Eşimin yakın arkadaşı

Sonuçta ne olucak çok merak ettim takipteyim.
bu arada hala bir tık erken karar verdiğinizi düşünüyorum telefonla arama,dışarda iletişime geçme gibi çabaları yoksa boşuna günahını almış olabilirsiniz adamın.

Hadi bakalım..

Bekarlarla disari takilan erkek daha itici bana kalsa. Hele evlendi diye bekar arkadaslarini terkedip evli arkadaslariyla gorusmesi fikri hic insani degil. Seni de ortamina katiyor ne guzel senden ayri bi dunyasi yok. Gercekten essiniz birbirinize. Bekarlar da evlenir zamanla kocaman bi aile olursunuz. Dostluk arkadaslik guzel sey ya.

Direk söyleyin eşinize. Kesinlikle saklamayın ortalığı bulandıran siz değilsiNiz o arkadaşı. İlerde daha ileri gitmeye kalkarsa bu sefer neden baştan söylemediniz diye siz haksız çıkarsınız. Adam bir daha mutfağa gelirse eşinize seslenin gelsin. Onun yanında tekrarlayın söylediklerini "sana çok yüz veriyormuşum X öyle diyor" deyin bakalım nolacak.

Evet ciddiyim ne işi var evimde bekar bir erkeğin !eşim çok isterse bekar arkadaşı ile disarda bulusur .ne munasebet buda benim fikrim net....
Valla ev sizin eviniz ister sadece evlileri alırsınız ister mozambiklileri.
Zaten bekar almayın insan tedirgin olur ya, ya sizi yerlerse, saldırırlarsa, kötü gözle bakarlarsa
İyi ahlaklı olmak, namuslu olmak gibi hasletler dururken insanları evli ya da bekar olmalarına göre seçen ve bekar olanı potansiyel tehlike gibi gören zihniyeti mümkün mertebe kendimden uzak tutarım ben.
Bu da benim fikrim net.

Gayet güzel ifade etmişsiniz kendinizi. Ben anlıyorum sizi diğerlerine karşı değil sadece bir adama karşı iyi hisler beslemiyorsam ben de olsam evime gelsin istemezdim.

Esiniz sizi aldatmis. Siz adamla muhtesem yuvaniza devam etmissiniz.

Alakasiz ve bekar yani aldatmayan adam icin ise yuva kuramasin diyorsunuz.

Pes ki ne pes.
Bekar dediginiz adam sozluydu ve 10 yıllık kiz arkadaşıyla ve burda bir bayanla sozlusunu aldatiyordu ayni zamanda birde internetten bir bayanla görüşüyordu aşk çokgeni vardı ve ben eşimin bu insanla görüşmesini istemiyordum ve esimide kendine benzetti zamanla ve evliligim muhteşem degil çok şükür dersini aldı açtığım bosanma davasindan sonra hamileydim doğal olarak evliliği sürdürmeye devam ettim çok şükür şimdi iyi

Bakin hanimefendi, adam evli degilmis gerisi de sizi ilgilendirmez. Hatta evli olsa bile sizi ilgilendirmez esiniz kadar, sonucta sizi aldatan o degil.

Arkadasiniz sizi esinizi aldatmaya ikna edebilir mi? Veya esiniz sizin aldatmanizi affeder miydi? Bunlara durustce cevap verin.

Hamileydiniz diye bosanmamaniz dogal degil onu da belirteyim, oyle yazmissiniz cunku. Hamileyken aldatilan ve bosanan bircok kadin var bu forumda da. Siz bosanmayabilirsiniz ama dogal olan o degil yani.

Adamın özel hayatı zaten beni ilgilendirmiyor ama eşimin bu insanla çok samimi olmasını istemem kimse kocasının bir sürü kızla ayni anda çıkan ve kendisini kocasına kotuleyen biriyle samimi olmasını istemez bu adam eşime sürekli kayra sana layık değil deyip duruyordu bunuda esimden duydum bu adam telden görüştüğü kızın nosunu esime veriyor sende konuş diye böyle midesizlik olurmu eşim zaten adam olsa bunu yapmaz bende burda paylasmaz senin gibilerden laf isitmezdim eşimin bütün arkadaşları bekar ve sürekli bana yemeğe gelirler sadece bir kişiden rahatsız oluyorsam (kadınlar herseyi hisseder ) evime gelmedinide istemem eşimin gorusmesinide

Tamam iste sorun arkadasinda degil esinizde. Yoksa arkadasi zorlasa yine sizi aldatamazdi.

Benim gibilerden laf isitmenizin sebebi de bu.

Tamam iste sorun arkadasinda degil esinizde. Yoksa arkadasi zorlasa yine sizi aldatamazdi.

Benim gibilerden laf isitmenizin sebebi de bu.
Sana birsey demiyorum artık pes yani adamın avukatı oldun sanırım bekarsin ki böyle hiç düşünmeden yazıyorsun yada kendine çok guveniyorsun eşimi kimse yoldan çıkaramaz diye umarım böyle şeyler yasamazsin daha ne diyebilirim ki

Bu arkadaş çok mantıklı yazmış sen bunu söyle eşin senin dediğini yok mutfağım diyosun sonra yardım etmiyolar diyosun falan demez bence alır mesajı.

Siz arkadasinizin etkisiyle kocanizi aldatabilir misiniz? Buna cevap verin ve kendinizi kandirdiginiz gercegiyle yuzlesin.

Iyi gunler dilerim.

eve erkek arkadaş hemde bekar ,
aşinin aslındab unu düşünmesi lazım erkekler çok hoşlanmaz boyle ortamlardan ama garip ,

eger bekar erkek X falanda gelecekse dışarıda olalım , adam yenge yenge ayagına arkamda dolanıyor de , daha fazla uzatma konuyu

bence eşin mesajı alacaktır.

Siz arkadasinizin etkisiyle kocanizi aldatabilir misiniz? Buna cevap verin ve kendinizi kandirdiginiz gercegiyle yuzlesin.

Iyi gunler dilerim.
Senin canın sıkkın bana sardın herhalde ben kocami hiç övdümmu yada kocam masum kandirdilar dedim mi yok adam değilmiş dedim kendimi kandirmiyorum 30 yaşında unv bitirmiş herseyin farkinda olan biriyim iki hafta telle görüşme zaten ilerisi olsa evlilik devam etmez öyle hadi ben bosaniyorum demeklede kolay bosanilmiyo kolay sanılıyor galiba Dilekçemi geri çekerken gule oynaya geri cekmedim zaten ben Rabbime havale ettim ....hem konu sahibi nin sayfasını da başka konuyla doldurmayalim fazla

Aynen benim evim benim fikrim oda sizin fikriniz net !!
Herkes aynı düşüncede olacak diye bir kaide de yok
Herkes aynı kefeye girmez tabi, genelleme de yapamam, yalnız bekar bir kişiyi potansiyel bir tehlike kötü ahlaklı yada saldırgan olarakta gördüğüm için değil sadece tercih etmem o kadar saptırmayın .

ben olsam eşime bir şey söyleyip olayı büyütmem. o kişi geldiğinde bir bahane bulur ya dışarı çıkarım ya uyucam der odama kapanırım. mutfak da sonra toplansın.

Yeni gelişmeler var.

Bayramda eşimin ailesine bayram ziyaretine gittik. Bu adam da tanıyor aileyi. Biz ordayken çatkapı geldi. Misafirler falan da vardı ortalık karışıktı. Sonra biz artık kalkalım dedik. Bu ben de sizinle geleyim yolda beni bir yere atarsınız dedi. Arabaya bindik birlikte. Ee napıyorsunuz bayramda beraber bir program yapalım vb. Şeyler söyledi. Ben de hep olumsuz konuştum bir bahane buldum sorun buldum. Eşim de anlamış olacak ki karım kocasıyla başbaşa olmak istiyormuş anlaşılan yapabileceğimiz bir şey yok uyucaz artık isteklerine dedi gülerek. Sonra biz bir yerde bıraktık adamı. Eşim sonrasında sen bana her şeyi anlattığına emin misin niye bu kadar tepkilisin başka bir şey mi var dedi. Ben de her şeyi anlattım sana olanlar o kadar ama hoşlanmıyorum sevmiyorum ben dedim. Peki o zaman fazla dahil etmeyiz uzakta tutarız biz de dedi. O gün akşam mesaj attı bana. Çantasını arabada mı unutmuş. Dedim ki arkadaşına sorsan daha iyi bir cevap alırsın. Sonrasında kadınlar daha dikkatlidir ya sana sorayım dedm yazmış. Ben cevap vermedim. Biraz zaman geçti. Bugün de çok hanım hanımcık olmuştun yakışmış elbisen yazmış. Gerizekalı herif. Mesajını da silmedim. Direk eşime gostermek istiyorum. Hatta arkadaşları bizdeyken mi yapsam. Kararsızım. Bildiğim bir şey var bu adam beni rahatsız ediyor.

Esine direk mutfakta bana boyle boyle dedi niyeti farkli deseydiniz coktan onlemini almis ve bu mesajina maruz kalmamistiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…