Eşimin yakın arkadaşı

Dedim bunu. Arkadaşlar gitsin sonra tüm işi be yapcam valla millet varken girip bulaşık mı yıkayım diyor. İki tabak alıyor getiriyor mutfağa sonra fıyyyy.
Esıne mevzuyu biraz acıklarsan böyle böyle dedi dersen gerek kalmaz bunlara art niyet görüyorm ben ve ben olsam söylerdim maksadi ne bu kişinin boyle seyler söyledi geldi yanima diye söyle eşine...

Olduğu gibi mi anlatmalıyım sizce. Direk dolandırmadan açık açık
Anlat olduğu gibi. Belki arkadaşın art niyetli değildir ama ben davranışlarından rahatsız oluyorum ve bu yüzden seninle paylaşmam gerektiğini düşündüm de. Ben gördüğüm tanıdığım kadarıyla normal bulmadım davranışlarını ama sen daha uzun zamandır tanıyorsun senin kadar ölçüp biçemem ve arkadaşı olarak niyetini tavırlarını sen daha iyi anlarsın biraz dikkat et geldiğinde eğer art niyet sezersen bizden bi şekilde uzaklaştır. Ben yanlış anlamışsam da bana dersin yanlış anlıyorsun diye ama sen ölç biç karar ver diyebilirsin.

çok sevdim bu mesajı

ben adamın söylediklerinde pek bir şey göremedim ama eğer siz uzun süredir hissediyorsanız haklısınızdır muhtemelen yani herhangi biri gelse bunu söylese dediğiniz gibi algılamam fakat rahatsız olduğum biriyse algılarım.

bence eşinize söylemek için erken yani ya daha net belli edin karşı tarafa tavrınızı şımarmak konusundaki konuşmasına mesela ''olur mu öyle şey xxxcim ben onu dünyalar kadar seviyorum biliyorsun.''şeklinde gülerek yanıt verebilirsiniz.
ya da yardım etmemesi konusunda ''ee yorulmuş hayatımın anlamı bir bulaşık yıkamışım çok mu şeklinde.''

bunlar asıl düşünceleriniz olmayabilir benim de değil yani hiçte tasvip etmem erkeğin yan gelip yatmasını ama sizin bundan rahatsız değil memnun olduğunuzun ilişkinizin gayet iyi gidiyor olduğunu gösterin adama.hatta aralara çocuk ailemizin kalabalıklaşmasını istiyorum cümleleride sokabilirsiniz yani hala aynı tavırı takınmaya devam ederse artık açık açık diyin rahatsız oluyorum diye bence eşinize gitmeden halledilebilecek bir konu.
Sonra bana cilve yaptı muhabbeti olmaz en azından.

Millet içerdeyken onun mutfağa gelebilmesi eşinizin rahatlığı bence. Elin adamı mutfakta nie karımla yanlız kalsın die düsünmeli o tavizi vermemeli. Tersle o denyoyu...

Ayan beyan niyetini belli etmiş adam normal bi konuşma değil bu bence eşine bu kadarini söyleyemesen bile bekar arkadaslarinin gelmesini istemedigini belli et en azindan

Adam sana yazılmış resmen ilerde herkesde anlayacak kimbilir hatalı sizi gösterecekler yüz bulmasa oda yapmzzdı vs ...gibi devam ederseniz bu misafircilik oyunlarına sonu hayırlı olmaz herkes içinde .derhal sonlandırın işi yok bekar erkeklerin evimde diye söyleyin ilerde sana iftira atılmadan sen şimdidem çıngar çıkart istemiyorum rahatsız oluyorum demezsen sonunu bekle gör ...

Adam resmen laf atiyor yersen .yanliz eşinde ne kadar rahat bir adammiş daha once kiskanc olduguna eminmisiniz.

Esiniz cok genis bir insanmis...pessss yani.insan bekar arkadas getirrmi hem nerde gorulmus bir erkek mutfaga yardim edecek ev sahibini tahrik edecek ve esinizin umrunda deil oylemi.. O icerde sohbetinde.en buyuk hata once esinizde sonra size asilan o adı herkimse.biraz sert oldu belki ama kusra bakmayn cok sasirdm ve sizin icin uzuldum ne kadar zor bir durum bence uygun bir dille resmen ima edin esinize

Herkes eve sokulur mu ya esiniz de bi acaipmis. Anlatin durumu esinize bilsin. Evi, davranislarina kefil olmadigi adamlara acip yol gecen hanina ceviriyosa zaten maco bi tip degildir ve arkadasiyla arasinda tehlikeli boyuta gelebilecek bi tartisma yasanmaz. Bu ornek uzerinden evimize herkesi sokma deyin.

Bazı yorumları ağzım açık okudum.

Bekar erkeklerin hepsi şerefsiz olmak zorunda değil ki.
Benim eşimin çocukluk arkadaşlarının hepsi bekar.
Gayette iyi anlaşırız. Çocukların en ufak bir yamugunu görmedim.
Oturmaya da gelirler yemeğe de, mutfakta bana yardim da ederler. Şakalar, espriler havada uçuşur yeri gelir ciddi ciddi de konuşuruz.
Ne münasebet evli erkeklerin eve bekar sokmama durumu.

Eşinize rahatsız olduğunuzu söyleyin.
Niyeti kötü de olabilir özenmişte olabilir.
Belki evleneceği kişi sizin gibi olsun istiyor. Yani eşinizin arkadaşının alenen size asılması hoş değil.

X arkadaşın sürekli mutfağa yardıma geliyor. Rahatsız oluyorum. Onun yerine sen gel falan de.

Benim eşiminde 1 tane cok samimi bekar arkadaşı var yatıya kalmışlığı var bizde genelde senede 3 dört kalır yurt dışında ama daha hiç bir yamuğunu görmedim .wger gelen adam sizi rahatsız ediyorsa eşinizin yanında direk ima edin mutfakta yabancı birisimin olmasından hoşlanmoyorım die direk adamdan rahatsızım demeyin eşinize yoksa adam pislikse konu başka yerlere uzayabilir

Çok rahatsız edici bee.
Kocan demiyor mu bu benim salak arkadaşım mutfakta karımın yanında ne halt yiyior diye. Şahsen benim kocam sen gel Jooker halleder der. Böyle bir ortam yaratmaz bile.

Bekar arkadaş da gelebilir, benim de geliyor bekar kız arkadaslarım. Ama bu herif niyeti bozmuş, açık açık söylerdim. Ben hoşlanmıyorum x' in tavırları beni rahatsız ediyor derdim.

Bekar arkadaşın gelmemesi ne yahu çok saçma. Benim bikac bekar arkadaşim ayri zamanlarda gelip kaldıkları oldu. Bizde kalinca eşimi ayartma ihtimalleri mi oluyor. Yuh yani.

Eve o kadar kisi geliyor ama bu kisiden rahatsız konu sahibi. Evli de olup asılabilirdi bu adam karakter meselesi.

Bence eşine söyle. Ilerde daha rahatsız edici bir durum yasasaniz niye önceden söylemedin demez mi

Eşinle konuş, sonra başına büyük dert olur. Hoşuna gidiyordu söylemedin değil mi ye gelir konu

Ben bu adami sevmiyorum goruseceksen disarda gorus de kocana. Eve alma. O boyle mal mal seyler soylerken kocan veya bi baskasi gel bence cok sevimsiz bi durum olur. Mesafeni koy eve alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…