Esimin uzun saç takintisi

Benim saclarim hep belimdeydi.
2 dogumdan sonra artik tepemdeki o cekil su cani sileyim topuzumdan fenalik geldigi ve kut kesim yaptirdim, arkasi katli, bob tarzi yani.
Esim uzat filan dedi, olmamis dedi.
Omzuma geldigi gibi bidaha kestirdim.
Bence artik kisa kalsin daha iyi dedi cok sukur.
Sacimi hic boyamadim henuz.
Ona tepkisini bilemicem

Iyi de siz zaten 3yildir dilediğiniz gibi yapmışsınız adam istese de istemese de.
Bi 3 yılda onun istediği gibi olsun nedir yani ?
Alıp kendiniz bile boyarsınız siyaha evde.
Uzaması içinde duzlestirici vs.pek kullanmayın kendi haline bırakın uzar zaten.
Dert edecek bir şey yok yani bunda adam sizi ilk öyle tanımış ve öyle beğenmiş.

Ben de esimi nasil tanıyıp beğendiysem öyle kalsın isterim sağlık durumları vs.haric bana tuhaf gelmedi isteği .

"Bende seni kaslı istiyorum o kaslar erimeyecek göbek çıkmayacak saçların hep gür olacak bakımlı olacak" de "bunları yaparsan uzun kalır saçlarım yoksa keserim madem benim vücudumda ne istediğim düşündüğüm önemli değil seninkiler önemli o zaman senin vücudunda da benim ne istediğim geçerli" diyeceksin bunları kabul ederse ne âlâ yoksa kestir saçını boyat kim takar

Yanlış düşünüyorsunuz siz kel erkekten nefret ederken eşinizin bile bile gidip saçını kazıttığını düşünün ne hissedersiniz. Umrunda değilmiş gibi davranmışsınız. Ya da şöyle düşün sen kırmızı rengi ona yakıştırmıyorsun ve eşin sürekli kırmızı giyiyor ne hissederdin merak ettim

Saciniz emzirmeden kaynakli zayifladiysa vitamin takviyesi alabilirsiniz. Bir de kina yakmak saci cok besliyor guclendiriyor. Bir islem yapamiyorsaniz kina yakabilirsiniz

Siyah saça takn takıyor gerçekten bende baika renk yapsam hemen vızıldar.kızıl yapmıştım ki herçekten çok güzel oldu adam siyah yaptırana kadat surat astı

Eşiniz ilk tanıştığınız zamanki halinizi daha çok beğenmiş demekki. Atıyorum siz evlendiğinizde 40 beden olsanız adam evlendikten sonra 36 beden olsan daha iyi dese kusur buluyor derdim. Ama eşiniz siyah uzun saçlı görmüş, hoşuna gitmiş. Zaten yıllardır farklı model ve renkler denemişsiniz. Ben eşimi sakallı ve bıyıklı daha çekici buluyorum. Sinek kaydı yapsa gelse istemem açıkcası :) hastalık olur dökülür eyvallah.

Sizde onunla ilgili bir konuda eleştiri yapın sizde gelen geçen insanlara bakın bakalım ne kadar empati yapacak

Kasinmiyo mu dipleri?
Tam temizleniyor mu yikayinca?
Bakimi filan nasil yapiliyor?

ilk başta biraz kaşınıyor sonra kafa derisi alışıyor :) evet güzel yıkayınca tam temizleniyor. zaten haftada iki yıkama yetiyor yağlanma sorunu olmadığı için. bakımında bir zorluk yok üç veya altı ay arasında dipteki saçları tığlatmak için bakıma gidiyorum o kadar. bir de kremsiz şampuan veya sabunla yıkamak gerekiyor :)

Benim esimde boyle benimde saclarim uzun ve siyahti.hamilelikti cocuktu mecbur kestirdim bakamiyordum artk bekar bos bi bayan degilim.artk esimi takmiyorum kafama gore kestiriom sormuyorum nasil olmus diye cunku fikrini biliyorum

Bu durum sizi bunaltmiyo mu ?

Genelde isteklerimi bilir izah ederim yaptırmaya da birlikte gideriz. Boya, ombre vs.

Tek bunaldığım mevzu saç kestirmek oluyor. Biraz göze batacak şekilde kısaldıysa kel kalmışım gibi abartıyor. Uzun saç takıntılı tamamen.

Ama öyle bak kadının saçları ne güzel uzun vs. Deyip ergenler gibi uzun saçlıları takip ettiğini görmedim veya başkasıyla kıyasladığını öyle zayıf karakterli biri değil, tamamen benim üzerimden yapar yorumunu isteğini.

Benim eşim de uzun saç seviyor. Ben de eşimin beğenilerini önemsiyorum. Ve uzun kullanıyorum saçımı. Ama “saçını kestirme” diye dikte etseydi ozaman bundan rahatsız olur kestirirdim, o ayrı. Ben de ona “şu şekilde daha iyi oluyor” gibi tavsiyede bulunurum. O da aynı şekilde önemser tercihlerimi. Yani söyleme uslubunu bilemem ama rahatsız olacak birşey yok bence; dışardaki uzun saçlı olanlara bakması dışında, öyle birşeye tahammülüm mümkün değildir.

Bende Aynen esiniz.gibiyim neden bilmiyorum özellikle saclarimda değişimi hic sevmiyorum cesaret edemiyorum yıllardır ayni upuzun ve siyah biraz kestirsem üzülüyorum en son 22 yıl önce kısacık yapmıştım lisedeyken düşünün :) bazı insanlar benim gibi garip olabiliyor

Benim eşim de uzun seviyor. Tanistigimizda saçım kulağıma bile gelmiyordu. Şuan belime doğru yol alıyor. Uzasin diye sac maskesi aldım çok ise yaradı. Sevdiği gibi yapıyorum beğenildiğimi bilmek de beni mutlu ediyor. Hayatım saçların çok güzel diyince havalara uçuyorum. Sen de kendini motive et. Sevdiği gibi tut derim

Kısa dediğinde göğüs üstü saçlar upuzun olacak illaki hoşlanmıyorum artij kısa daha fresh gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…