Eşimin yaptığı hiç aklımdan çıkmıyor

Merve1126

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
110
46
98
36
İyi akşamlar eşimi tüm işyerinin nerdeyse hepsinin izinli olduğu bir sabah aynı duraktan binen o gün de mesaiye giden bir kadın aradı işe gitmio musun servisi kaçırma diye numara telefona kayıtlı değildi telefon çalınca eşim de balkona gidip aşağı durağa baktı ve telefonu kapattı sonra da durumu bana anlattı numaranı nerden buldu dediğinde işyerinde ortak bı gruba ekli olduklarını ordan almış olabileceğini söyledi öyle bir grubta da ekliler gerçekten ama kadınla aynı bölümde bile değiller ortak alanlarda bı kaç kere karşılaştık falan dedi geçen gün de oğlum aşağı fırına inicekti eşimi ise gecirdim arkasından oğlum fırına iniodu balkondan baktım ve aynı kadınla gülerek konusuo olduklarını gördüm sonra oğlumla konuştular yukarı bana bakıp el salladı kadın bı adım one doğru çıktı.Bilmiyorum napio ama hiç gözümün önünden gitmio kendime de yediremiyorum.Aradi diye de çok kızmıştım bunun üzerine hala gülerek konuşması...

Eşinin açıklaması ne?

Doldurma bence kendini,öyle bir şey olsa gözünün içine baka baka yapmazlar herhalde.
Tabii eşinin karakterini en iyi sen biliyorsun ama bana mantıksız geldi bu durum.

Bence de kociş elden gitmiş. Tabiki o sana mantıklı gelen bi açıklama yapar. Yada paranoya yapıyorsun olur. Renk verme takipte kal.
Yakalayınca ispatlı delilli yüzüne çat çat

Boşanmam dersende hiç irdeleme

Biraz gözlemleseydin söylemeden. Olmasa bile eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsün

Kamu spotu kocalarınızın iş arkadaşları kocalarınıza meraklı değil. Aynı duraktan biniyorlar ve işe gelmiyor musun diye sormuş kadın alt tarafı ay. Nerden ne uydurdunuz anlamadım.
Siz aynı bölümde bile olmadığınız bir beyefendiyi numarasını gruptan alarak neredeyse bütün iş yerinin de izinli olduğu bir günde sabah 6da servisi kaciracaksin diye arar misiniz?

O numara niye kayıtlı değil?,servise senin kocanı niye o çağırıyo?,kapı önünde gülüşmeler? Gözüne soka soka yapması da ayrı degisik ya
Bide aynı duraktan kardeşim de binio aynı iş yerindeler kardeşim de mesaiye gidio kadin kardeşimin yanında ariyo kadınla ortak hiç bişi yok işle ilgili muhattap olacağı numara da kayıtlı değil bu kadar arayabiliosa neden kayıtlı değil o olduğunu nasıl anlayıp balkona çıktı bilmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…