Eşimin Üslubu..

Bizim kp boyleymis adam hastanede yatti gene ayni cikti disari
Ah çok zorlar..Benim tanıdığımda çok çok yakınım..Hiç insan sevgisi yok .Psikoloğa bir süre gitti gitme sebebi de Eşi ile anlaşamıyorlar diyeydi..Fakat ben iyiyim diye birkaç seanstan sonra bıraktı..

Şimdi Dünya bir yana Eşi ve çocuğu bir yana fakat eşinden de Fiziksel şiddeti eksik etmedi..Hala da devam..
Elimden geldiğince destek olmaya çalıştım ama bakıyorum eşini de kendisine benzetmiş..
En kötüsü de bu..

Allah korusun ben öyle olamam hiç.duygusuz sevgisiz yaşayamam

Yahu ne demek psikopat, sosyopat, çift kişilikli? Psikiyatri uzmanı mısınız siz? Bir kere koyduğunuz teşhislere dair hiçbir emare yok şu anlatılanlardan. Valla deli oluyorum şöyle yorumlara.

Evet, ciddi anlamda sorunlu bir üslubu ve bakış açısı var eşinizin. Eğer sevdiğiniz yönleri baskınsa sabırla, konuşa konuşa, anlata anlata düzeltmeye çalışacaksınız bu tarzını. İmkanınız varsa psikolojik destek alın ya da çift terapisine gidin.

böyle bir aile tanıyorum kötü kalpli gibi herşeyin dedikodusunu yapan, getirilen ikramlara, insanların giyimine, her şeylerine bir kulp takan, hep bir art niyet arayan, işiniz zor valla, çünkü gerçekten sosyopat gibi üstte bir arkadaş söylemiş.

Sen sanki çok farklı bi yorum yaptın

Sizi çok iyi anlıyorum. Benim eşim de böyleydi. Ama.uyara uyara biraz torpulendi bende biraz da alıştım açıkçası.
Mesela arkadaşımla tanistiririm kız baya kilolu ama onunla ilgisi yok işte bu kız bitmiş böyle tip mu olur bisuru hakaret kilolu olmak onun suçu gibi davranır
İlk evlendigimizde şok geciriyodum ben mesela annesi eşim ben haber izliyoruz her çıkan haberdeki kişiye küfürler hakaretler. Ben şunu tespit ettim annesi yani kayınvalidem çok mutsuz ve hırslı bı insan olduğu için ailede evde sürekli böyle bir ortam olmuş eşim de öyle normal zannediyor. Önüne geleni eleştiriler ana oğul.
Zamanla biraz düzeldi ama hala oyleler eşim de bnm çok umursamaz olduğumu dusunur mesela o da benden rahatsiz:)

Çok yardımeder insanlara.aileme hep yardım eder herişlerine koşar..ama bi kavgada hepsini söyler ben onu bunu yaptım onlar naptı gibi...çok değişik.kompleksten mi oluyor acaba bilemiyorum ki adını koyamadım
Resmen eşimi anlatıyorsunuz. Aşağılık kompleksi var bastırılmış. Çocuklukta yaşadığı travmaya bağlıyorum. Bide annesi kendince çok yardımsever ve fedakrdir ama çok da söylenir herşeyi herkesin kafaisna kakar. O zaman bı anlamı olmuyor tabi

Ne diyelim? Yorum yapabilmek icin psikiyatri uzmani olmaya gerek yok. Recete yazmiyoruz zaten,acaba mi diyoruz. Bu kadar agresif oldugunuza gore siz psikiyatri uzmanisiniz,siz yorumlayin guzel sekilde fikir paylasimi yapalim. Oyle ortaya ortaya yorumlayip da laf sokmayalim mesela

Aileden gördüğünü uyguluyor.
Genetik
Benim esimde de var argo küfür yok ama herseyin en iyisini onlar biliyor.
Aileden gelen bi aldıkları herseyin fiyatını söyleme var mesela.Ne kadr ucuzaalırlarsa okadar basarı onlar icin.
Bi süre sonra toplumdan dıslanacak bu huyları yüzünden.
Benimkinin aile dıslanmıs.
Bıraksam esimde kimseyle iletisim kuramaz.
Önlem gerekirse yardım aldırn.

Beni çok seviyor.ve bütün davranışlarıyla her ortamda gösteriyor.ailem arkadaşlarımız dahil ilk sözleri eşin seni gerçekten çok seviyor oluyor.işte benim ikilemde olmamın sebebi bu.
Siz aglarken numaradan bayılacagınızı soyluyor. Sevgi burda diskalifiye.

psikolojik desteğe yanaşacağını sanmıyorum ama elimden geldğince bu olumsuz taraflarını iyileştirmeye çalışıyorum.

Aynen öyleler..ben de umursamaz olsaydım keşkeBütün arkadaşlarıma bi kulp bulur eleştirir kendininkileride hep korur

Siz aglarken numaradan bayılacagınızı soyluyor. Sevgi burda diskalifiye.
İşte beni düşündüren kaygılandıran bu..başkalarını eleştirisini kaldıramıyorum bazen bide bana böyle davranması aşırı korkutuyor.arada kalmak berbat bi duygu.ben malesef arada kalıyorum.ama sevgisinden gerçekten şüphe etsem bi dakika duramam sevilmedğim yerde.sadece ihtimaller korkutuyor.bu davranışları sözleri sürekli olsa yapamam zaten.

Evet iyilik yapıyorlar görüntüde iyiler ama bi okadar da konuşuyorlar. Bu sefer insan soğuyor her yaptığı iyilikte samimiyetini sorguluyorum

Valla kalbini tutanları bende samimi bulmuyorum açıkçası eşimde çok yapardı ben inanmadığım için artık yapmıyor.Eşin ailesinden ne görmüşse onu yapıyor iyiyi kötüyü ayırt edememiş malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…