Ah çok zorlar..Benim tanıdığımda çok çok yakınım..Hiç insan sevgisi yok .Psikoloğa bir süre gitti gitme sebebi de Eşi ile anlaşamıyorlar diyeydi..Fakat ben iyiyim diye birkaç seanstan sonra bıraktı..Bizim kp boyleymis adam hastanede yatti gene ayni cikti disari
Kaç kere yşadığımıza inanamazsınız.herdefasında git seni tutanmı var dedi.hep korktum pişman olmaktan üzülmekten.dediğim gbi hata bende ben çok taviz verdim.Bosasam seni ne guzel olur desenizne der acaba
Allah korusun ben öyle olamam hiç.duygusuz sevgisiz yaşayamamAh çok zorlar..Benim tanıdığımda çok çok yakınım..Hiç insan sevgisi yok .Psikoloğa bir süre gitti gitme sebebi de Eşi ile anlaşamıyorlar diyeydi..Fakat ben iyiyim diye birkaç seanstan sonra bıraktı..
Şimdi Dünya bir yana Eşi ve çocuğu bir yana fakat eşinden de Fiziksel şiddeti eksik etmedi..Hala da devam..
Elimden geldiğince destek olmaya çalıştım ama bakıyorum eşini de kendisine benzetmiş..
En kötüsü de bu..
Özünde seviyorum ama huyu böyle diyorsunuz yani tatlım bizim elimizden ne gelir kiHayır değil ama burda yazmıyım şimdi..duygusal bi burç :) o bile tezat
sevdim bende.. bu kadar sıkıntı yaratabileceğini düşünemedim.fazla bağlanan ve kolay kopamayan bi yapıya sahibim bide
Eşim çok eleştiren bi insandır..Herkesi eleştirir ağzını yüzünü burnunu..hiç kimseye güvenmez ve bunu her defasında dile getirir...dün mesela karşıdan karşıya geçerken genç bi oğlan bize yol verdi eşim eliyle selam verdi teşekkür anlamında ama şimdi hatırlamadığım argo bi söz mırıldandı..Neden öyle dedin sana yol verdi dedim..Vermeseydi daha kötü bişey söylerdim verdiği için böyle dedim gbi bişey söyledi tabi şakayla karışık...Ama genel olarak böyle insanlara karşı...Biri ağlasa numaradan ağlıyo der..Haber izleriz birinin çocuğu ölmüş mesela kadın ağlıyor onun tipini eleştirir.Ben inanamıyorum ne diyosun sen kadının çocuğu ölmüş tipini nasıl görüyosun bu durumda diyorum sanane sanamı söyledim gibi bi üslupla cevap veriyor bana.Bu arada beni çok sever bunu her fırsatta dile getirir heran bana dokunmak sevmek ister...Gece yatarken üstümü örtmeye çalışır en sevdiği yiyecekleri önce bana yedirmeye çalışır.Sen yiyince ben doyuyorum falan der.Köpekleri çok sever...Ama benim kedimi hep eleştirir sen seni sevdiğinimi zannediyosun falan..Halbuki kedimle çok farklı bi bağım var hırçın kedilerden değildir ben ağladığımda gelir yüzüme yaklaşır kucağımda yatar hep.Geçende kavga ettik baya şiddetliydi bana açtı ağzını yumdu gözünü..En çok beni kıran üzen lafı (kavgalarda ben çok kötü oluyorum elim ayağım titriyor bide hep kendimi suçlarım psikolojik olarak çok hassas bi dönemdeyim)iyi değilim bağırma sesini kes diip kalbimi tuttum(çarpıntı başladığı için) sen şimdi bayılırsında numaradan dedi bana.Ve ben hiç öyle biri değilimdir basit numaralar yapıcak...Ailemle ilgilide bazen çok ağır konuşuyor kavgalarda ama davranışlarında bi saygısızlık asla yok...Ailem çok sever eşimi...Sözel olarak inanılmaz serttir psikolojik şiddet uygular resmen...Ama davranışlarında öyle değil asla el kaldırmışlığı yoktur aileme bi saygısızlığıda asla yok...Kafama çok takıyorum bu halini..Bu arada aileside eşim gibi...Hepbirlikte olduğumzuda bişey izliyosak hep bir ağızdan sert ve kaba şekilde insanları eleştirrler.Biraz uzun oldu ama tam anlamanız için açık açık anlatmaya çalıştım genel durumu...
Sen sanki çok farklı bi yorum yaptınYahu ne demek psikopat, sosyopat, çift kişilikli? Psikiyatri uzmanı mısınız siz? Bir kere koyduğunuz teşhislere dair hiçbir emare yok şu anlatılanlardan. Valla deli oluyorum şöyle yorumlara.
Evet, ciddi anlamda sorunlu bir üslubu ve bakış açısı var eşinizin. Eğer sevdiğiniz yönleri baskınsa sabırla, konuşa konuşa, anlata anlata düzeltmeye çalışacaksınız bu tarzını. İmkanınız varsa psikolojik destek alın ya da çift terapisine gidin.
Kesin balıktırHayır değil ama burda yazmıyım şimdi..duygusal bi burç :) o bile tezat
sevdim bende.. bu kadar sıkıntı yaratabileceğini düşünemedim.fazla bağlanan ve kolay kopamayan bi yapıya sahibim bide
Önlemini alır, gerçeklerle yüzleşmesini sağlarsanız neden öyle olsun..Allah korusun ben öyle olamam hiç.duygusuz sevgisiz yaşayamam
Resmen eşimi anlatıyorsunuz. Aşağılık kompleksi var bastırılmış. Çocuklukta yaşadığı travmaya bağlıyorum. Bide annesi kendince çok yardımsever ve fedakrdir ama çok da söylenir herşeyi herkesin kafaisna kakar. O zaman bı anlamı olmuyor tabiÇok yardımeder insanlara.aileme hep yardım eder herişlerine koşar..ama bi kavgada hepsini söyler ben onu bunu yaptım onlar naptı gibi...çok değişik.kompleksten mi oluyor acaba bilemiyorum ki adını koyamadım
Ne diyelim? Yorum yapabilmek icin psikiyatri uzmani olmaya gerek yok. Recete yazmiyoruz zaten,acaba mi diyoruz. Bu kadar agresif oldugunuza gore siz psikiyatri uzmanisiniz,siz yorumlayin guzel sekilde fikir paylasimi yapalim. Oyle ortaya ortaya yorumlayip da laf sokmayalim meselaYahu ne demek psikopat, sosyopat, çift kişilikli? Psikiyatri uzmanı mısınız siz? Bir kere koyduğunuz teşhislere dair hiçbir emare yok şu anlatılanlardan. Valla deli oluyorum şöyle yorumlara.
Evet, ciddi anlamda sorunlu bir üslubu ve bakış açısı var eşinizin. Eğer sevdiğiniz yönleri baskınsa sabırla, konuşa konuşa, anlata anlata düzeltmeye çalışacaksınız bu tarzını. İmkanınız varsa psikolojik destek alın ya da çift terapisine gidin.
Aileden gördüğünü uyguluyor.Eşim çok eleştiren bi insandır..Herkesi eleştirir ağzını yüzünü burnunu..hiç kimseye güvenmez ve bunu her defasında dile getirir...dün mesela karşıdan karşıya geçerken genç bi oğlan bize yol verdi eşim eliyle selam verdi teşekkür anlamında ama şimdi hatırlamadığım argo bi söz mırıldandı..Neden öyle dedin sana yol verdi dedim..Vermeseydi daha kötü bişey söylerdim verdiği için böyle dedim gbi bişey söyledi tabi şakayla karışık...Ama genel olarak böyle insanlara karşı...Biri ağlasa numaradan ağlıyo der..Haber izleriz birinin çocuğu ölmüş mesela kadın ağlıyor onun tipini eleştirir.Ben inanamıyorum ne diyosun sen kadının çocuğu ölmüş tipini nasıl görüyosun bu durumda diyorum sanane sanamı söyledim gibi bi üslupla cevap veriyor bana.Bu arada beni çok sever bunu her fırsatta dile getirir heran bana dokunmak sevmek ister...Gece yatarken üstümü örtmeye çalışır en sevdiği yiyecekleri önce bana yedirmeye çalışır.Sen yiyince ben doyuyorum falan der.Köpekleri çok sever...Ama benim kedimi hep eleştirir sen seni sevdiğinimi zannediyosun falan..Halbuki kedimle çok farklı bi bağım var hırçın kedilerden değildir ben ağladığımda gelir yüzüme yaklaşır kucağımda yatar hep.Geçende kavga ettik baya şiddetliydi bana açtı ağzını yumdu gözünü..En çok beni kıran üzen lafı (kavgalarda ben çok kötü oluyorum elim ayağım titriyor bide hep kendimi suçlarım psikolojik olarak çok hassas bi dönemdeyim)iyi değilim bağırma sesini kes diip kalbimi tuttum(çarpıntı başladığı için) sen şimdi bayılırsında numaradan dedi bana.Ve ben hiç öyle biri değilimdir basit numaralar yapıcak...Ailemle ilgilide bazen çok ağır konuşuyor kavgalarda ama davranışlarında bi saygısızlık asla yok...Ailem çok sever eşimi...Sözel olarak inanılmaz serttir psikolojik şiddet uygular resmen...Ama davranışlarında öyle değil asla el kaldırmışlığı yoktur aileme bi saygısızlığıda asla yok...Kafama çok takıyorum bu halini..Bu arada aileside eşim gibi...Hepbirlikte olduğumzuda bişey izliyosak hep bir ağızdan sert ve kaba şekilde insanları eleştirrler.Biraz uzun oldu ama tam anlamanız için açık açık anlatmaya çalıştım genel durumu...
Siz aglarken numaradan bayılacagınızı soyluyor. Sevgi burda diskalifiye.Beni çok seviyor.ve bütün davranışlarıyla her ortamda gösteriyor.ailem arkadaşlarımız dahil ilk sözleri eşin seni gerçekten çok seviyor oluyor.işte benim ikilemde olmamın sebebi bu.
psikolojik desteğe yanaşacağını sanmıyorum ama elimden geldğince bu olumsuz taraflarını iyileştirmeye çalışıyorum.Yahu ne demek psikopat, sosyopat, çift kişilikli? Psikiyatri uzmanı mısınız siz? Bir kere koyduğunuz teşhislere dair hiçbir emare yok şu anlatılanlardan. Valla deli oluyorum şöyle yorumlara.
Aynen öyleler..ben de umursamaz olsaydım keşkeSizi çok iyi anlıyorum. Benim eşim de böyleydi. Ama.uyara uyara biraz torpulendi bende biraz da alıştım açıkçası.
Mesela arkadaşımla tanistiririm kız baya kilolu ama onunla ilgisi yok işte bu kız bitmiş böyle tip mu olur bisuru hakaret kilolu olmak onun suçu gibi davranır
İlk evlendigimizde şok geciriyodum ben mesela annesi eşim ben haber izliyoruz her çıkan haberdeki kişiye küfürler hakaretler. Ben şunu tespit ettim annesi yani kayınvalidem çok mutsuz ve hırslı bı insan olduğu için ailede evde sürekli böyle bir ortam olmuş eşim de öyle normal zannediyor. Önüne geleni eleştiriler ana oğul.
Zamanla biraz düzeldi ama hala oyleler eşim de bnm çok umursamaz olduğumu dusunur mesela o da benden rahatsiz:)
İşte beni düşündüren kaygılandıran bu..başkalarını eleştirisini kaldıramıyorum bazen bide bana böyle davranması aşırı korkutuyor.arada kalmak berbat bi duygu.ben malesef arada kalıyorum.ama sevgisinden gerçekten şüphe etsem bi dakika duramam sevilmedğim yerde.sadece ihtimaller korkutuyor.bu davranışları sözleri sürekli olsa yapamam zaten.Siz aglarken numaradan bayılacagınızı soyluyor. Sevgi burda diskalifiye.
Evet iyilik yapıyorlar görüntüde iyiler ama bi okadar da konuşuyorlar. Bu sefer insan soğuyor her yaptığı iyilikte samimiyetini sorguluyorumResmen eşimi anlatıyorsunuz. Aşağılık kompleksi var bastırılmış. Çocuklukta yaşadığı travmaya bağlıyorum. Bide annesi kendince çok yardımsever ve fedakrdir ama çok da söylenir herşeyi herkesin kafaisna kakar. O zaman bı anlamı olmuyor tabi
Valla kalbini tutanları bende samimi bulmuyorum açıkçası eşimde çok yapardı ben inanmadığım için artık yapmıyor.Eşin ailesinden ne görmüşse onu yapıyor iyiyi kötüyü ayırt edememiş malesef.Eşim çok eleştiren bi insandır..Herkesi eleştirir ağzını yüzünü burnunu..hiç kimseye güvenmez ve bunu her defasında dile getirir...dün mesela karşıdan karşıya geçerken genç bi oğlan bize yol verdi eşim eliyle selam verdi teşekkür anlamında ama şimdi hatırlamadığım argo bi söz mırıldandı..Neden öyle dedin sana yol verdi dedim..Vermeseydi daha kötü bişey söylerdim verdiği için böyle dedim gbi bişey söyledi tabi şakayla karışık...Ama genel olarak böyle insanlara karşı...Biri ağlasa numaradan ağlıyo der..Haber izleriz birinin çocuğu ölmüş mesela kadın ağlıyor onun tipini eleştirir.Ben inanamıyorum ne diyosun sen kadının çocuğu ölmüş tipini nasıl görüyosun bu durumda diyorum sanane sanamı söyledim gibi bi üslupla cevap veriyor bana.Bu arada beni çok sever bunu her fırsatta dile getirir heran bana dokunmak sevmek ister...Gece yatarken üstümü örtmeye çalışır en sevdiği yiyecekleri önce bana yedirmeye çalışır.Sen yiyince ben doyuyorum falan der.Köpekleri çok sever...Ama benim kedimi hep eleştirir sen seni sevdiğinimi zannediyosun falan..Halbuki kedimle çok farklı bi bağım var hırçın kedilerden değildir ben ağladığımda gelir yüzüme yaklaşır kucağımda yatar hep.Geçende kavga ettik baya şiddetliydi bana açtı ağzını yumdu gözünü..En çok beni kıran üzen lafı (kavgalarda ben çok kötü oluyorum elim ayağım titriyor bide hep kendimi suçlarım psikolojik olarak çok hassas bi dönemdeyim)iyi değilim bağırma sesini kes diip kalbimi tuttum(çarpıntı başladığı için) sen şimdi bayılırsında numaradan dedi bana.Ve ben hiç öyle biri değilimdir basit numaralar yapıcak...Ailemle ilgilide bazen çok ağır konuşuyor kavgalarda ama davranışlarında bi saygısızlık asla yok...Ailem çok sever eşimi...Sözel olarak inanılmaz serttir psikolojik şiddet uygular resmen...Ama davranışlarında öyle değil asla el kaldırmışlığı yoktur aileme bi saygısızlığıda asla yok...Kafama çok takıyorum bu halini..Bu arada aileside eşim gibi...Hepbirlikte olduğumzuda bişey izliyosak hep bir ağızdan sert ve kaba şekilde insanları eleştirrler.Biraz uzun oldu ama tam anlamanız için açık açık anlatmaya çalıştım genel durumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?