- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Esıne mevzuyu biraz acıklarsan böyle böyle dedi dersen gerek kalmaz bunlara art niyet görüyorm ben ve ben olsam söylerdim maksadi ne bu kişinin boyle seyler söyledi geldi yanima diye söyle eşine...Dedim bunu. Arkadaşlar gitsin sonra tüm işi be yapcam valla millet varken girip bulaşık mı yıkayım diyor. İki tabak alıyor getiriyor mutfağa sonra fıyyyy.
Anlat olduğu gibi. Belki arkadaşın art niyetli değildir ama ben davranışlarından rahatsız oluyorum ve bu yüzden seninle paylaşmam gerektiğini düşündüm de. Ben gördüğüm tanıdığım kadarıyla normal bulmadım davranışlarını ama sen daha uzun zamandır tanıyorsun senin kadar ölçüp biçemem ve arkadaşı olarak niyetini tavırlarını sen daha iyi anlarsın biraz dikkat et geldiğinde eğer art niyet sezersen bizden bi şekilde uzaklaştır. Ben yanlış anlamışsam da bana dersin yanlış anlıyorsun diye ama sen ölç biç karar ver diyebilirsin.Olduğu gibi mi anlatmalıyım sizce. Direk dolandırmadan açık açık
Anlat olduğu gibi. Belki arkadaşın art niyetli değildir ama ben davranışlarından rahatsız oluyorum ve bu yüzden seninle paylaşmam gerektiğini düşündüm de. Ben gördüğüm tanıdığım kadarıyla normal bulmadım davranışlarını ama sen daha uzun zamandır tanıyorsun senin kadar ölçüp biçemem ve arkadaşı olarak niyetini tavırlarını sen daha iyi anlarsın biraz dikkat et geldiğinde eğer art niyet sezersen bizden bi şekilde uzaklaştır. Ben yanlış anlamışsam da bana dersin yanlış anlıyorsun diye ama sen ölç biç karar ver diyebilirsin.
Onun eve erkek arkadaş getirmesi tuhaf hadi aileler arası olsa neyse
Al bendende okadar canımBen eşin eve erkek arkadaş getirmesine karşı olduğum için bi yorum yapamıyorum canım.
Herkes eve sokulur mu ya esiniz de bi acaipmis. Anlatin durumu esinize bilsin. Evi, davranislarina kefil olmadigi adamlara acip yol gecen hanina ceviriyosa zaten maco bi tip degildir ve arkadasiyla arasinda tehlikeli boyuta gelebilecek bi tartisma yasanmaz. Bu ornek uzerinden evimize herkesi sokma deyin.Merhabalar,
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi eşimin yakın arkadaşı. Eşim evimize arkadaşlarını çağırır. Eşi olan eşiyle gelir. Olmayan tek. İyi de anlaşırız herhangi bir problemimiz olmaz. Fakat biri var ki beni rahatsız ediyor. Eşimin yanında bir şey yok ama mesela ben mutfaktayken geliyor. Masadaki tabağı falan getiriyor mutfağa yardım amaçlı. Sen bırak ben hallederim diyorum ısrarla devam ediyor. Yok ben rahat edemem işler sana kalıyor onca kişi geliyoruz diyor. Eşim diğer arkadaşlarıyla salonda oturuyor oluyor. Bu mutfakta senin gibi bir eşim olsa benim de keşke hem anlayışlısın hem hamaratsın diyor. Eşim için diyor ki çok yüz veriyorsun sen buna şımartma bunu bu kadar dediklerini yapma falan. Bunun gibi şeyler. Yani ne bileyim adamdan hiç iyi bir enerji alamıyorum ben bir rahatsızlığım var. Eşime söylesem mi durup dururken ortalığı bulandırmış olur muyum? Dersem aynen böyle mi demeliyim? Kafam karışık siz ne dersiniz?
Benim eşiminde 1 tane cok samimi bekar arkadaşı var yatıya kalmışlığı var bizde genelde senede 3 dört kalır yurt dışında ama daha hiç bir yamuğunu görmedim .wger gelen adam sizi rahatsız ediyorsa eşinizin yanında direk ima edin mutfakta yabancı birisimin olmasından hoşlanmoyorım die direk adamdan rahatsızım demeyin eşinize yoksa adam pislikse konu başka yerlere uzayabilirMerhabalar,
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi eşimin yakın arkadaşı. Eşim evimize arkadaşlarını çağırır. Eşi olan eşiyle gelir. Olmayan tek. İyi de anlaşırız herhangi bir problemimiz olmaz. Fakat biri var ki beni rahatsız ediyor. Eşimin yanında bir şey yok ama mesela ben mutfaktayken geliyor. Masadaki tabağı falan getiriyor mutfağa yardım amaçlı. Sen bırak ben hallederim diyorum ısrarla devam ediyor. Yok ben rahat edemem işler sana kalıyor onca kişi geliyoruz diyor. Eşim diğer arkadaşlarıyla salonda oturuyor oluyor. Bu mutfakta senin gibi bir eşim olsa benim de keşke hem anlayışlısın hem hamaratsın diyor. Eşim için diyor ki çok yüz veriyorsun sen buna şımartma bunu bu kadar dediklerini yapma falan. Bunun gibi şeyler. Yani ne bileyim adamdan hiç iyi bir enerji alamıyorum ben bir rahatsızlığım var. Eşime söylesem mi durup dururken ortalığı bulandırmış olur muyum? Dersem aynen böyle mi demeliyim? Kafam karışık siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?