- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
başıma hiç gelmedi ailemde de yoktu böyle şeyler . bi ara büyüden bile şüphelendim ha . öyle uçtum gittim
Karabasan olmasin.Aynen boyle oluyor cunku o da.
siz doktora gitmediniz mı. çok geçmiş olsun
Bilmeyince normal
Bana 1 defa oldu şimdiye kadar. Ama kardeşime çok sık olur.
İnsan o korkuyla sanki onu engelleyen bir varlık varmış gibi düşünebilir. Ki gördüklerini iddia edenler var. Sanırım doktor antidepresan veya uyku ilacı falan verip daha rahat uyumasını sağlar..
Uyku apnesi yani bir deyişle uykuda geçici felç geçiriyor. Nörolojiye gidin vakit geçirmeden... Aman ihmal etmeyin çok çok çok tehlikeli, eğer ki çok ileri seviyedeyse biliyorsunuzdur ölümcül sonuçlar bile doğurabiliyor bu hastalık...
Böyle bir şikayetle gitmedim.
Başka nöroloji ve psikoloji dertleri ile doktora göründüm (insomnia mesela) ama uyku düzeni harici önemsenecek bir durum çıkmadı.
Başlarda korkardım, hatta insan ayrı ürküyor karanlıkta, hareket edemeyince, sesi çıkmayınca, kapının arkasında asılı duran bornoz bile kapkara, karabasan hikayeleri ile bi ürkütücü hale geliyor zaten onun telaşıyla insan yanında kim varsa bi dürtüyor illa.
Ama alıştım yani, nasıl olsa birazdan fırlayacaksin diyorum, öyle de oluyor, sonra dalıyorum gidiyorum. Aynı gecede 3-4 kez yaşadığım olmuştur hatta.
kardeşinize de geçmiş olsun . o da görünsün bence yazık ya öyle yaşanır mı hep bi tedirginlik
yaaaa biz bi çaresini bulursak sizinle iletişime geçerim. öyle olacak diye beklemek sizin içinde kötü bence
Eşiniz uyku felci geçiriyor.. doktora gitsin
Halk arasında karabasan diye bilinen şey uyku felcidir.. Hepimiz bazen geçirebiliriz ama ben 36 yaşındaım hiç başıma gelmedi.Herkes uyku felci geçirir zaten. Eğer geçirmezsek sıkıntı olurdu. Uyku esnasında camlardan düşmemiz, kapılardan çıkıp gözümüzü bilmediğimiz yerlerde açmamız işten bile değil
Daha sayamayacağım bir sürü şeyi rüya esnasında yapardık. Allah'ın bir lütfu işte..
Konu sahibinin eşinin problemi uyanma sıralamasında bence..
Herkes uyku felci geçirir zaten. Eğer geçirmezsek sıkıntı olurdu. Uyku esnasında camlardan düşmemiz, kapılardan çıkıp gözümüzü bilmediğimiz yerlerde açmamız işten bile değil
Daha sayamayacağım bir sürü şeyi rüya esnasında yapardık. Allah'ın bir lütfu işte..
Konu sahibinin eşinin problemi uyanma sıralamasında bence..
kızlar evleneli tam 3 ay oldu bugün.
3 aydır da eşim gece ara ara uykusundan irkilerek uyaniyor beni de uyandiriyor
bilerek sana sesleniyorum gitsin diye diyor ..
ne olduğunu soruyorum bi süre üzerinde baskı oluyormuş hareket edemiyormuş sürekli bana sesleniyomus ama ben duymuyormuşum
korkutmaya başladı beni son zamanlarda ilerlemeye başladı bu durum
dua okuyorum ona ama yine de oluyor
başına böyle birsey gelen var mı
ben ne yapmalıyım sizcee
Muhtemelen uyku felci geçiriyor.kızlar evleneli tam 3 ay oldu bugün.
ne olduğunu soruyorum bi süre üzerinde baskı oluyormuş hareket edemiyormuş sürekli bana sesleniyomus ama ben duymuyormuşum
ben ne yapmalıyım sizcee
kızlar evleneli tam 3 ay oldu bugün.
ben ne yapmalıyım sizcee
Yatınca sağtarafına besmele cekip yatsın birsey olmaz.benim eşimede olurdu duydugunuzda eşinizi durtün kendine gelir.kızlar evleneli tam 3 ay oldu bugün.
ben ne yapmalıyım sizcee
Canım erkekler baş aşağı yatincakızlar evleneli tam 3 ay oldu bugün.
ben ne yapmalıyım sizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?