Eşinin açıklaması ne?İyi akşamlar eşimi tüm işyerinin nerdeyse hepsinin izinli olduğu bir sabah aynı duraktan binen o gün de mesaiye giden bir kadın aradı işe gitmio musun servisi kaçırma diye numara telefona kayıtlı değildi telefon çalınca eşim de balkona gidip aşağı durağa baktı ve telefonu kapattı sonra da durumu bana anlattı numaranı nerden buldu dediğinde işyerinde ortak bı gruba ekli olduklarını ordan almış olabileceğini söyledi öyle bir grubta da ekliler gerçekten ama kadınla aynı bölümde bile değiller ortak alanlarda bı kaç kere karşılaştık falan dedi geçen gün de oğlum aşağı fırına inicekti eşimi ise gecirdim arkasından oğlum fırına iniodu balkondan baktım ve aynı kadınla gülerek konusuo olduklarını gördüm sonra oğlumla konuştular yukarı bana bakıp el salladı kadın bı adım one doğru çıktı.Bilmiyorum napio ama hiç gözümün önünden gitmio kendime de yediremiyorum.Aradi diye de çok kızmıştım bunun üzerine hala gülerek konuşması...
Mesaili çalışmaya başladı onu söyledi Günaydın dedi başka bişi konusmuoduk dioEşinin açıklaması ne?
Bişey yok diye yeminler ediyo 30haftalik hamileyim ne dusuncegimi bilmiyorum ama kafamda sürekli aynı şeyler donuyo ne yapacağımı da bilmiomE kociş elden gitti desenize
Doldurma bence kendini,öyle bir şey olsa gözünün içine baka baka yapmazlar herhalde.İyi akşamlar eşimi tüm işyerinin nerdeyse hepsinin izinli olduğu bir sabah aynı duraktan binen o gün de mesaiye giden bir kadın aradı işe gitmio musun servisi kaçırma diye numara telefona kayıtlı değildi telefon çalınca eşim de balkona gidip aşağı durağa baktı ve telefonu kapattı sonra da durumu bana anlattı numaranı nerden buldu dediğinde işyerinde ortak bı gruba ekli olduklarını ordan almış olabileceğini söyledi öyle bir grubta da ekliler gerçekten ama kadınla aynı bölümde bile değiller ortak alanlarda bı kaç kere karşılaştık falan dedi geçen gün de oğlum aşağı fırına inicekti eşimi ise gecirdim arkasından oğlum fırına iniodu balkondan baktım ve aynı kadınla gülerek konusuo olduklarını gördüm sonra oğlumla konuştular yukarı bana bakıp el salladı kadın bı adım one doğru çıktı.Bilmiyorum napio ama hiç gözümün önünden gitmio kendime de yediremiyorum.Aradi diye de çok kızmıştım bunun üzerine hala gülerek konuşması...
Aynı şeyi ben yapsam sorun edicek bı adam gereksiz samimiyet kurulmasini istemez ama kendi yapioHergün birlikte servis bekleyen insanların sohbet etmesinin nesi garip geldi size? Nasıl bir art niyet arıyorsunuz?
İkimizde gereksiz samimiyet kurmaya normal gözüyle bakmıyoruz ben konusuo olsaydım o da sorun edicek bı adam yaniİş arkadaşları konuşabilir selamlaşabilir bunlar modern dünyada normal şeyler. Başka bir detay yoksa sıkıntı yok.
O numara niye kayıtlı değil?,servise senin kocanı niye o çağırıyo?,kapı önünde gülüşmeler? Gözüne soka soka yapması da ayrı degisik yaMesaili çalışmaya başladı onu söyledi Günaydın dedi başka bişi konusmuoduk dio
Siz aynı bölümde bile olmadığınız bir beyefendiyi numarasını gruptan alarak neredeyse bütün iş yerinin de izinli olduğu bir günde sabah 6da servisi kaciracaksin diye arar misiniz?Kamu spotukocalarınızın iş arkadaşları kocalarınıza meraklı değil. Aynı duraktan biniyorlar ve işe gelmiyor musun diye sormuş kadın alt tarafı ay. Nerden ne uydurdunuz anlamadım.
Evet.Siz aynı bölümde bile olmadığınız bir beyefendiyi numarasını gruptan alarak neredeyse bütün iş yerinin de izinli olduğu bir günde sabah 6da servisi kaciracaksin diye arar misiniz?
Aramak biraz fazla olmuş ama sanki. Normalde hepimiz iş arkadaşlarımızla karşılaşınca laflarız bu normal bir şey.
Bide aynı duraktan kardeşim de binio aynı iş yerindeler kardeşim de mesaiye gidio kadin kardeşimin yanında ariyo kadınla ortak hiç bişi yok işle ilgili muhattap olacağı numara da kayıtlı değil bu kadar arayabiliosa neden kayıtlı değil o olduğunu nasıl anlayıp balkona çıktı bilmiomO numara niye kayıtlı değil?,servise senin kocanı niye o çağırıyo?,kapı önünde gülüşmeler? Gözüne soka soka yapması da ayrı degisik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?