Eşimin Üstüne Gereksizce Fazla mı Gidiyorum?

Kadını tanıyor musunuz? Hayat tarzını biliyor musunuz?
Hayır tanımıyorum. Hayat tarzı da pek umurumda değil. Zira ben de bekarken çok şey yaptım. Ama evlenince hepsi bitti. Kendisi belki bekar bir kadın olduğu için daha rahat davranabilir bir evli bayana göre. Bana da evlendikten sonra böyle şeyler normallikten çıktı. Bekarken ben de yapmadım desem yalan olur.

Ay sonunda. Kaç sayfa yazılmış kadının ne yılışıklığı ne sırnaşıklığı, be evli erkeğe uygunsız davranması bilmem nesi kalmış.
Herkese uygun olmayabilir ama bir kadın fotoğraf esnasında bir adamın omzuna elini atabilir.
Adamın bu denli sorun olacak hassasiyetleri varsa kadının yanına da oturmasın madem.
Kadınla alakası ne anlamadım ki

Ben açikçasi ilk defa omuza bir el koymanin ayip olduğunu duyuyorum. Bide "evli erkeğe özelikle." Ne yani, bekar bir erkekte bu "ben senden hoşlaniyorum" mu demek?

Az daha cam fanusun içinde koyun eşlerinizi diyesim geldi.

Yahu kadın sanki bir şey yapmış komik geliyor yazdığınız.
Bakın biz muhafazakar bir aileyiz
Eşim resmî bir adamdır. Hoşsohbet ve sempatiktir ama sert bir görünümü var.
Kadınlar biraz çekingen davranır.
Ama kimseyi de bozmaz. Bir kadınla Sarılarak selamlaşmayı normalde tercih etmez.
Ama okuldan 4 tane yabancı kadın arkadaşı var, onlarla sarılır.
Bana da bu garip gelmiyor.
Kadının hayat tarzında bu normal bir şey.
Sadece benim kocama özel bir durum değil.
Kadını itip hayır olmaz falan dese asıl o zaman kadın garipser, noluyoruz taciz mi ettik sanki yada adam mı sapık falan diye..
Eğer bu kadın için de normal bir şeyse, başka erkek arkadaşlarına da davranışı böyleyse kadını yaftalamayın.
Onun yerine rahatsızlığınıza sebebiyet veren kocanıza laf sayın. Sizin hassasiyetleriniz bir tel onu bağlar, saygı duyması ve gereğini yapması gereken de o.

Ben açikçasi ilk defa omuza bir el koymanin ayip olduğunu duyuyorum. Bide "evli erkeğe özelikle." Ne yani, bekar bir erkekte bu "ben senden hoşlaniyorum" mu demek?

5 gündür boşuna trip atmışım, boşuna yüzüne bakmamışım o halde. Bütün suç bende.
Öyle biri değilim. Eşlerini 7/24 kısıtlayan insanlardan da hoşlanmam. Evlenince senin kölen olmuyor veya sen onun kölesi olmuyorsun. O da insan, yapacak tabi ki sınırlar dahilinde.

Kadını tanımıyorum söylediğim gibi. Başkasına karşı nasıldır bilemem. Belki de dediğim gibi ben çok abartmışımdır, haksız yere üstüne gitmişimdir. Sonuçta onun arkadaşı, benim değil. O benden daha iyi tanıyor. Onların aralarında normal bir dostça sergilenmiş fotoğraf pozu olabilir.

Haklisim kizmakta ama o kiz, foto cekilirken biranda elini esinin omuzuma attiysa esin de birsey diyememistir o an ve foto cekilmistir.

Esinden bu kadar eminsen uzatma bence

Ben olsam bende kıskanırım , eşiniz size hak vermiş bunun için çaba harcıyor bak bunlar güzel hareketler , çokta sürat asmayin artık huzurunuz kaçmasın , içiniz de yasayın biraz kıskançlığı da dışa çok vurmayın derim , çünkü bu sefer ya yeter moduna gelmesin

Umarım başka bir fotoğraf yoktur o geceye ait.hani iki taraflı temaslı falan.gördüğünüz foto kadının insiyatifine göre elenmemiştr umarım.direk abartma ne var bnda demesi falan pek hoşum gitmedi benim.madem sıkıntılı birşey yoksa daha farjkı tepki vermeaini beklerdim ben.

Gördüğüm kadarıyla yok. Yani sosyal medyaya atılmayan başka varsa bilemem orasını.

Eşimin omuzunda iş arkadaşı diye adlandırdığı birinin eli olucak aynı karede poz vericekler ve savunması "abartma ne var bunda"olucak ve bende acaba eşimin üstüne gereksizce fazlamı gidiyorum diye düşünùcem hadi ordan yaaaa çooook ama çoook rahatlik bana göre

5 gündür gönlümü almaya çalışıyor, bu yüzden. En sonunda ''yeter ya'' moduna gelmeden.

Kişiden kişiye değişen birşey.
Ben de pek hoşlanmam bu durumda.
Madem ortamda kadın var yani erkek erkeğe takılmıyorlar seni neden götürmemiş.
Kendi eşinden yola çıkarak söylüyorum. Eşim de bana düşkündür. Arada arkadaşlarıyla dışarı çıkar onun dışında genelde beraberizdir. Ama benim gidebileceğim bir ortam varsa beni de götürür. Misal bazen arkadaşlarının eşleri olur veya iş yerinden bayan arkadaşı falan olur o zaman beraber gideriz. Ama bu şekilde benim olmadığım yerde kadınların olduğu bir ortamda olmasını istemem. Güvensizlikle veya aldatır endişesiyle değil. Benim için aykırı bir durum. Ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir

Tepkinizi belli etmişsinz ben uzatmayın derim. Sadece bidaha böyle şeyler olmasın diye uyarın. He bu sferde öyle şeyler yine olur ama siz görmeyin diye paylaşıma izin vermez bu da ayrı bi konu. Tutumunuzu siz eşinize göre belirlersenz daha iyi karar vermiş olursunz

İşi dozunda bırakın, olayın yüzsüzü olmasın. Bir daha bu derece samimi fotolar çektirme lütfen kırılıyorum bana da başkası gösterdi fotoyu bak kocan diye çok mahçup oldum ben sana güveniyorum ama bu fotolar ilişkimize zarar verir diyip falan diyin kapatın mevzuyu

Ay valla az yapmışsın yine sakin davranmışsın. Ben çok fena kavga çıkartırdım o telefonu ona yedirirdim. Kocana güvenmen çok güzel ama sen yinede asla aldatmaz dme bence.. Hepsi yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…