İnşallah sadece kuruntudurBir kere o şüphe düştüyse, bunu sana hissettirdiyse altında bisey vardı. İzlemeye devam et gizli gizli. Kesin bir kanıt olmadan sakın sen beni aldatıyor musun falan deme. Sakince izle. Belki de oyle bir durum yoktur sadece senin kurulmandır. Biz kadınlar bazen kıskançlık yapabiliyoruz.
Sizi bu engin hayat tecrübenizle baş başa bırakıyorum...Ben de çok gördüm hanfendi evli olan erkekleri kafaya takan kadınlar özellikle mutlu olan kadınlara düşman olanlar evli olunca iki çift laf edince daha çok tatmin olanlar
Bir şeyi çok sorgularsam eşimde geriliyor bende. Herkes karakterine ve eşine göre hareket etmeli tabii. Allah bu tip insanları ıslah etsin. Sizlerde selamete çıkın insallah kuşkularıniz artmadanBu kadın da evli iki tane çocuğu var hiç de rol yapamıyorum kafamda bişi olunca buz gibiyim caktirmamak da hiç bana olmuo beceremiyorum ya
Aynen öyle biz de çalışıyoruz tabiki selamımız sabahımız beraber kahvaltı yemek programlarımız oluyor ama sabah hiç birimiz sabahın altısında işe gelecek misin diye aramayı düşünmüyoruz, eşi yanlış anlayabilir. Konu sahibiyle bir muhabbeti olsa belki kabul edilebilir, samimiyeti varmış denilebilir. Bana normal gelmedi. Konu sahibinin tek yapması gereken gaza gelmeden gözlemlemesi.Ya belki bana kızanlar olacak ama ben evli mesai arkadaşımı telefonla aramam bir durum olmadıkça eşini rahatsız etmemek için. Yani belki aralarında sandığınız gibi bir şey yoktur. Hormonal olabilir . İş arkadaşıdır.
Aynı şeyi ben de ona söyledim daha önce de aynı iş yerinde çalıştık zaten tanıdığı bildiği kişileri örnek vererek söyledim nasıl kötü oldu anlatamam yani ama kendi yaptıAçıkçası ben normal bulmadım. İş arkadaşlıkları olabilir aslında sürekli kıskançlık içerisinde olanlara karşıyımdır. Ama aynı durumda siz olsanız eşinizin vereceği tepkiyi gayette net kafamda canlandırabiliyorum.
Teşekkür ederimBir şeyi çok sorgularsam eşimde geriliyor bende. Herkes karakterine ve eşine göre hareket etmeli tabii. Allah bu tip insanları ıslah etsin. Sizlerde selamete çıkın insallah kuşkularıniz artmadan
Kesinlikle katılıyorum. Ama hamile ya çok da kafada kurmasın. Daha dikkatli gözlemlesin. Ya bazı bayanlar çok rahat ya da ben gibiler de sorun var. Çok ince düşünüyoruzAynen öyle biz de çalışıyoruz tabiki selamımız sabahımız beraber kahvaltı yemek programlarımız oluyor ama sabah hiç birimiz sabahın altısında işe gelecek misin diye aramayı düşünmüyoruz, eşi yanlış anlayabilir konu sahibiyle bir muhabbeti olsa belki kabul edilebilir, samimiyeti varmış denilebilir. Bana normal gelmedi. Konu sahibinin tek yapması gereken gaza gelmeden gözlemlemesi.
Ben sınırı her zaman cizebilcegimizi düşünüyorum ya çok huyu bozuk adamla da çalıştım ama bana gelince Merve Hanım derlerdi mesafelerini bilirlerdi ne yüz verdi ki bu kadın bu derecede die düşünmeden edemiom yaKesinlikle katılıyorum. Ama hamile ya çok da kafada kurmasın. Daha dikkatli gözlemlesin. Ya bazı bayanlar çok rahat ya da ben gibiler de sorun var. Çok ince düşünüyoruz
Siz aynı bölümde bile olmadığınız bir beyefendiyi numarasını gruptan alarak neredeyse bütün iş yerinin de izinli olduğu bir günde sabah 6da servisi kaciracaksin diye arar misiniz?
Ya belki bana kızanlar olacak ama ben evli mesai arkadaşımı telefonla aramam bir durum olmadıkça eşini rahatsız etmemek için. Yani belki aralarında sandığınız gibi bir şey yoktur. Hormonal olabilir . İş arkadaşıdır.
Ben burda bu olayı çok normal karşılayan arkadaşların normalde bu olay başlarına gelse kıyameti koparacaklarını ya da en azından bir ufak supheye düşeceklerini düşünüyorum. Burda ekstra modern takılanlara çok aldırış etme. Ama emin olmadan da bişi yapma.Ben sınırı her zaman cizebilcegimizi düşünüyorum ya çok huyu bozuk adamla da çalıştım ama bana gelince Merve Hanım derlerdi mesafelerini bilirlerdi ne yüz verdi ki bu kadın bu derecede die düşünmeden edemiom ya
Altınızda çalışıyorlarmış ve ekibiniz bu çok farklı bir durum o gün aynı bölümde olan biri de bugün işe gelmedin noldu die arasa bayan da olsa olabilir derdim ama bu kadın eşimin hiç bisiyi yaniBuradaki konuları okuduktan sonra ben de çekiniyorum. Ama bazen aramam gerekiyor. Altımda 8 kişilik bir ekiple çalışıyorum hepsi erkek bir kısmı evli ve aramam gerekebiliyor. Amaaan diyorum sonra banane. Yesinler birbirini kıskanacaksa napayım ben işimi göreyim de.
Ben sınırı her zaman cizebilcegimizi düşünüyorum ya çok huyu bozuk adamla da çalıştım ama bana gelince Merve Hanım derlerdi mesafelerini bilirlerdi ne yüz verdi ki bu kadın bu derecede die düşünmeden edemiom
Muhtemelen aramanız ve üslubunuz karşı tarafı rahatsız etmiyor. Arama niyetini hisseder insan çünküBuradaki konuları okuduktan sonra ben de çekiniyorum. Ama bazen aramam gerekiyor. Altımda 8 kişilik bir ekiple çalışıyorum hepsi erkek bir kısmı evli ve aramam gerekebiliyor. Amaaan diyorum sonra banane. Yesinler birbirini kıskanacaksa napayım ben işimi göreyim de.
Teşekkür ederimBen burda bu olayı çok normal karşılayan arkadaşların normalde bu olay başlarına gelse kıyameti koparacaklarını ya da en azından bir ufak supheye düşeceklerini düşünüyorum. Burda ekstra modern takılanlara çok aldırış etme. Ama emin olmadan da bişi yapma.
Şahane bir teshisBen burda bu olayı çok normal karşılayan arkadaşların normalde bu olay başlarına gelse kıyameti koparacaklarını ya da en azından bir ufak supheye düşeceklerini düşünüyorum. Burda ekstra modern takılanlara çok aldırış etme. Ama emin olmadan da bişi yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?