- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi asyali2011
-
kızı belkide sonradanarayıp tembihlemiştirde eşiyim diyemem
ama şikayetiniz üzerine emniyettn arıyorum diyebilirim yanımada bi tesiz alsam iş yerinde arada telsiz sesini duyursa
emnıyete kadar şikayetçi olmuş olan birisi tembıhlense ne olurkı karakola anlattı sızemı anlatmıycak :)))
Bencede kizi arayip acik acik konusmalisin kim oldugunu neden sikayetci oldugunu esini taniyip tanimadigini sormalisin
Buarada sabrindan dolayi tebrik ediyorum ben aramayi birak o kizi bile bulmustum simdiye kadar
kızlar eşimin dökümanından polisin numarası varmış ben o polisi gizli no ile aradım
önce kimsiniz faln yaptım
tabi sinirlenince eşimi bu şekilde aradınız dedim
oda bana evet dedi
konu ne dedim
eşiniz çocuk yaştaki birine arkadaşlık teklifi etmiş ben yapmadım diyor ama tatbikat devam ediyor eşiniz deinleniyordur keşke ondan armasaydınız benim sizinle bu şekilde konuşup bilgi vermem bile sakıncalıdır dedi
ama emin olun çok fazla rahatsız edici bişi yok sadece biraz ısrar etmiş o kadar
başkasının yaptığını söylüyor eğer ispat edemzse üzerine kalır dedi
bana öğüt verdi bu nun için yuva yıkmaya değmez ama eğer yaptıysa hesabını sor dedi
sen istanbula 2,5 aylığına yolluyorsan bir erkekten herşeyi bekle dedi bundan sora kocan nerde sen de orda olacaksın dediben ona nasıl güveneceğim
hakkında hayırlısı olsun asyali.
sonucu ciddi anlamda merak ediyorum.
hamilesin de strese girmemen gerek
bence acık acık konuş kızlanumaramı açark kızcağızı aradım dedimki derhaneden arıyorum nereli olduğunu falan öğrendim keşke diyorum açık açık sorsaydım neler oldu canım diye eşime iyice kinlendim
numaramı açark kızcağızı aradım dedimki derhaneden arıyorum nereli olduğunu falan öğrendim keşke diyorum açık açık sorsaydım neler oldu canım diye eşime iyice kinlendim
Bencede açık açık konuş kızla ve ondan sonra eşinle hesaplaş.
Allahım yar ve yardımcın olsun.
bence acık acık konuş kızla
böyle için içini kemirmesin.
kızlar sizce inanırmı benim samimiyetime şu saatten sora dersane diye kandırdım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?