eşimin val çıkan sim kartı

bu işin içinde bir iş var ama çözemedim..
mantığını da çözemedim..
dilerim altından kötü bişey çıkmaz ama eşinin üzerinde baskı kurmadan bu işin peşine düş derim..

son söylediğini düşünmüyor değilim canım aldatmasını konduramıyorumda diyorum ki acaba video falan mı izliyodu
emniyette kayıtlıdır ben şuan çalıştığımdan ne zamn emniyete gider bilmiyorumki hemde şuanki aktif olan telefonundan gitmiş mesajlar diğerinden söz edilmiyor

hakkınızda hayırlısı olsun.
benim ilk aklıma gelen bu oldu.
orda tüm arkadaslar ya da tek bilemem. bazı seyler izleyip ya da arayıp :44:

kendinizi üzmeyin. varsa birşey de çıkar ortaya.

teşekkür ederim canım inşallah altından bişi çıkmaz çünkü kaldıramam eğer varsa affedilir gibi değil

keşke o sim kart olmasaydı tereddütsüz inanmıştım hatta hakkını bile savunurdum

bu devirde kimse kimsenin telefonunu izinsiz kullanamaz.çünkü telefonlarımız hep yanımızda.arkadaş dediğimiz insanlar da eğer acil bir şey olursa izin alarak telefonumuzu kullanır.eşin sana diyor ki telefonumu arkadaşım benden habersiz almış,mesajlar çekmiş,karşıdaki kıza öyle tuhaf şeyler yazmış ki kız şikayetçi olmuş,poliste şikayetini ciddi görmüş ki eşini ifadeye çağırıyor.bana kızma lütfen ama ya bunu eşin yaptı ya da eşin arkadaşı ile beraber böyle bir şey yaptı.
hamile eşine gelip de ben heyecan aradım bir kızı ısrarla aradım o da polise şikayetçi oldu diyen bir adam dünyada yoktur.tabi ki suçu başkasının üzerine atacak.senin yapacağın şey polise beraber gitmek olacaktır.seni oraya götürmüyorsa o zaman aldatma girişimini anlarsın.olayın üstüne git ve araştır.

dileğim inşallah kötü bişey çıkmaz. ama şüpheylede yaşanmaz. hakkında hayırlısı olan doğrularla karşılaştırsın rabbim.

buraya gelip böyle konuları okuyunca ister istemez empati yapıyorum.. yapmadığımız bir şeyi yaptı diye yaşatmasın Allah bizlere..iftiraya uğramak çok kötü.. birde şu varki yalan oldumu ortada er yada geç gerçeklerı çıkarır...

biz iş gereği 3 tane hat kullanıyoruz..ikisi eşime kayıtlı biri bana kayıtlı

1. hat eşime kayıtlı 1998 yılından beri ben kullanıyorum sadece özel aramalarım için ve cepten internetime girmek için ..( sadece beni ailem ve arkadaşlarım arar )

2.hat eşimin adına kayıtlı 2002 den beridir sadece şirkette kalır bütün müşterileri ve işcilerimizi ararız işimiz geriği bu numarayı kartvizite yazdırdık..çok arayan oluyo ve çok aramalar oluyor..

3. hat benim adıma kayıtlı 2009dan beri ama eşim kullanır..iş içinde ve özel görüşmelerde de kullanılır ..

1. hariç 2 yeri geldiğinde 3. hatlarlada görüşmeler yapılıyo iş için..hemen hemen hergün müşterileri arayıp işlerin durumunu bildirir yönlendiririm vede ustaları ve taşeron işçilerimizi arıyorum iş takibi için ne durumda ne zaman bitiyor ne zaman dönüyorsunuz vs. gibi ( eşimle beraber işletiyoruz işi )

Allah korusun diyelimki görüştüklerimizden birinin eşi şüpheyle telefonunu karıştırıp kime kayıtlı diye bakarsa..benimkini eşim eşiminkini ben kullandığım için hiç beklenmedik bir olayla karşılaşırmıyım ki diye şuan düşünmeden edemedim..

ama şuda bir gerçek ki doğru bir tanedir hayatta..ve yalan kesinlikle kendini belli eder..güven ise olayı çözer

sizde olumlu düşünün gerçekten eşiniz doğru söylüyor olabilir..

acaba telefonundan gizlice şifre alıp mesaj atılan numaraylamı konuşsam
ama ne diyeceğimki sonuçta şikayet etmiş
demekki ortada bi arkadaşlık falan yk

bence en mantıklısı bunu yapmak.iyi ya işte arkadaşlık falan olmayınca anlaşma da olmaz.kız olanı açık açık söyler belki.sen yumuşak konuş açıklamasını iste.belki eşinin o kızı rahatsız etmişliği varsa kız söyler bıktım diye açık açık.ya da diğer kişiden bahseder.kız kim olduğunu ne bilsin deme.o kız anlamıştır az çok kimin rahatsız ettiğini.bence bir defa olan birşey de değildir.bu bayadır olan birşey olabilir.

kusura bakmayın haftasonu net yoktu giremedim
eşime neden online şifreyi değiştirdin dedim sabah deştirdim dedi ama ben işe gider gitmez açtım pc yi dedim sen 10 da uyandın dedim afalladı mesaj içeriklerine bakacaktım dedi mesaj içerikleri görünmezki dedim arkadaşına vay adi daha önceden şifremi değiştirmiş demekki diyerek bağırdı bende bunu yapan her kimse er yada geç çıkacak dedim peki dedim arkadaşına ulaşabildinmi
geçici olarak kapalı dedi
geçici diye bişey olurmu dedim
numarasınıda sildim zaten dedi
. çantandan bi sim kartı çıktı dedim
hemen nerde falan yaptı getirdi
hdi açalım dedi
bu dedi yılar önceki numaramı değiştirmeden önceki kartım olmasın bksana bloke dedi
ama deidm bloke olduğunu biliyor gibi öyle emin açtın ki dedim haklısın böyle düşünmekte dedi ama gerçekten bilmiyorum gizli bi hattım olsa neden çantama bırakıp geleyim dedi
dün telefonundan gizlice şifre aldım numarayı aramayı düşünüyorum ama isim vermeden nasıl yapacağımı bilemiyorum gerçekler gün yüzüne çıksın her ne ise bileyim ona göre harekete geçeceğim

Yalan söyleyen erkek cırpınışları bunlar.

Numara elinde ise ya sen ara, ya da baskasına arat. En azından isim öğrenin.

Sanki bu iste bi is varmis gibi geldi bana ozelliklede son anlattiklari cocuk kandirir cinsinden
Bunun ustune dus bence safa yatma
Esin masum bile olsa bu soru isaretlerini kafandan atmis olursun
Yani anlamadigim yok arkadasima ulasilmiyo yok sildim nosunu
Neden siliyosunki neden pesine dusmuyosun madem karakolluk olmussun arkadasinin yuzunden ama sen kalkip nosunu siliyosun
Ya bide senin aklina yattimi kim arkadasinin telini alipta baskasina msjlar atar bunu yapan ruh hastasimi evli cocuklu arkadasini bu islere bulastirsin, gider bi hat alir ne yapiyosa yapar esinin telinden yapmazki
Bide ustune baska bi hat meselesi bu kadarmi tesaduf
Yada o eski bloke hattini neden valizinde tasiyoki senin neden bu eski hattan haberin yokta bu olaylarin ustune ogreniyosun
Cok karisik allah yardimcin olsun

arayıpta ben falncanın eşiyim demek istemiyorum zaten eşim cuma günü ağzından kaçırdı 14 yaşındaymış karşılık vermeyi biliyor sorada gidip annesiyle korakola şikayet etmiş diyo madem korkuyorsan ilk mesajda annene göstereydin diyo mesajlarda kötü niyetli değil numaran ortlıkta geziyor falnmış

Nasıl ya, ciddi misin sen, 14 yaşında mı?

Nasıl yani... 14 yaşında bir kızla mı mesajlaşıyormuş..

Bunun iyi niyeti nerde?

kızlar ben bu numarayı gizli mi yoksa açıktan mı arayayım karar veremiyorum ne olur fikir verin

Şu tabloda berbat bir durumla karşılaşma riskin yüksek..
Yüzleşmeye ve gerekli olanı yapmaya gücün varsa.. Saklanmadan gizlenmeden muhattabının karşısına çık. Olan biteni karşı tarafın ağzından dinle...

Ama yok... Ben yapamam edemem, gidecek yerim yok, gücüm yok dersen... Ki bu senin tercihindir.. ya da zorunluluğundur.. Asla yorum yapılmamalı yargılanmamalıdır. Hiç bir şey yapma, arama kurcalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…