- Konu Sahibi ikincielci
-
Yok anlamazlar asla..Çnkü dertleri anlamak yardımcı olmak değil dalga geçip kendi egolarını tatmin etmek..(yardımcı olanları tenzi ederek söylüyorum) Zaten açıkça yazmışsınız dert olmadığını bence boşu boşuna tek tek hepsine cvp vermeyin ekmeklerine yağ sürüyorsunuz...Demek ki bilinçaltında size sarılmak istiyor genel de:)ben de siz ve sizin gibilere okuduğunuzu iyi anlayın diyorum. Dert olarak mı yazmışım psikolojik sebebini ANLAYANLARA mı sormuşum? Anlayan anlamayan herkes de yazmış maşallah. Hayır dert olarak bile yazmadığım açık ama...
hiç sorun değil atarım elbette ama ne olduğunu anlayamadığım için nasıl tepki vereceğimi de bilemedim :)Normalde bastırdığı, yapmak isteyipte yapamadığı bir duyguyu ve davranışı, uyurken farkında olmadanda olsa açığa çıkıyor demektir. Zaten siz soruncada böyle söylemiş. Uyanıkkende yapsan keşke dediğinizde, içimden gelince yapıyorum demiş. Sen gece sarıldın, bende gündüz sarılayım sana deyip, aranızdaki soğukluğa bir son vermek adına, sizde ona sarılsaydınız keşke.Eşiniz sizden bir yakınlık görmeyi bekliyor bence. Siz adım atıverin ne olacak sanki.
beni anladığınız için teşekkür ederim. Kendilerine de son bir yorum yaptım kimseyi kırmak istemiyorum ama bazen fazla sinirleniyorum :) Yorumunuz için de teşekkür ederim. Daha yakın davranacağum gün içinde inşallahYok anlamazlar asla..Çnkü dertleri anlamak yardımcı olmak değil dalga geçip kendi egolarını tatmin etmek..(yardımcı olanları tenzi ederek söylüyorum) Zaten açıkça yazmışsınız dert olmadığını bence boşu boşuna tek tek hepsine cvp vermeyin ekmeklerine yağ sürüyorsunuz...Demek ki bilinçaltında size sarılmak istiyor genel de:)
Herkese ne kötü cevap vermişsiniz ya. Madem psikolojik nedenlerini merak ediyorsunuz ve uzman görüşü almak istiyorsunuz niye buraya yazıyorsunuz? Burası psikolojiyle ilgili bir forum değil, bilimsel cevabı da forumlarda sorarak aramayın zaten. Ayrıca sorunuzun derin bir psikolojik açıklaması olduğunu da sanmıyorum. Bilinç aktif değilken yaptığı hareketler işte. Ne duymayı bekliyorsunuz? Bence de eşiniz başka kadını hayal ediyordur zira sizi hayal edip sarılmak isteyecek bir kişi düşünemiyorum buradaki agresif tavrınıza bakınca.
Evet beynime yazdım çünkü bu nicki ve zihniyetiniBöyle sıkı sıkıya takip edenlere hayranım. Maşallah hiç gözünüzden kaçmıyor
hahahahaha evet kocam bana uyurken sarılıyor neden acaba diye konu açan hiç işsiz değil :)))Ağıs işsizlik. Ben bana cevap verenlerin bile adını okumuyorum. İkinci kez yorum yazsa tanımam
demek ki seni sevdiği için öyle yapıyor küsken degilde iyiken böyle yapıyorsa hep yapmış olsa ruyadan filan derdim öyle degil anlattığına göre..NOT: Arkadaşlar yeter ya okuduğunu anlamayan ne çok insan var. Bunu dert olarak yazmadım. Fikir almak için, psikolojiden anlayan varsa altndaki sebepleri bilmek için yazdım. Dertlenmiyorum mutlu oluyorum sarılmasına ve eimin duygularını bastırdığını düşünüyorum. Durum böyle mi benim gibi düşünen var mı anlamak içn sordum. Yeter yani "Dert dert dert" deyip durmayın. Aşağıda bir dert yok gayet açık yazdım okuduğunuzu neden anlamıyorsunuz? BDV ye sadece dert açılıyorsa, fikir ya da bilgi almak içn yazılmıyorsa bileyim ona göre konu açarım bir sonraki sefer.
Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür buraya eşimle sorunlarımı yazıyorum. Bu site bağımlılık yapıyormuş onu anladım :)
Konuya geleyim. Çok önemsediğim bir konu değil ama psikolojik sebebini tartışmak istiyorum sizinle. Eşim gün içinde sürekli sarılan öpen sevgi gösteren biri değildir ama hamileliğimde başlattığı bir alışkanlığı var. Uykusunda bazen sarılıyor öpüyor ve bunu bilinçsizce hatırlamadan yapıyor. İnsan düşünüyor başka rüyalar mı görüyor ne oluyor diye. Olabilir ne diyebilirim ki üzücü elbette ama önleyemeyeceğim bir şey.
İlginç olan şu ki, eşimle aramız bozuk olduğunda hiç yapmıyor. Bana kızmışsa ve gündüz mesafeliyse gece hiç böyle bir şey olmuyor. Aramız iyiyse gündüz güzel vakit geçirmişsek böyle tepkiler veriyor. Özel yaşantımızda bir sorun yok her zamanki halinde sürüyor (tartıştığımız zamanlar hariç. Haliyle insan her konuda mesafeli oluyor.) En son şiddetli bir küslük yaşadık kendisi bana alındı annesine falan gitti. Döndüğünde biraz düzelmişti ama hala mesafeli takıldı. Şimdi tamamen normal, döneli iki gece oldu, iki gecedir uykusunda sarılıyor.
Bunu nasıl yorumlarsınız merak ettim teşekkür ederim.
canım boş yere anlatma sonunda çıldırır ban yersin.burada aşırı derdin olması lazım ancak öyle yazmalısın yoksa fikir danışırsan herkes üstüne gelir geçmiş konularından vurur ve sen derdin yokken dert sahibi olursun.benden sana tavsiyeyoo işsiz olduklarını düşünüyorum. İlgimi çekmeyen oknulara cevap bile vermem. Sırf derdin bu mu demek için uğraşmam mesela
hahah çok güldürdünüz işim var para kazanıyorum. O esnada uğraşacağım bir işim yok anlamında söyledim. İŞte dümdüz algılayan mantık yürütmeyen bir arkadaş dahaAdam rüyasında kim bilir kimleri görüp sarılıyor öpüyor napsın gece yanında sen olunca artık sana yansıtıyor demekkiYeterince mantıklı bir cevap bence. Madem illaki psikolojik açıdan cevap istiyorum diyorsan bence bir iş bul hem bizlere derken asıl kendin işsizlikten kurtulursun hemde parasıyla psikologlara danışırsın.
valla haklısınız öyleymiş meğer :) biraz sinir stres sahibi oldum daha da konu monu açmam zaten. Sağolsun üç beş anlayan kişi var sadece onları bulmak da samanlıkta iğne aramak misalicanım boş yere anlatma sonunda çıldırır ban yersin.burada aşırı derdin olması lazım ancak öyle yazmalısın yoksa fikir danışırsan herkes üstüne gelir geçmiş konularından vurur ve sen derdin yokken dert sahibi olursun.benden sana tavsiye
anlayıp yorum yaptığınız için tesekkür ederim zira burada konu anlatmak ayrı bir dertmişdemek ki seni sevdiği için öyle yapıyor küsken degilde iyiken böyle yapıyorsa hep yapmış olsa ruyadan filan derdim öyle degil anlattığına göre..
çok mu lazımdıEvet beynime yazdım çünkü bu nicki ve zihniyetini
evet ben de her seferinde açmıyorum diyorum.2 senedir belki 6-7 tane açmışımdır.hayatını buraya adamış insanlar var geçmiş konularından vurup seni sinir etmeyi başarıyorlar hatta mesleğini bile kötüleştiriyorlar işte şu şu meslektesin bu meslekte böyle insan mı olur vs vs o yüzden açma bence de çok dertleşmen gerekmiyorsa.bir de ben de senin gibi gidip hepsine cevap verdim tek tek bir daha asla muhatap olmam.ben şuan hamileliğim dolayısıyla kızlarla dertleşiyorum buradavalla haklısınız öyleymiş meğer :) biraz sinir stres sahibi oldum daha da konu monu açmam zaten. Sağolsun üç beş anlayan kişi var sadece onları bulmak da samanlıkta iğne aramak misali
hiç anlamamışsınız ki.Çok ciddi ciddi araştırılması, detaya inilmesi ve dahi çocukluğuna bile inmelmesi gerekmektedir.
Altında çok ciddi nedenler yatıyor olabilir!
İnanamıyorum!
Bi erkek, gününü iyi geçirdiği karısına uyku arasında neden sarılabilir ki ya da kötü geçen günün gecesi de neden sarılmaz ki. Aman tanrım bu çok olağan üstü bi durum anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?