Eşimin Üslubu..

Çok yardımeder insanlara.aileme hep yardım eder herişlerine koşar..ama bi kavgada hepsini söyler ben onu bunu yaptım onlar naptı gibi...çok değişik.kompleksten mi oluyor acaba bilemiyorum ki adını koyamadım
Cift kisilik,karakter bozuklugu. Artik adi her ne ise. Burada pek cok uzman var adini koyarlar illa ki ama onemli olan adinin konmasi degil ki,ne yapilabilecegi. Tedaviye yanasmaz boyleleri.

İşte ben böyle düşünmek istemiyorum ama içimden bi seste aynen sizin dediklerinizi diyor...yediremiyorum kabullenemiyorum

Eşiniz garip bi tipmiş gerçekten her düşündüğünü her durumda dile getirmesi de doğru mu yanlış mı bilemedim doğrusu içi dışı bir olmak değil de başka bişey bu..insanı belli bi yaşa kadar ailesi yetiştirir ya ailesinden bunu görmeside karakter ve davranışlarında etkili olmuş tabii belli bi yaştan sonra kendini geliştirmesi de ona göre olmuş Malesef

O böyle davrandıkça ona olan sevgi ve saygınız azalmıyor mu?
Azalıyor azalmaz mı? Çok şey yaşadık beraber maddi manevi insan kolay atamıyor diyorum ki o kdr şeyi yaşadık birbirimize alıştık.kolay atamıyor insan.ayrılmamız için o kadar sebep vardı ki..hep ben geri döndüm ona bu kozu ben verdim benim de çok hatam var kendimde ayrılıcak cesareti özgüveni hiç bulamadım.acı çekmekten pişman olmaktan korktum.kim beni bidaha böyle sever diye korktum hel.hala daha korkuyorum.çok güçlü bi karakter olamadım

bana ne derseniz diyin kalbi kötü adamın, kalbinin kötülüğü diline vurmuş. aileden öğrendiğini hayatına taşımış. belki sizin için de aynılarını düşünüyor. ailesi de masum değildir

Cift kisilik,karakter bozuklugu. Artik adi her ne ise. Burada pek cok uzman var adini koyarlar illa ki ama onemli olan adinin konmasi degil ki,ne yapilabilecegi. Tedaviye yanasmaz boyleleri.
Çünkü bunlar psikoloğa bile iyi rol yapar..Ağır vaka bence..

İşin trajikomik kısmı hayattan okkalı darbeyi yedi.hemde bikaç kere.ona rağmen böyle.

Bence terapiye gitmeli gec olmadan sonucta cocuklariniza ornek olacak. Kendine guvenmeyen insanlardave kendisinde var olan kabul gormeyen kisilerde disa donuk elestirel fonksiyonlar cok mumkun. Mevlana nin dedigi gibi Kusur goren gozdedir. Vesselam.

Aileside bunca sene hiçbişeyde yanımda olmadılar.kayınvalidem hep oğlum oğlum der başka hiç bişeyi düşünmez.birarada çekirdek aile herkesi eleştiriyorlar hiç görüştükleri dostları yok.bikaç akraba dışında.ama onlarıda ağırlayıp arkalarından konuşuyorlar.bunlara şahit olmak beni hep şüpheci yapıyor.ozaman benim ailemin arkasndanda konuşuyorlar diyorum.adım kadar eminim ki konuşuyorlar.

Ah be arkadaşım. Başımıza bir iş gelmezse hepi topu 80 yıl yaşarız şu hayatta en fazla, değer mi kendine zehir eden bir insanla bunu heba etmeye?
Ayrılıp ayrılmamak senin elinde tabii ama o böyle davrandığında ondan ne kadar uzaklaştığını hissettir bari ona. Eksikliğiyle yüzleşsin, çirkin kalbini görsün.
Yol vermeyen adama daha kötüsünü söylerdim ne demek, ne ayıp şey. Öyle anlarda öyle davranmalısın ki utanmalı kendinden.

umarım kendinize döndürebilirsiniz eşinizi çok zor...

Eşinin burcu Başak mı?

Çok tepki veriyorum inanın.sen zaten beni hep eleştir diyor.bazen öyle büyük kavga ediyoruz ki asla beni dinlemiyor gözünü kulağını kapatıyor benimle aynı anda konuşuyor.bak dinle kavgaya yüksek sese gerek yok diyorum asla yumuşamıyor.o an onu tanıyamıyorum başka bi insan oluyor.bazen laflarına davranışlarına dayanamıyorum çok büyük kavga ediyoruz.hep haklı olmayı başarıyor çok zeki biri.kendimden şüphe ettiriyor ve çoğu zaman kendimi suçluyorum.herkeste beni sevdiğini bana ilgi alakasını bildiği için ailem bile beni suçluyor bazen.sende normal değilsin diye.benimde hatalarım var elbet ama onun gibi değilim asla .yani tamamen yalnızım ne yapıcağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…