kalk diyebilecek potansiyeli olan adamin neyi iyi? Saygisizlik yaparsa ailenize, ona karsilik verilecegini biliyor. Onun icin o topa girmiyor. Iyiliginden,saygisindan degil kurnazligindan. Bu kisiye kotu gunde esim diye guvenebilir misiniz?

Çok yardımeder insanlara.aileme hep yardım eder herişlerine koşar..ama bi kavgada hepsini söyler ben onu bunu yaptım onlar naptı gibi...çok değişik.kompleksten mi oluyor acaba bilemiyorum ki adını koyamadım

aileniz icin ne diyor, bence bu durum cok onemli.

elestirmek icin elestiren bir insan mi,
oyleyse egitilebilir

yoksa hakarete variyor mu soylemlerinde,
o zaman hic cekmeyin, asla da musamaha gostermeyin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…