eşimin val çıkan sim kartı

Bencede kizi arayip acik acik konusmalisin kim oldugunu neden sikayetci oldugunu esini taniyip tanimadigini sormalisin
Buarada sabrindan dolayi tebrik ediyorum ben aramayi birak o kizi bile bulmustum simdiye kadar

ben çoktan kızı sorguya çekmıştım ohooooooooo ammada sabır varmış konu sahıbınde bı bende olmadı şu sabır

kızın gerçekten 14 yaşında olup olmadığını öğrenmek istiyorsunuz da o yüzden aramak istediniz diye düşünmüştüm. siz mesajların içeriği için görüşmek istemişsiniz. ama bu kızcağız daha 14 yaşında... nelere maruz kaldı bilmiyoruz...kızın üstüne gitmek ne kadar doğru ki? belki olayların etkisindedir, atlatmaya çalışıyordur. ha bir şey varsa da polis tespit eder zaten, oradan öğrenmenin yollarını bulsanız?

kızlar eşimin dökümanından polisin numarası varmış ben o polisi gizli no ile aradım

önce kimsiniz faln yaptım
tabi sinirlenince eşimi bu şekilde aradınız dedim
oda bana evet dedi
konu ne dedim
eşiniz çocuk yaştaki birine arkadaşlık teklifi etmiş ben yapmadım diyor ama tatbikat devam ediyor eşiniz deinleniyordur keşke ondan armasaydınız benim sizinle bu şekilde konuşup bilgi vermem bile sakıncalıdır dedi
ama emin olun çok fazla rahatsız edici bişi yok sadece biraz ısrar etmiş o kadar
başkasının yaptığını söylüyor eğer ispat edemzse üzerine kalır dedi
bana öğüt verdi bu nun için yuva yıkmaya değmez ama eğer yaptıysa hesabını sor dedi
sen istanbula 2,5 aylığına yolluyorsan bir erkekten herşeyi bekle dedi bundan sora kocan nerde sen de orda olacaksın dedi ben ona nasıl güveneceğim

ben kzı arayıp sormak istyorum dedim sakın kızı arama sizide şikayet eder tehtid etti diye dedi

yangına körükle gitmek istemem ama aman Allahım
ne günlere kaldık çocuk yaşta birine arkadaşlık teklif etmiş
o çocuk herhangi birimizin çocuğuda olabilirdi
poliste bunun için yuva yıkılmaz demiş bu düpedüz
arkadşım yaptı falan laflarına ben inanmıyorum canım
hakkında hayırlısı
amaa.......................

polise de hasta oldum yani.... tabi ne var ki kazık kadar adam çocuğun birine arkadaşlık teklif etmiş... siz de yanında olsaydınız eşinizin canım, 2,5 ay ne demek... töbe töbe...

polisin densizliği bir yana, inşallah olay eşinizin anlattığı gibidir ama pis kokular geliyor bu işten....

o kişinin polis olduguna emin misiniz?
eşinizin arkadaşı olabilir mi?
bir polis böyle konusur mu ya :44: aklım almıyor inanmak istemiyorum.
2,5 aylığına eşini istç yollarsan böyle olur vs.
ne yani adam nefsini terbiye edemiyorsa karısı yanında olsa ne olur.

aklıma takılan eşin 14 yaşındaki bir kızın telefonuna nerden ulaştı :44: çok tuhaf şeyler dönüyor. o numara her yerde dönüyormuş demişti galiba eşiniz. besbelli kendine sanal yönden tatmin edecek birini arıyordu!!

bu işin peşine bırakma bence eşin başkası yapmışolsaydı e eıspatlardı çoktan

umarım öledir eşin yapmamıştır sapıklık buya nasıl yaşıycaksın böle adamla

hiç buluşmuşlarmı acaba ? kız tanır yanı yüzyüze geldılerse ılakı

ALLAH yardımcın olsun içindekı bu hıslerlede yaşnmazkı.

eger öle yaptıysa pisikolojısı bozukdur bu adamın bırakırsın acı bişey

böyle bi konu akrabamızın başına gelmişti.
lütfen dikkat edin.
çünkü ne polis polisti nede olay gerçekti.
telefonla tuzağa düşüren şebekelerin para sızdırmak için yaptıkları oyundu.
yüz kızartıcı bir suç olduğu için üstünü kapatmak için para istiyorlardı.
yani olay doğru olmayabilir. hemen en yakın karakola gitsin eşiniz,
elinizdeki telefon numarasını kontrol ettirsin polisemi ait, soruşturma nerden yapılıyor.

gerçekten tuzaksa eşiniz tuzağa düşmeden uyarın...

kabusun oldu mu geceler
çekilince el ayak sessizce
sen sana sarılıp daraldınmı
bir oda da gizlice
içten içe kıvrandınmı

sancılanıp derinlerde
kendi kendinle boğuştunmu
uykulara girmeden
hergün her an öldünmü
kendini bir hiç gördünmü
buzmu kalbin buz mu şimdi
çözülmezmi erimezmi
yok mu sayalım yokmu
sence bu kadar basitmi
buna kendini inandırma
yalanla yaşanmazki

kızı aradım gizli nodan hayretle içinde kaldım daha telefon çalmadan meşgule atıyor konuşamadm
dün eşimle konuştum ispat et dedim gözlerini kaçırarak palavralar uydurarak anca kendini kandırıyorsun hatayı kabul edip af dilemekte bir erdemdir bu güne kadar hiç bi zaman hatalarını kabul etmedin hep başkaları yaptı etti dedim
savcılığa gidelim ispat edecem mesajın içeirklerinde bi kötülük yok dedi
nasıl olmaz ısrarla arkadfaşlık teklifi edilmiş dedim
hayır sadece telefonun ortalıklarda geziyor sen küçük bi çocuksun bu işlerle uğraşma bak seni emniyete veririm falan yazıyormuş peki sen mi yolladın deedim yine hayır bu konuyu bukadar uzatacaksan bana güvenmiyorsan diye tehtid ediyordu ki
kesinlikle şu saatten sonra sen beni tehtid edemzsin ispat edemezsen mahkemenin yolunu tutacağız deyip gidip yattım

hakkında hayırlısı olsun asyali.

sonucu ciddi anlamda merak ediyorum.
hamilesin de strese girmemen gerek

hakkında hayırlısı olsun asyali.

sonucu ciddi anlamda merak ediyorum.
hamilesin de strese girmemen gerek

inanki canım kendi sonucumu merak etmiyor değilim ama şunu bilmeliki öyle kolay kolay hazmedeceğim bir şey değil ayrılmasamda acısını değil kalbinde taaa ciğerlerinde hissettireceğim çok pişman olacak affetsem bile içimde hep bi şüphe kalacak

ya suçsuzsa diyelim velevki başkası yolladı neden ortalığa bırakıyor telefonunu nedne şifrelemiyor yada gece uyurken neden kapatmıyor

numaramı açark kızcağızı aradım dedimki derhaneden arıyorum nereli olduğunu falan öğrendim keşke diyorum açık açık sorsaydım neler oldu canım diye eşime iyice kinlendim

numaramı açark kızcağızı aradım dedimki derhaneden arıyorum nereli olduğunu falan öğrendim keşke diyorum açık açık sorsaydım neler oldu canım diye eşime iyice kinlendim

Bencede açık açık konuş kızla ve ondan sonra eşinle hesaplaş.
Allahım yar ve yardımcın olsun.

kızlar sizce inanırmı benim samimiyetime şu saatten sora dersane diye kandırdım onu

Sende cebinden arama git bir telefon kulubesinden ara hiç tanımıyormuş gibi
Ama bütün samimiyetinle konuş ve özellikle varsa yanında annesiyle
Bence ancak öyle için rahat edecek

iki gündür sadece mecburi haller haricinde konuşuyoruz kararımı vermeme az kaldı sanırım yüzde 55 boşanma yönünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…