- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Finrod Felagund
-
O kadına 10 metreden fazla yaklaşmama sınırı koyarım bu gidişle artıkAnladim o halde cok da abartilacak bir durum yok bence. Tepkini gostermissin o da geri adim atmis
zaten o davranisi yapan da esin degil karsidaki. O kadina az mesafe koyarsa olay bitmistir uzatilacak bir sey yok bence mutlu aksamlar
Ona aldatmış muamelesi yapmadım. Sadece o kare yüzünden kıskandığımı, hoşlanmadığımı ve kırıldığımı ifade ettim. O da ilk başta bir şey yok deyince iyice sinirlendim ve 4-5 gün trip attım. O da kavgalı şekilde yaklaşınca her şey iyi mi olacak sanıyorsunuz?Eşim bana sanki aldatmiş muamelesi yapsa birak kahvalti yapmayi, çok büyük kavga ederdim.
Kiskanmani anlıyorum canım fakat tavrını bilsin bu da güzel yanlız yinede uzatmaOna aldatmış muamelesi yapmadım. Sadece o kare yüzünden kıskandığımı, hoşlanmadığımı ve kırıldığımı ifade ettim. O da ilk başta bir şey yok deyince iyice sinirlendim ve 4-5 gün trip attım. O da kavgalı şekilde yaklaşınca her şey iyi mi olacak sanıyorsunuz?
Ona aldatmış muamelesi yapmadım. Sadece o kare yüzünden kıskandığımı, hoşlanmadığımı ve kırıldığımı ifade ettim. O da ilk başta bir şey yok deyince iyice sinirlendim ve 4-5 gün trip attım. O da kavgalı şekilde yaklaşınca her şey iyi mi olacak sanıyorsunuz?
Dediğim gibi her gün kavga eden tartışan bir çift değiliz. Her şeye de trip atmam. Eğer böyle olsaydı emin olun onu yalnız o saate kadar bile göndermezdim. O fotoğrafı görmeyene kadar bir sorun yoktu zaten. Sadece bir anda anlık bir sinir geldi. Doğru veya değil ama kendinizi benim yerime koymanızı istiyorum.Ben açikçasi her küçük şey için kizan, trip atan insanlardan haz etmem. Hadi bir gün surat astiniz, 4-5 gün nedir? Neyin intikami bu? Evliliğinizi bu şekilde zedelersiniz.
Canım ben kız arkadaşlarıyla gitmesine takılmıyorum dediğim gibi. Gidebilir. Ama o kadar samimiyetle birini kendine yaklaştırmamalı. Belkide önceki sayfalarda mesaj yazan bir arkadaşın dediği gibi fotoğraf çekilirken kadın aniden atmıştır ve o fotoğraf çekilmiştir. Tam bilemiyorum yani.Girdiği ortamda kadın arkadaşlarıda varsa sizede gelmeniz icin teklif etmeliydi...haberi yoksada eve gelince sohbet sırasında söylemesi ıyi olurdu haberiniz olurdu en azından...tüm konuşmalarınızı okumadım dogrusu
Tabii ki canım, evli bir adamın dibine girip, elini omzuna atmak çok normal bir şey :) Eşime sütten çıkmış ak kaşık demiyorum. Hatası olduğunu da defalarca söyledim daha ne yapmamı bekliyorsun?Bence de gereksiz uzatmışsınız, ama kadını suçlayıp kocanızın ben kadar da poncik bir koca olduğunu söylemeniz çok yersiz...
Dediğim gibi her gün kavga eden tartışan bir çift değiliz. Her şeye de trip atmam. Eğer böyle olsaydı emin olun onu yalnız o saate kadar bile göndermezdim. O fotoğrafı görmeyene kadar bir sorun yoktu zaten. Sadece bir anda anlık bir sinir geldi. Doğru veya değil ama kendinizi benim yerime koymanızı istiyorum.
Hayır benim haberim yoktu ama sorun yaptığım şey kızların olması değil. Zira baş başa gitmiyor kadınla. Erkek arkadaşları da var. Sadece kadının yaptığı hareketten hoşlanmadım ve eşimin bunu normal karşılamasından rahatsız oldum.Valla ben olsam bende kiskanirdim ... Peki o gün o kizlarin geleceğinden sizin haberiniz var mıydı .. Olsa bile elini omuzuna atamaz kusura bakmasın
Eşimde ilk başta bunları anlattı. Arkadaşız ve normal bir şey olduğunu, bu kadar büyütmeme kızdı. Bir anda benimde kıskançlığım vurunca olanlar oldu işte.Sorun orda işte, kendimi sizin yerinize koyarim. Eşinizin yada o kadinin yaptiği terbiyesizlik değil, hatta doğal görüyorum. Ömrünün yarisi işte geçiyor, elbette bir samimiyet olacak. Fotoraf çekilince zaten öyle olur, herkes refleks olarak yakinlaşir, fotoya siğimak için.
Ha bu kadin gece yarilarinda eşinizi rahatsiz etse, yalniz buluşmak istese felan bunlar cidden yalniş şeyler, o halde bende eşimin o kadindan uzak durmasini isterdim. Ancak omuza bir el atmak gayet dostça birşeydir.
Her gün yaptığı bir şey değil ama özletmeyecek derecede de ara sıra böyle şeyleri yapma huyu vardır.Esiniz hep kahvalti hazirlar mi yoksa bu olaydan sonra bir seyleri anladigi icin kendini affettirmek icin mi hazirladi?
Sorun yapmakta haklısınız .. Ama bu erkekler susmaktan bi halt anlamaz .. Onun için alın karşınıza anlatın empati kurmasını sağlayın benim omuzuma bı erkek elini atsa ne derdin sinirlenmekte haklıyim deyin .. Bunlara ana sınıfı öğrencisine anlatıyor gibi her halti anlatacan yoksa anlamazlarHayır benim haberim yoktu ama sorun yaptığım şey kızların olması değil. Zira baş başa gitmiyor kadınla. Erkek arkadaşları da var. Sadece kadının yaptığı hareketten hoşlanmadım ve eşimin bunu normal karşılamasından rahatsız oldum.
Tabii ki canım, evli bir adamın dibine girip, elini omzuna atmak çok normal bir şey :) Eşime sütten çıkmış ak kaşık demiyorum. Hatası olduğunu da defalarca söyledim daha ne yapmamı bekliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?