- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Finrod Felagund
-
Ya cidden o anlamda olmadığını ve gerekirse bir daha o kadınla konuşmayacağını dahi söyledi. Fotoğrafa tekrar baktıktan sonra empati yaparak haklı olduğumu da ve bir daha böyle bir şey yapmayacağını söyledi. Deli gibi pişman yani. 2-3 gündür tepkimi koyuyorum ve cidden üzüldü gibi geliyor.Fazla uzatma aranız açılmasın ama.ne münasebet baska bir kadin elini eşimin omzuna koyacak ve esimde abartma diyecek....
Tepkini koy ki eşin birdaha ayağını denk alsın alışmasın....
Canım sadece iş arkadaşlarım demişti. Kadın erkek dememişti. zaten 4 erkek 2 kadın vardı. Sorun kadınlarla gitmesi değil zaten o fotoğraftaki kadının tutumu sorun...O kadinlarla oldugundan haberin var miydi? Gizli birsey mi yapmis yani?
Aynı şekilde dedim, haklı olduğumu ve empati yapınca yanlış bir şey yaptığını söyledi...eşinize, aynı kare fotoğraf ta, benim omzuma, bir erkek, elini koysa, ne hissederdiniz deyin ? bakalım cevap ne olacak.
Ben öyle bir şey yapmam ben de erkek arkadaşlarımla çıkıyorum ama evli olduğum için tabii ki o kadar yakın temas kurmuyorum. O da ne var onda canım demez o gün saçmaladığını söyledi.hayat gorusunuze bagli bi konu bu.
mesela sizin bi erkek arkadasiniz omzunuza elini koysa esiniz "ne var onda canim" der mi ? eger diyemezse size " abartiyosun" dememeli.
Yerimde olsanız çıldırırsınız. Eşim yüz veren biri olsa dışarıdaki kadınlara 100 kere aldatılmıştım sanırım. Fotoğrafta eşim bir temasta bulunmuyordu, kadının yılıştığı belli yani.İnsanları anlamıyorum.Evlisin ne gerek var fazla samimiyete başka kadın ya da erkeklerle
Haklısınız. İlk başta direkt deseydim daha iyi olurdu. Hoşlanmadığımı söyleyince o günden sonra o da hatasını anladı, defalarca özür diledi, ama ben nedense hala yetersiz hissediyorum. Belki de kırıldığım için gözüm görmüyordur yaptıklarını. Fazla da uzatmak istemiyor bir tarafım ama bilmiyorum. 3-4 gündür gönlümü almaya çalışıyor.Trip atmak yerine ilk gördüğünüzde böyle böyle fotoğrafı gördüm şu sebeplerden dolayı kıskandım hoşuma gitmedi. Bu yüzden sana kırgınım deseydiniz, konuşsaydınız. O da sizi dinleyip daha çok dikkat etmesi gerektiğini anlasaydı çok daha güzel olmaz mıydı. Kızmanızı anlıyorum ama bana göre yanlış davranıyorsunuz.
Hatasını anladı dediğim gibi 3-4 gündür gönlümü almaya çalışıyor ama hala tepkim geçmedi.Hatasını kabul edince uzatmaz unuturdum konuyu.
O kadın etiketlemiş. Bende rastgele denk geldim.... Birde sosyal medyada etiketlemek falan nedir yani.
Dediğim gibi söyledim ve konuştuk. 4 gündür gönlümü almaya çalışıyor. Deli gibi pişman bir tarafım uzatma diyor bir tarafım da tavrından vazgeçme diyor.Söyleyin işte eve gelince, söylemeyecekseniz de suratsız gezmeyi madem.
Bir kadın kocanızı baştan aşağı süzüp gülerek bakarsa naparsınız?Bir de gittiğiniz mekanlardaki kadınları suzmeyi bırakın bence. Onlar kocanıza değil size bakiyordur bize niye bakıyor acaba diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?