Esimin uzun saç takintisi

Yukarıda yazmıştım emzirme dönemindeyim saçlarım zayıfladı ve çabuk uzamiyor artij diye yani istediğim her an onun istediği şekle giremem ki yani burada benim tercihim olmuyor o bunları anlamıyor

Canım yaparimda uzamiyor çok artık siyahya sıkıntı yok gogus uçlarına kadar saçlarım onun istediği bele kadar suan zayıfladı ve xok hızlı uzamiyir

Öyle ama eşiniz sakalini kestiyse tutup başka adamlara bakar mısınız ? Buradaki profil sağlıklı değil. Ben ona takildim daha çok..

Ah canım o dert herkeste vardır bence :) benim sçlarımda üstler açık kumral altlar sapsarı balyajlı yani ve uzundur belime kadar .. benim kide tutturdu kestir ve alev kırmızısına boya diye ama yapmıyrm onlara kolay geliyo tabi renklerdrn dönmek zor diyincde trip yiyorum ha birde kahkül istiyo

Oof oof bi karismamis saclar kalmisti ona karismaya basladilar :)

Siz kendinizi nasil rahat hissediyorsaniz öyle yapin sacinizi. Sonucta esiniz sakalini uzattimi siz istemeyerek disardaki temiz trasli erkekle özenecek degisliniz ya... cok istiyorsa kendi sacini uzatip siyaha boyasin istedigi kadar aynanin önünde dikilip kendine bakar

siyah uzun parlak saçlar benım de ilgimi çeker ama yaptırım uygulaması saçma eşinizin kadınlar dönem dönem değişiklik isterler saçlarında ve denemek isterler farklı renk ve modelleri bu eşi ilgılendırmemeli abes bir saç değilse

Benimki de pixie Yap diyor. Onun için 45 kilo çıtı pıtı olmak lazım.60 kilo 160 boyunda pixie mi olur

Sizin saç tipiniz bakım istemiyordur ama ben uzatınca istiyor saçık bakım...İnce telli çünkü hemen kırılıyor kuruyor vs. Zaten bu yüzden diyorum bakımsız olacaksa uzatılmasın daha iyi...Herkese yakışan farklı.

Üniversitedeyken, son 1 yıla kadar da çalışma hayatında hep belime kadar kullandım ama artık kullanamıyorum çünkü açıcılar vs yıprattı ve haftanın 5 günü klasik giyiniyorum derli toplu kullanıyorum saç benim için gereksiz yük ve eziyet. Eşim karışmaz, ona kalsa erkek gibi kestireyim (maksat dikkat çekmeyeyim ), zaten karışsa da alır ağzının payını oturur.

Evlenmeden önce eşimle zaten bu konuları konuştuğumuzdan giyimmiş saçmış bizde sorun olmuyor.

S Stupid love bu konu cidden dünden beri kafama takılıyor...Sayın konu sahibi, eşiniz klasik ataerkil düşüncelere sahip biri mi? Atıyorum kadın çalışmaz, ev işi kadına aittir, vs vs gibi düşünen biri mi? Çünkü bazı erkeklerın kafasında belli bir "kadın" kodlaması var malum...

Benim eşim de böyleydi. Ama 2. Gebeliğimde bana gelenler geldi ve 1 yıldır küt saçlarım. Onun da çok hoşuna gitti söylense de ben bildiğimi okuyorum diye hiç karışmıyo artık :)

Bende uzun saclari cook seviyorum.uzun sacli bayanlari gorunce de cok kotu oluyorum.cunki saclarim dokuldugu icin cok kisa kestirmek zorunda kaldim.e tabi eskisi gibi olmasi icin bir kac sene lazim.bide ben boyamayi sevmiyorum.saclarin dogal rengi bence daha guzel duruyor.en fazla yilda bir boyarim saclarimi oda fark edilmeyen rengler canli parlak gorunsun diye.ama esime fark etmiyor uzun yada kisa

Ya o değilde siz eşinizin saçına sakalına karışmıyomusumuz ben diyorum mesela hava sıcak asker traşı gibi kısacık kestiriyim diyo hayır diyorum kestirme eve almam sakal traşını bi kaç gün olmuyo git traş ol diye kızıyorum o da bana maviye boyatamazsın diyo boyatmıyorum herşey karşılıklı aslında

Gerçek sevgi besleyen biri sizi her halinizle sever. Bu hayat sizin, istediğiniz imajı yapmakta sizin elinizde. Lütfen erkekler tarafından kısıtlanmayın. İstediğini desin, emin olun 2-3 gün sonra köpek gibi pişman olur :)

Hayır tam tersi çalışmamı ister özgür bırakır beni ama şekilci olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…