- 20 Haziran 2018
- 16
- 4
- 1
- 39
- Konu Sahibi Stupid love
-
Yukarıda yazmıştım emzirme dönemindeyim saçlarım zayıfladı ve çabuk uzamiyor artij diye yani istediğim her an onun istediği şekle giremem ki yani burada benim tercihim olmuyor o bunları anlamıyorPeki bu zihniyette bir adamla neden evlendi. Normal bir adam olsa uzun saçlı kadınlara bakmaz. Benim eşim de uzun saç sever kestirdiğimde sevmez. Ama sen böyle seviyosan birazda böyle kullan kökü sende uzar zaten der. Ama konu sahibinin eşi çok takıntılı. Normal bir adam değil yani. Böyle bir adamla evliliği kabul ettiysek mecburen fedakarlık etmek zorundayız. Fedakarlık karşılıklı olur diyosanız adamda hiç fedakarlık yapmıyosa e o zaman bu evliliğin ne önemi var. Herşey yolundaysa tek sorun saçsa e o zamanda konu sahibi biraz fedakarlık yapsın
Canım yaparimda uzamiyor çok artık siyahya sıkıntı yok gogus uçlarına kadar saçlarım onun istediği bele kadar suan zayıfladı ve xok hızlı uzamiyirBen de erkekte uzun saç çok severim. O yüzden eşime saçlarını uzattırdım hele bi kessin çok fena olur :))
Yani eşler birbirlerine bu tarz konularda ricada bulunabilirler bence. Neden siz ısrarla uzun ve siyah istemiyorsunuz? Bir kere de onun dediğini yapın derim.
Hemen taşlamayın adamı ya:)
Bende eşimi sakallı seviyorum mesela kesersen yanıma yaklasma diyorum kısaltmasınada izin vermiyorum :)
Yani olur böyle seyler öyle beğeniyo öyle görmek istiyo demekki.. direk kadın haklarına ,benim bedenim benim kararıma bağlamaya gerek yok..
Öyle ama eşiniz sakalini kestiyse tutup başka adamlara bakar mısınız ? Buradaki profil sağlıklı değil. Ben ona takildim daha çok..
Benimki de pixie Yap diyor. Onun için 45 kilo çıtı pıtı olmak lazım.60 kilo 160 boyunda pixie mi olurAh canım o dert herkeste vardır bence :) benim sçlarımda üstler açık kumral altlar sapsarı balyajlı yani ve uzundur belime kadar .. benim kide tutturdu kestir ve alev kırmızısına boya diyeama yapmıyrm onlara kolay geliyo tabi renklerdrn dönmek zor diyincde trip yiyorum ha birde kahkül istiyo
Uzun saça cook cook bakim gerekmiyor bence. Ben hic maskeler,karisimlar vs uygulamadim. Arada eserse yag filan suruyordum.
Arada uclardan kestiririm ve saclarim hizli uzuyor, hic catal catal degil.
Sac boyamayi birakali 3,5 yil oldu ve sacima asla ısıyla sekil vermiyorum 8 yildir. Mecburiyet durumu da yilda en fazla 1-2 olmustur ozmaan ısı kullanirim.
Aslinda sacimizi kendi haline biraksak yeterince saglikli oluyor.
izin vermiyor? pardon?onada izin vermiyor
Hayır tam tersi çalışmamı ister özgür bırakır beni ama şekilci olduğunu düşünüyorumS Stupid love bu konu cidden dünden beri kafama takılıyor...Sayın konu sahibi, eşiniz klasik ataerkil düşüncelere sahip biri mi? Atıyorum kadın çalışmaz, ev işi kadına aittir, vs vs gibi düşünen biri mi? Çünkü bazı erkeklerın kafasında belli bir "kadın" kodlaması var malum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?