Gece 1.30 mu.doğru olabilir
iki işte çalışıyor. ama son 2 haftadır yoğunluk yok 1 buçuktan sonra evde yine de oluyor :/
Uyku eeg’si falan çekilirse tanı anlaşılır, takviye olarak yine duanızı okursunuz.
Önce neye dua okuyacağınızı öğrenin.
Geçmiş olsun.
yok gündüz eşim sabah 6 da gidiyor öğlen 1 buçukta çıkıyorGece 1.30 mu.
Tabi onu doktor isteyecek sizden, direk gidip çektiremiyorsunuz.doğru söylüyorsunuz. uyku eeg sı ilk kez duydum . en kısa zamanda yaptıralım.
Biz küçükken aynısı babamda olurdu. Koltukta falan yatarken eliyle bize isaret ederdi onu uyandıralım diye. Neyse konunun özüne dönecek olursak, kan değerlerine baktırın. Dahiliye dokturuna bu durumdan bahsedin bisey eksikliğinden kaynaklanıyordu ama unuttum şimdi.
Eşiniz uyku felci geçiriyor.. doktora gitsinkızlar evleneli tam 3 ay oldu bugün.
3 aydır da eşim gece ara ara uykusundan irkilerek uyaniyor beni de uyandiriyor
bilerek sana sesleniyorum gitsin diye diyor ..
ne olduğunu soruyorum bi süre üzerinde baskı oluyormuş hareket edemiyormuş sürekli bana sesleniyomus ama ben duymuyormuşum
korkutmaya başladı beni son zamanlarda ilerlemeye başladı bu durum
dua okuyorum ona ama yine de oluyor
başına böyle birsey gelen var mı
ben ne yapmalıyım sizcee
Genelde sırt üstü yattığında omurilik sıkışıp hareket edemediği durumlarda beyni ona hayal rüya arası bir durumla ona oyun oynuyor. Ve çocukluğumuzdan beri dinlediğimiz malum hikayelerin seyrini alıyor rüyalar. Altında başka durumlar aramaya gerek yok bence. Çok gergin olduğunda artıyordur bu durum belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?