Cift kisilik,karakter bozuklugu. Artik adi her ne ise. Burada pek cok uzman var adini koyarlar illa ki ama onemli olan adinin konmasi degil ki,ne yapilabilecegi. Tedaviye yanasmaz boyleleri.Çok yardımeder insanlara.aileme hep yardım eder herişlerine koşar..ama bi kavgada hepsini söyler ben onu bunu yaptım onlar naptı gibi...çok değişik.kompleksten mi oluyor acaba bilemiyorum ki adını koyamadım
O zaman daha da sertti bu törpülenmiş hali.ortak arkadaşım vasıtasıyla tanıştık hemende evlendik.Nasıl tanışıp evlendiniz? Evlenmeden önce iyice tanimadiniz mi
İşte ben böyle düşünmek istemiyorum ama içimden bi seste aynen sizin dediklerinizi diyor...yediremiyorum kabullenemiyorumKonu sahibi esiniz normal degil. Size iyi davrandigini zannediyorsunuz ama tartisma sirasinda son nefesinizi verirken hadi kalk diyebilecek potansiyeli olan adamin neyi iyi? Saygisizlik yaparsa ailenize, ona karsilik verilecegini biliyor. Onun icin o topa girmiyor. Iyiliginden,saygisindan degil kurnazligindan. Bu kisiye kotu gunde esim diye guvenebilir misiniz?
Azalıyor azalmaz mı? Çok şey yaşadık beraber maddi manevi insan kolay atamıyor diyorum ki o kdr şeyi yaşadık birbirimize alıştık.kolay atamıyor insan.ayrılmamız için o kadar sebep vardı ki..hep ben geri döndüm ona bu kozu ben verdim benim de çok hatam var kendimde ayrılıcak cesareti özgüveni hiç bulamadım.acı çekmekten pişman olmaktan korktum.kim beni bidaha böyle sever diye korktum hel.hala daha korkuyorum.çok güçlü bi karakter olamadımO böyle davrandıkça ona olan sevgi ve saygınız azalmıyor mu?
Çünkü bunlar psikoloğa bile iyi rol yapar..Ağır vaka bence..Cift kisilik,karakter bozuklugu. Artik adi her ne ise. Burada pek cok uzman var adini koyarlar illa ki ama onemli olan adinin konmasi degil ki,ne yapilabilecegi. Tedaviye yanasmaz boyleleri.
Sen tedavi ol benim bişeyim yok diyor.Cift kisilik,karakter bozuklugu. Artik adi her ne ise. Burada pek cok uzman var adini koyarlar illa ki ama onemli olan adinin konmasi degil ki,ne yapilabilecegi. Tedaviye yanasmaz boyleleri.
İşin trajikomik kısmı hayattan okkalı darbeyi yedi.hemde bikaç kere.ona rağmen böyle.Adam cift kisilikli ve psikopat mi? Yoksa hayattan gercek anlamda okkali bir darbe yemedigi icin kustah mi acaba? Ya da bunlarin hepsi. Karar veremedim.
Bu arada bu adamin size karsi iyi olduguna inanmadim. Bir gece uyanip sizi canli canli dograr bu. Sozlu siddet ile fiziksel siddet arasinda ben bir fark gormuyorum,bugun agzina geleni soyleyen yarin dovebilir asla boyle bir adama iyi ve naif demem ben olsam. Tam bosamalik,tam kapinin onune atmalik adam derim anca
Aileside bunca sene hiçbişeyde yanımda olmadılar.kayınvalidem hep oğlum oğlum der başka hiç bişeyi düşünmez.birarada çekirdek aile herkesi eleştiriyorlar hiç görüştükleri dostları yok.bikaç akraba dışında.ama onlarıda ağırlayıp arkalarından konuşuyorlar.bunlara şahit olmak beni hep şüpheci yapıyor.ozaman benim ailemin arkasndanda konuşuyorlar diyorum.adım kadar eminim ki konuşuyorlar.bana ne derseniz diyin kalbi kötü adamın, kalbinin kötülüğü diline vurmuş. aileden öğrendiğini hayatına taşımış. belki sizin için de aynılarını düşünüyor. ailesi de masum değildir
Ah be arkadaşım. Başımıza bir iş gelmezse hepi topu 80 yıl yaşarız şu hayatta en fazla, değer mi kendine zehir eden bir insanla bunu heba etmeye?Azalıyor azalmaz mı? Çok şey yaşadık beraber maddi manevi insan kolay atamıyor diyorum ki o kdr şeyi yaşadık birbirimize alıştık.kolay atamıyor insan.ayrılmamız için o kadar sebep vardı ki..hep ben geri döndüm ona bu kozu ben verdim benim de çok hatam var kendimde ayrılıcak cesareti özgüveni hiç bulamadım.acı çekmekten pişman olmaktan korktum.kim beni bidaha böyle sever diye korktum hel.hala daha korkuyorum.çok güçlü bi karakter olamadım
Bosasam seni ne guzel olur desenizSen tedavi ol benim bişeyim yok diyor.
Çünkü bunlar psikoloğa bile iyi rol yapar..Ağır vaka bence..
umarım kendinize döndürebilirsiniz eşinizi çok zor...Aileside bunca sene hiçbişeyde yanımda olmadılar.kayınvalidem hep oğlum oğlum der başka hiç bişeyi düşünmez.birarada çekirdek aile herkesi eleştiriyorlar hiç görüştükleri dostları yok.bikaç akraba dışında.ama onlarıda ağırlayıp arkalarından konuşuyorlar.bunlara şahit olmak beni hep şüpheci yapıyor.ozaman benim ailemin arkasndanda konuşuyorlar diyorum.adım kadar eminim ki konuşuyorlar.
Eşinin burcu Başak mı?Eşim çok eleştiren bi insandır..Herkesi eleştirir ağzını yüzünü burnunu..hiç kimseye güvenmez ve bunu her defasında dile getirir...dün mesela karşıdan karşıya geçerken genç bi oğlan bize yol verdi eşim eliyle selam verdi teşekkür anlamında ama şimdi hatırlamadığım argo bi söz mırıldandı..Neden öyle dedin sana yol verdi dedim..Vermeseydi daha kötü bişey söylerdim verdiği için böyle dedim gbi bişey söyledi tabi şakayla karışık...Ama genel olarak böyle insanlara karşı...Biri ağlasa numaradan ağlıyo der..Haber izleriz birinin çocuğu ölmüş mesela kadın ağlıyor onun tipini eleştirir.Ben inanamıyorum ne diyosun sen kadının çocuğu ölmüş tipini nasıl görüyosun bu durumda diyorum sanane sanamı söyledim gibi bi üslupla cevap veriyor bana.Bu arada beni çok sever bunu her fırsatta dile getirir heran bana dokunmak sevmek ister...Gece yatarken üstümü örtmeye çalışır en sevdiği yiyecekleri önce bana yedirmeye çalışır.Sen yiyince ben doyuyorum falan der.Köpekleri çok sever...Ama benim kedimi hep eleştirir sen seni sevdiğinimi zannediyosun falan..Halbuki kedimle çok farklı bi bağım var hırçın kedilerden değildir ben ağladığımda gelir yüzüme yaklaşır kucağımda yatar hep.Geçende kavga ettik baya şiddetliydi bana açtı ağzını yumdu gözünü..En çok beni kıran üzen lafı (kavgalarda ben çok kötü oluyorum elim ayağım titriyor bide hep kendimi suçlarım psikolojik olarak çok hassas bi dönemdeyim)iyi değilim bağırma sesini kes diip kalbimi tuttum(çarpıntı başladığı için) sen şimdi bayılırsında numaradan dedi bana.Ve ben hiç öyle biri değilimdir basit numaralar yapıcak...Ailemle ilgilide bazen çok ağır konuşuyor kavgalarda ama davranışlarında bi saygısızlık asla yok...Ailem çok sever eşimi...Sözel olarak inanılmaz serttir psikolojik şiddet uygular resmen...Ama davranışlarında öyle değil asla el kaldırmışlığı yoktur aileme bi saygısızlığıda asla yok...Kafama çok takıyorum bu halini..Bu arada aileside eşim gibi...Hepbirlikte olduğumzuda bişey izliyosak hep bir ağızdan sert ve kaba şekilde insanları eleştirrler.Biraz uzun oldu ama tam anlamanız için açık açık anlatmaya çalıştım genel durumu...
Çok tepki veriyorum inanın.sen zaten beni hep eleştir diyor.bazen öyle büyük kavga ediyoruz ki asla beni dinlemiyor gözünü kulağını kapatıyor benimle aynı anda konuşuyor.bak dinle kavgaya yüksek sese gerek yok diyorum asla yumuşamıyor.o an onu tanıyamıyorum başka bi insan oluyor.bazen laflarına davranışlarına dayanamıyorum çok büyük kavga ediyoruz.hep haklı olmayı başarıyor çok zeki biri.kendimden şüphe ettiriyor ve çoğu zaman kendimi suçluyorum.herkeste beni sevdiğini bana ilgi alakasını bildiği için ailem bile beni suçluyor bazen.sende normal değilsin diye.benimde hatalarım var elbet ama onun gibi değilim asla .yani tamamen yalnızım ne yapıcağımı bilemiyorumAh be arkadaşım. Başımıza bir iş gelmezse hepi topu 80 yıl yaşarız şu hayatta en fazla, değer mi kendine zehir eden bir insanla bunu heba etmeye?
Ayrılıp ayrılmamak senin elinde tabii ama o böyle davrandığında ondan ne kadar uzaklaştığını hissettir bari ona. Eksikliğiyle yüzleşsin, çirkin kalbini görsün.
Yol vermeyen adama daha kötüsünü söylerdim ne demek, ne ayıp şey. Öyle anlarda öyle davranmalısın ki utanmalı kendinden.
O zaman daha fenaydi diyorsunuz yani peki neden evlendiniz bile bile başka şartlar mi zorladi sizi yani başka adam mi yoktu niye oO zaman daha da sertti bu törpülenmiş hali.ortak arkadaşım vasıtasıyla tanıştık hemende evlendik.
Hayır değil ama burda yazmıyım şimdi..duygusal bi burç :) o bile tezatEşinin burcu Başak mı?
sevdim bende.. bu kadar sıkıntı yaratabileceğini düşünemedim.fazla bağlanan ve kolay kopamayan bi yapıya sahibim bideO zaman daha fenaydi diyorsunuz yani peki neden evlendiniz bile bile başka şartlar mi zorladi sizi yani başka adam mi yoktu niye o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?