Eşimin uyurken yaptıkları..

Yok anlamazlar asla..Çnkü dertleri anlamak yardımcı olmak değil dalga geçip kendi egolarını tatmin etmek..(yardımcı olanları tenzi ederek söylüyorum) Zaten açıkça yazmışsınız dert olmadığını bence boşu boşuna tek tek hepsine cvp vermeyin ekmeklerine yağ sürüyorsunuz...Demek ki bilinçaltında size sarılmak istiyor genel de:)

hiç sorun değil atarım elbette ama ne olduğunu anlayamadığım için nasıl tepki vereceğimi de bilemedim :)

beni anladığınız için teşekkür ederim. Kendilerine de son bir yorum yaptım kimseyi kırmak istemiyorum ama bazen fazla sinirleniyorum :) Yorumunuz için de teşekkür ederim. Daha yakın davranacağum gün içinde inşallah

Herkese ne kötü cevap vermişsiniz ya. Madem psikolojik nedenlerini merak ediyorsunuz ve uzman görüşü almak istiyorsunuz niye buraya yazıyorsunuz? Burası psikolojiyle ilgili bir forum değil, bilimsel cevabı da forumlarda sorarak aramayın zaten. Ayrıca sorunuzun derin bir psikolojik açıklaması olduğunu da sanmıyorum. Bilinç aktif değilken yaptığı hareketler işte. Ne duymayı bekliyorsunuz? Bence de eşiniz başka kadını hayal ediyordur zira sizi hayal edip sarılmak isteyecek bir kişi düşünemiyorum buradaki agresif tavrınıza bakınca.

Çok ciddi ciddi araştırılması, detaya inilmesi ve dahi çocukluğuna bile inmelmesi gerekmektedir.

Altında çok ciddi nedenler yatıyor olabilir!

İnanamıyorum!

Bi erkek, gününü iyi geçirdiği karısına uyku arasında neden sarılabilir ki ya da kötü geçen günün gecesi de neden sarılmaz ki. Aman tanrım bu çok olağan üstü bi durum anlam veremiyorum

Ben bunu genelde aileden gelen bir duruma bağlıyorum. Mesela bizim zamanımızda babaların (heleki başkalarin yanında) çocuklarını sevmesi ve kucaklamasi hos görülmüyordu. Aile içinde sarılma felan fazla yoktu anlayacağınız. Bir cok duygularınızla ve hisskerinizle kendi kendinize başka cikiyordunuz. Eşinizi bilemiyorum tavi, ama genelde duygularını pek dışarı vurmuyorsa, bu da ona göre bir savunma mekanizmasi olabilir. Gece yari uykulu o mekanizmayi indiriyor sanirim. Duygularını dışarı vuruyor öyle

demek ki seni sevdiği için öyle yapıyor küsken degilde iyiken böyle yapıyorsa hep yapmış olsa ruyadan filan derdim öyle degil anlattığına göre..

yoo işsiz olduklarını düşünüyorum. İlgimi çekmeyen oknulara cevap bile vermem. Sırf derdin bu mu demek için uğraşmam mesela
canım boş yere anlatma sonunda çıldırır ban yersin.burada aşırı derdin olması lazım ancak öyle yazmalısın yoksa fikir danışırsan herkes üstüne gelir geçmiş konularından vurur ve sen derdin yokken dert sahibi olursun.benden sana tavsiye

Adam rüyasında kim bilir kimleri görüp sarılıyor öpüyor napsın gece yanında sen olunca artık sana yansıtıyor demekki Yeterince mantıklı bir cevap bence. Madem illaki psikolojik açıdan cevap istiyorum diyorsan bence bir iş bul hem bizlere derken asıl kendin işsizlikten kurtulursun hemde parasıyla psikologlara danışırsın.

hahah çok güldürdünüz işim var para kazanıyorum. O esnada uğraşacağım bir işim yok anlamında söyledim. İŞte dümdüz algılayan mantık yürütmeyen bir arkadaş daha

valla haklısınız öyleymiş meğer :) biraz sinir stres sahibi oldum daha da konu monu açmam zaten. Sağolsun üç beş anlayan kişi var sadece onları bulmak da samanlıkta iğne aramak misali

valla haklısınız öyleymiş meğer :) biraz sinir stres sahibi oldum daha da konu monu açmam zaten. Sağolsun üç beş anlayan kişi var sadece onları bulmak da samanlıkta iğne aramak misali
evet ben de her seferinde açmıyorum diyorum.2 senedir belki 6-7 tane açmışımdır.hayatını buraya adamış insanlar var geçmiş konularından vurup seni sinir etmeyi başarıyorlar hatta mesleğini bile kötüleştiriyorlar işte şu şu meslektesin bu meslekte böyle insan mı olur vs vs o yüzden açma bence de çok dertleşmen gerekmiyorsa.bir de ben de senin gibi gidip hepsine cevap verdim tek tek bir daha asla muhatap olmam.ben şuan hamileliğim dolayısıyla kızlarla dertleşiyorum burada

hiç anlamamışsınız ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…