- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
- Konu Sahibi asyali2011
-
mantıken düşünüyorum şuan.
emniyetten şikayet var dendiyse eşinizin üzerine olması gerek o hatlar.
bunun üzerine diğer hattı eşiniz kapatmış olabilir.
bir de aklıma birşey geliyor ama :18: üzmek istemiyorum bir yandan da her yönüyle değerlendirmek istiyorum hani uzak kalmışsınız ya eşinizde telden o şekilde rahatlatmış olabilir mi kendini sanki bazı numaraları vs arayıp :18: ya da eşiniz değil diğerleri yaptı bilmiyorum :44:
hakkınızda hayırlısı olsun.son söylediğini düşünmüyor değilim canım aldatmasını konduramıyorumda diyorum ki acaba video falan mı izliyodu
emniyette kayıtlıdır ben şuan çalıştığımdan ne zamn emniyete gider bilmiyorumki hemde şuanki aktif olan telefonundan gitmiş mesajlar diğerinden söz edilmiyor
acaba telefonundan gizlice şifre alıp mesaj atılan numaraylamı konuşsam
ama ne diyeceğimki sonuçta şikayet etmiş
demekki ortada bi arkadaşlık falan yk
şaştım kaldım.
hakkında hayırlısı olsun
kusura bakmayın haftasonu net yoktu giremedim
eşime neden online şifreyi değiştirdin dedim sabah deştirdim dedi ama ben işe gider gitmez açtım pc yi dedim sen 10 da uyandın dedim afalladı mesaj içeriklerine bakacaktım dedi mesaj içerikleri görünmezki dedim arkadaşına vay adi daha önceden şifremi değiştirmiş demekki diyerek bağırdı bende bunu yapan her kimse er yada geç çıkacak dedim peki dedim arkadaşına ulaşabildinmi
geçici olarak kapalı dedi
geçici diye bişey olurmu dedim
numarasınıda sildim zaten dedi
. çantandan bi sim kartı çıktı dedim
hemen nerde falan yaptı getirdi
hdi açalım dedi
bu dedi yılar önceki numaramı değiştirmeden önceki kartım olmasın bksana bloke dedi
ama deidm bloke olduğunu biliyor gibi öyle emin açtın ki dedim haklısın böyle düşünmekte dedi ama gerçekten bilmiyorum gizli bi hattım olsa neden çantama bırakıp geleyim dedi
dün telefonundan gizlice şifre aldım numarayı aramayı düşünüyorum ama isim vermeden nasıl yapacağımı bilemiyorum gerçekler gün yüzüne çıksın her ne ise bileyim ona göre harekete geçeceğim
arayıpta ben falncanın eşiyim demek istemiyorum zaten eşim cuma günü ağzından kaçırdı 14 yaşındaymış karşılık vermeyi biliyor sorada gidip annesiyle korakola şikayet etmiş diyo madem korkuyorsan ilk mesajda annene göstereydin diyo mesajlarda kötü niyetli değil numaran ortlıkta geziyor falnmış
arayıpta ben falncanın eşiyim demek istemiyorum zaten eşim cuma günü ağzından kaçırdı 14 yaşındaymış karşılık vermeyi biliyor sorada gidip annesiyle korakola şikayet etmiş diyo madem korkuyorsan ilk mesajda annene göstereydin diyo mesajlarda kötü niyetli değil numaran ortlıkta geziyor falnmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?