- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
- Konu Sahibi asyali2011
-
Şu tabloda berbat bir durumla karşılaşma riskin yüksek..
Yüzleşmeye ve gerekli olanı yapmaya gücün varsa.. Saklanmadan gizlenmeden muhattabının karşısına çık. Olan biteni karşı tarafın ağzından dinle...
Ama yok... Ben yapamam edemem, gidecek yerim yok, gücüm yok dersen... Ki bu senin tercihindir.. ya da zorunluluğundur.. Asla yorum yapılmamalı yargılanmamalıdır. Hiç bir şey yapma, arama kurcalama
kızlar ben bu numarayı gizli mi yoksa açıktan mı arayayım karar veremiyorum ne olur fikir verin
Gizli numaradan ara, ben yapıkredi ya da garanti sigortadan arıyorum biraz vaktinizi alabilir miyim de, sonra da adını sor. Sonra da kapa
emniyetten polis yanımda aradı normal bi cep telefonuyla çok ta sakindi sesi eşimin eli ayağına dolaştı emniyetin hikaye olduğunu zannetmiyorum
Sen bilirisn, insanlar bu emniyet muhabbetine biraz temkinli yaklasıyorlar o yüzden söyledim.
evet bide gizli nodan olunca değilmi güvenmezler polisin eşime söylediğine göre 14 yaşında eda adında Niğdeli bi çocukmuş bana asıl gerekli olan şu saatten sora mesaj içeriği acaba ne tür şeyler yazdı
Canım icerigin ne önemi var? Cocuk bu yahu, tüylerim diken diken oldu.
kızlar yanımda sizler varsınız ya yetmezmi
biraz önce eşim aradı o kadar sıcak konuşuyorki hiç bişey olmamış gibi
şimdi bu kızcağızı arama konusunda hemfikiriz ama ne diyeceğim
konuna ilk sayfalarda yorum yapmıştım canım.
ama aklıma takılan birşey var kaç gündür.
val çıkan sim kart ne demek :44:
çözemedim,cvp verirsen sevinirim.
valizden cıkan sim kart cnm.
çocuklar ne kadar yalan söyleyebilir ki demişsin arkadaşım..
ohhoo hooo diyorum.
ayak üstü 10 tane bile söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?