- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Finrod Felagund
-
Hayır tanımıyorum. Hayat tarzı da pek umurumda değil. Zira ben de bekarken çok şey yaptım. Ama evlenince hepsi bitti. Kendisi belki bekar bir kadın olduğu için daha rahat davranabilir bir evli bayana göre. Bana da evlendikten sonra böyle şeyler normallikten çıktı. Bekarken ben de yapmadım desem yalan olur.Kadını tanıyor musunuz? Hayat tarzını biliyor musunuz?
Sorun orda işte, kendimi sizin yerinize koyarim. Eşinizin yada o kadinin yaptiği terbiyesizlik değil, hatta doğal görüyorum. Ömrünün yarisi işte geçiyor, elbette bir samimiyet olacak. Fotoraf çekilince zaten öyle olur, herkes refleks olarak yakinlaşir, fotoya siğimak için.
Ha bu kadin gece yarilarinda eşinizi rahatsiz etse, yalniz buluşmak istese felan bunlar cidden yalniş şeyler, o halde bende eşimin o kadindan uzak durmasini isterdim. Ancak omuza bir el atmak gayet dostça birşeydir.
Ay sonunda. Kaç sayfa yazılmış kadının ne yılışıklığı ne sırnaşıklığı, be evli erkeğe uygunsız davranması bilmem nesi kalmış.
Herkese uygun olmayabilir ama bir kadın fotoğraf esnasında bir adamın omzuna elini atabilir.
Adamın bu denli sorun olacak hassasiyetleri varsa kadının yanına da oturmasın madem.
Kadınla alakası ne anlamadım ki
Hayır tanımıyorum. Hayat tarzı da pek umurumda değil. Zira ben de bekarken çok şey yaptım. Ama evlenince hepsi bitti. Kendisi belki bekar bir kadın olduğu için daha rahat davranabilir bir evli bayana göre. Bana da evlendikten sonra böyle şeyler normallikten çıktı. Bekarken ben de yapmadım desem yalan olur.
5 gündür boşuna trip atmışım, boşuna yüzüne bakmamışım o halde. Bütün suç bende.Ben açikçasi ilk defa omuza bir el koymanin ayip olduğunu duyuyorum. Bide "evli erkeğe özelikle." Ne yani, bekar bir erkekte bu "ben senden hoşlaniyorum" mu demek?
Az daha cam fanusun içinde koyun eşlerinizi diyesim geldi.
Öyle biri değilim. Eşlerini 7/24 kısıtlayan insanlardan da hoşlanmam. Evlenince senin kölen olmuyor veya sen onun kölesi olmuyorsun. O da insan, yapacak tabi ki sınırlar dahilinde.Az daha cam fanusun içinde koyun eşlerinizi diyesim geldi.
Kadını tanımıyorum söylediğim gibi. Başkasına karşı nasıldır bilemem. Belki de dediğim gibi ben çok abartmışımdır, haksız yere üstüne gitmişimdir. Sonuçta onun arkadaşı, benim değil. O benden daha iyi tanıyor. Onların aralarında normal bir dostça sergilenmiş fotoğraf pozu olabilir.Yahu kadın sanki bir şey yapmışkomik geliyor yazdığınız.
Bakın biz muhafazakar bir aileyiz
Eşim resmî bir adamdır. Hoşsohbet ve sempatiktir ama sert bir görünümü var.
Kadınlar biraz çekingen davranır.
Ama kimseyi de bozmaz. Bir kadınla Sarılarak selamlaşmayı normalde tercih etmez.
Ama okuldan 4 tane yabancı kadın arkadaşı var, onlarla sarılır.
Bana da bu garip gelmiyor.
Kadının hayat tarzında bu normal bir şey.
Sadece benim kocama özel bir durum değil.
Kadını itip hayır olmaz falan dese asıl o zaman kadın garipser, noluyoruz taciz mi ettik sanki yada adam mı sapık falan diye..
Eğer bu kadın için de normal bir şeyse, başka erkek arkadaşlarına da davranışı böyleyse kadını yaftalamayın.
Onun yerine rahatsızlığınıza sebebiyet veren kocanıza laf sayın. Sizin hassasiyetleriniz bir tel onu bağlar, saygı duyması ve gereğini yapması gereken de o.
Gördüğüm kadarıyla yok. Yani sosyal medyaya atılmayan başka varsa bilemem orasını.Umarım başka bir fotoğraf yoktur o geceye ait.hani iki taraflı temaslı falan.gördüğünüz foto kadının insiyatifine göre elenmemiştr umarım.direk abartma ne var bnda demesi falan pek hoşum gitmedi benim.madem sıkıntılı birşey yoksa daha farjkı tepki vermeaini beklerdim ben.
5 gündür gönlümü almaya çalışıyor, bu yüzden. En sonunda ''yeter ya'' moduna gelmeden.Eşimin omuzunda iş arkadaşı diye adlandırdığı birinin eli olucak aynı karede poz vericekler ve savunması "abartma ne var bunda"olucak ve bende acaba eşimin üstüne gereksizce fazlamı gidiyorum diye düşünùcem hadi ordan yaaaa çooook ama çoook rahatlik bana göre
Öyle bir şey yok çünkü...E ne olmus yani ki..Aralarında başka bir şey olsa özellikle ölçülü davranırlar
Tepkinizi belli etmişsinz ben uzatmayın derim. Sadece bidaha böyle şeyler olmasın diye uyarın. He bu sferde öyle şeyler yine olur ama siz görmeyin diye paylaşıma izin vermez bu da ayrı bi konu. Tutumunuzu siz eşinize göre belirlersenz daha iyi karar vermiş olursunzSelam arkadaşlar.
2.5 yıldır evliyiz ve çok mutlu bir evliliğimiz var. Evlilikten önce de üniversite ve sonrasında 4 yıl flört dönemimiz olmuştu. Yani birbirimizi uzun uzadıya tanıyarak, severek evlendik. Bu zamana kadar ufak tartışmalar dışında hiçbir kavgamız olmamıştır. Kısaca mutlu bir evliliğimiz ve hayatımız var.
Konuya geçeyim.
Geçen eşim mesaj attı iş çıkışı eve geldikten sonra iş arkadaşlarıyla yemeğe gideceklermiş. Tamam dedim ben de işten çıkıp eve geçtim. Geldiğimde üstünü değiştiriyordu. 10 dakika falan konuştuk çıktı evden. 8 gibi çıktı gece 12 de eve geldi. (Eşim bana bağlıdır, arkadaşlarıyla falan haftada 1-2 kere dışarı çıkması dışında bensiz bir yere pek gitmez yani) pek bir şey demedim bu sebeple. Her neyse o gün öyle geçti.
Ertesi gün işten çıktım arabada arkadaşımı bekliyordum. O sırada telefondan sosyal medyaya girdim ve etiketlenmesi sebebiyle eşimin fotoğrafını gördüm. 4 erkek 2 kız vardı fotoğrafta. Biri elini eşimin omzuna atmıştı. Bunu görünce bayağı sinirlendim ve kıskandım tabii ki. Eve gittim, o geldi falan işte öpmek, sarılmak istediğine veya bir şey dediğinde hiç cevap vermedim, kendimi yaklaştırmadım. Akşam yemeğinde iyi misin falan dedi bir şey var sanki dedi. Yo bir şey yok deyip belli etmemeye çalıştım. Daha sonra duşa girdiğinde gidip yattım. 30 dakika sonra yanıma gelip öperek gel film izleyelim vb. dedi. Ben de lütfen yalnız bırakır mısın beni deyince bir şey olduğu belli ve söylemeden buradan ayrılmayacağım dedi. Açtım fotoğrafı gösterdim. Bu ne samimiyet dedim.
Bunda bir şey yok, çok abartıyorsun gibi bir şey dedi. Odadan çıkar mısın yatacağım dedim ve o da pek gitmedi üstüme. Sabah kahvaltı hazırlamış. Beni uyandırdı. Gittim oturdum ama hiçbir şey söylemedim. Yüzüm asıktı yani. O gün 30 tane mesaj attı bu konu hakkında. Şu an biraz trip atıyorum. Cidden çok mu gidiyorum adamın üstüne?
Kesinlikle ve kesinlikle aldatacak biri değil. O konuda bir problemim yok ama başka kadınlar tarafından biraz fazla ilgi görüyor ve bu beni aşırı sinir ediyor. Mesela bir mekana gittiğimizde de adamın içine düşecekmiş gibi bakıyorlar. O yüz vermiyor ama kimseye. Sizce böyle bir insanın üstüne çok mu gidiyorum? Çok seviyorum onu ve böyle olunca işte kıskançlığım tutuyor.
İşi dozunda bırakın, olayın yüzsüzü olmasın. Bir daha bu derece samimi fotolar çektirme lütfen kırılıyorum bana da başkası gösterdi fotoyu bak kocan diye çok mahçup oldum ben sana güveniyorum ama bu fotolar ilişkimize zarar verir diyip falan diyin kapatın mevzuyuSelam arkadaşlar.
2.5 yıldır evliyiz ve çok mutlu bir evliliğimiz var. Evlilikten önce de üniversite ve sonrasında 4 yıl flört dönemimiz olmuştu. Yani birbirimizi uzun uzadıya tanıyarak, severek evlendik. Bu zamana kadar ufak tartışmalar dışında hiçbir kavgamız olmamıştır. Kısaca mutlu bir evliliğimiz ve hayatımız var.
Konuya geçeyim.
Geçen eşim mesaj attı iş çıkışı eve geldikten sonra iş arkadaşlarıyla yemeğe gideceklermiş. Tamam dedim ben de işten çıkıp eve geçtim. Geldiğimde üstünü değiştiriyordu. 10 dakika falan konuştuk çıktı evden. 8 gibi çıktı gece 12 de eve geldi. (Eşim bana bağlıdır, arkadaşlarıyla falan haftada 1-2 kere dışarı çıkması dışında bensiz bir yere pek gitmez yani) pek bir şey demedim bu sebeple. Her neyse o gün öyle geçti.
Ertesi gün işten çıktım arabada arkadaşımı bekliyordum. O sırada telefondan sosyal medyaya girdim ve etiketlenmesi sebebiyle eşimin fotoğrafını gördüm. 4 erkek 2 kız vardı fotoğrafta. Biri elini eşimin omzuna atmıştı. Bunu görünce bayağı sinirlendim ve kıskandım tabii ki. Eve gittim, o geldi falan işte öpmek, sarılmak istediğine veya bir şey dediğinde hiç cevap vermedim, kendimi yaklaştırmadım. Akşam yemeğinde iyi misin falan dedi bir şey var sanki dedi. Yo bir şey yok deyip belli etmemeye çalıştım. Daha sonra duşa girdiğinde gidip yattım. 30 dakika sonra yanıma gelip öperek gel film izleyelim vb. dedi. Ben de lütfen yalnız bırakır mısın beni deyince bir şey olduğu belli ve söylemeden buradan ayrılmayacağım dedi. Açtım fotoğrafı gösterdim. Bu ne samimiyet dedim.
Bunda bir şey yok, çok abartıyorsun gibi bir şey dedi. Odadan çıkar mısın yatacağım dedim ve o da pek gitmedi üstüme. Sabah kahvaltı hazırlamış. Beni uyandırdı. Gittim oturdum ama hiçbir şey söylemedim. Yüzüm asıktı yani. O gün 30 tane mesaj attı bu konu hakkında. Şu an biraz trip atıyorum. Cidden çok mu gidiyorum adamın üstüne?
Kesinlikle ve kesinlikle aldatacak biri değil. O konuda bir problemim yok ama başka kadınlar tarafından biraz fazla ilgi görüyor ve bu beni aşırı sinir ediyor. Mesela bir mekana gittiğimizde de adamın içine düşecekmiş gibi bakıyorlar. O yüz vermiyor ama kimseye. Sizce böyle bir insanın üstüne çok mu gidiyorum? Çok seviyorum onu ve böyle olunca işte kıskançlığım tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?