- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
- Konu Sahibi asyali2011
-
evt ben sizin hasretinizle yanarken nasıl bi gün kala böle bişi yapabilirim diyo inandım tabiki ama o sim kartı çözemediminsan yorum bile yapamıyo. karışık bi iş olmuş. eşinizi en iyi siz tanırsınız. Allah kolaylık versin. Altından kötü şeyler çıkmaz inşallah
bence üzme kendini,eşine güven.
kızın şikayet etmesi,mesajların normal olmadığını gösterir.
eşinizde sapık olmadığına göre başkasının işi olabilir gerçekten.
zaten işin aslı neyse sonunda ortaya çıkar.
bazı erkekler evli olduğunuı saklar sürekli flörte meraklı olanlar var,zamanla anlaşılır eğer bi halt , karıştırdıysa
emniyete gittiğinde sende takıl peşine
o aradı ya da arkadaşı aradı, farketmez ama şu var;
sanki başına gelecekleri biliyormuş da,
gelir gelmez sana anlatmış gibime geldi..
ve ayrıca sadece dün olmuş ve
birgünle sınırlanmış bir mevzu değil bu..
bunun evveli hatta çok evveli olması lazım..
bilemiyorum canım açıkçası beklemiyorum ondan olacakları az çok bilmesi gerek ona göre ayağını denk alması lazımdı acaba o simi iptal ettikten sora bu kartıylamı yazmak zorunda kaldı
online self servisi şifresini değiştirmiş
biraz karışık bir durum olmuş şimdi burdan ne desek yanlış olur eşini en iyi sen tanıyorsun yalan mı doğru mu söylüyor sen bilebilirsin bir de iç sesini dinle genelde kadınlar aldatma konusunda yanılmıyorlarinşallah olay eşinin anlattığı gibidir kötü bir durum yoktur
sim in kartını bulmaya çalış no yazar üstünde eşine çaktırma gizli nodan arada yokla o noyu eğer açan eşin olursa kapat suratına sesini duyurma sonra o tel i bulmaya çalış bak.
Şu an ne desek yalan, belli olmaz belki iş yeri vermiştir bilinmez ki.
benim kafamı kurcalayan eşinin 2 tane tel götürmesi.
birinde kızının resimlerine bakıp diğeriyle seninle konusuyor. dokunmatik tel ile de seninle pekala görüsebilirdi.:44:
bence diğer sim ile dokunmatik teli kullandı.
hadi hayırlısı. eşinle emniyete git derim.
canım inşaat işinde çalışınca güya dokunmatik telefonuna kıyamadı işe çıkarmadı tabiki gönlüm razı olmadı götürmesine ama kızımı bahane etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?