Eşimin Üstüne Gereksizce Fazla mı Gidiyorum?

Aldatma niyeti olmasa bile her erkeğin hoşuna gider beğenilmek talep görmek.
Yani eşinizin evli olduğunu bile bile neden ya neden sırnaşır ki

Aldatma niyeti olmasa bile her erkeğin hoşuna gider beğenilmek talep görmek.
Yani eşinizin evli olduğunu bile bile neden ya neden sırnaşır ki
Orada olmadığım için oradaki atmosferi bilmiyorum. Sadece fotoğraftaki sahneyi anlatabiliyorum. Belki de tam o anda koydu, boş yere günahınıda almak istemiyorum yani. Aynı şekilde eşimde elini onun bir tarafına atsaydı haklısınız diyeceğim de bilmiyorum...

Şu an robot gibiyiz. Karşı koltukta PC'de takılıyor, ben de koltukta telefonla uğraşıyorum. Üzdüm sanırım biraz, pek bir şey konuşmuyor oda.

Abartmayın ama yine de bu konularda çok da takmayan kadın modunda olmayın.
Bilsin ki eşiniz bı konuda taviz vermezsiniz

Sadece bir kadinsa onun terbiyesizliğine veririm ama siz çok kadından bahsediyorsunuz olay orada. Var çünkü böyle şeyler. Eşiyle sevgilisiyle yürüyor ya da bir yere gitmiş oturmuş neyse karsidakiyle ilgilenmeyip kadınlara bakıyor sevgilisine bakıyor mu diye. Hoş bunu yapanlar daha çok yürürken yapıyor

Kadının yaptigi hareket normal değil, eşinin buna izin vermiş olması hiç hoş değil...

Yanlış anlaşıldım sanırım. Her dakika ona bakıyorlar mı diye etrafı süzmüyorum tabii ki veya o da öyle bir şey yapmıyor. Bunu yapan kişiler çok göze batıyor ve benimde ister istemez dikkatimi çekiyor tabi. O anda eşimle ilgileniyorum kadına ne bakıyorsun tarzında bir bakış atmıyorum. Ya ben çok aşırı kıskancım ya da etraftaki insanlar çok yılışık...

Terbiyesiz. Nereye gideceğini kimlerle olacağını söylese en azından bilir kıskanacaksan sınırını çizmesi gerektiğini söylerdin.

Aldatmadır değildir o boyutunda değilim bu yaptığı insanı salak yerine koymak. İnsan gibi özür dilemeden ve bu terbiyesizliğini tekrarlamayacağı sözünü almadan affetmeyin.

Yaptığı çok çirkin.

bence haklısınız
sız dısarı cıksanız kızlı erkeklı karısık oldugunu esınız bılmese , esınız sosyal medyada bır adamın kolunu omuzunuza attıgını gorse ne derdı
?
cok yanlıs bır hareket hıc hos degıl evlı ınsanlar hal ve hareketlerıne dıkkat etmek zorunda
kadın yılısık ise yer degıstırebılırdı oyle resım cektırmıs bırde

Haklısınız.. siz arkadaşlarla dışarı çıksaniz gece 12 de gelseniz, başka bir adam elini omzunuza atsa eşiniz nasıl bir tepki verirdi ?? Ben zaten es olmadan bu tarz etkinlikleride çok doğru bulmuyorum..

Fazla mevzuyu uzatmayın ama bir daha tekrarlanmamasi için dikkat edin

Ya öyle bir insan değil. Güvenim sonsuz olmasa şartsız gönderir miyim sanıyorsunuz? Ben ona, o da bana güvenir. Öyle evden dışarı çıkmayacaksın, ev iş yapacaksın kafasında bir çift değiliz. İsterse 8 kadınla gitsin. Yine bir şey demem. Sadece o kare beni sinirlendirdi. Ve eşimin abartıyorsun demesi biraz kırdı beni.

Öyle düşüncelerde olsam ben de geleyim diye ısrar ederdim. Direk gidebilirsin dedim. İş arkadaşı yani, 1 tanede olsa illaki bayan olacaktır. Bunu bilerek gönderdim. Güven problemimiz yok dediğim gibi...

Kimlerle olduğunu biliyorsanız. Kadının tavrına kızmanız normal ama yinede eşinizin dikkat etmesi lazımdı. Çünkü muhtemelen aynı pozisyonda siz olsanız o da kırılacaktı.

Kimlerle olduğunu biliyorsanız. Kadının tavrına kızmanız normal ama yinede eşinizin dikkat etmesi lazımdı. Çünkü muhtemelen aynı pozisyonda siz olsanız o da kırılacaktı.
Bunu ona aynı şekilde söyledim. Aynısını ben yapsaydım ve bende ''abartıyorsun ya'' deseydim tamam mı diyecektin diye. Haklısın, yaptığım hoş bir hareket değildi dedi. Yani hatasının farkında ama madem böyle bir şey olacağını biliyorsun o kadar samimiyeti bu kadın nereden buldu??? Eşimle birlikte 5 erkek var, neden benim eşim? Pöfff

Ölümlü dünyada böyle bir konu için 4-5 gün boyle zaman kaybetmem şahsen. Tepkinizi göstermişsiniz, oda hatayı anlamış yani
Bu gece barışacağım, yakınlaşacağım. Dediğiniz gibi bir daha tekrarlanmaması takdirinde unutup gitmeliyiz ikimizde. Boş yere üzülmemize gerek yok.

Az bile yapmışsın bence, ne münasebet ne alaka
Siz tanıyor musunuz bu elini atan kadını masadakileri ..

Açık bir şekilde konuşun duygularınızı anlatın bu trip atma, kendini affettirememe ilişkinizi yorar sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…