Eşimin yaptığı hiç aklımdan çıkmıyor

Aynını eşime de dedim tmm belki kadın böyle sen nasıl bı yüz verdin ki arama cesaretinde bulunuyo dedim ama hiç bişi yapmadım dio biz aynı iş yerinde 4sene çalıştık eşimle kimseden de ters bı hareket görmedim bunu kendi de biliyo ben fırsat vermedigim içindi.Keske ben de cevabını alsaydım surda birlikte çalıştık falan deseydi en azından sorun etmezdim zaten

30haftalik hamile olduğum icin

Tamam da sizin eski konularınız tam bir fiyasko, bu evlilik çok kötüye gidiyor iletişim sıfır yakınlık sıfır başka kadınlara ilgi %100

Aldatıldığınız kesinleşirse ne yapacaksınız?

Şüphe insanin yüreğine, beynine düştü mü kemiriyor maalesef. Eşiniz de daha da dikkat edip uzaklaşabilirse.

Bana kızanlar olabilir ama ben bu durumu normal bulmadım kusura bakmayın hanımlar.Bizde aynı yerden servise binen 3 kişiyiz bir erkek iki kadınız.Her sabah buluşma noktasında günaydın der servisin gelmesini bekleriz.Servis içi bir WhatsApp grubumuz var gelmeyen kişi o gruptan haber verir yokum beklemeyin diye velev ki unuttu haber vermeyi biz kural gereği 5 dk bekleriz servis olarak en son şoför abimiz arar açarsa konuşur acmazsa basar gaza gideriz. Hiçbir zaman arayan biz kadınlar olmayız hatta bir kadın gecikse şoför abimiz der kızlar biriniz arayın diye.Siz şuanlık takipte kalın hiçbir şey olmamış gibi davranın bakalım bir falso verir elbet varsa şayet

Aynen öyle teli açmadan önce balkona çıkıyordu nasıl bildi yani o oldugunu

Bunu gördünüz mü bilmiyorum.Eşinin kayınbiraderi de var.Aranması gerekirse o arasaydı.

Kadınlar hisseder sözü genel olarak kadınlar arasında bilinen bir sözdür.
Burada konu sahibesini hiçbirimiz tanımıyoruz
Ve aynı şekilde ben de kendisini tanımadığım için Genel bir söz söyledim
Ve evet kadınlar hisseder
Konu sahibinin durumundan bağımlı veya bağımsız

Bunu gördünüz mü bilmiyorum.Eşinin kayınbiraderi de var.Aranması gerekirse o arasaydı.

Gördüm, konunun başında olmayan kayınbirader bir anda konuya dahil oldu. Aynı işyerinde çalışıyor neticede hepsi. Serviste kim izinli bilinir genelde; kayınbirader de izinli olabilir diye düşündüm.

Ben açıkçası boşuna dert ettiğinizi düşünüyorum. Kadının eşinizle flört amacı olsa, sabah 6’da aramaz. Aynı servistelermiş zaten, serviste muhabbet eder, iş yerinde molada görüşür, vs. Eşinizde telefonun kayıtlı olmaması garip ama servise binme saatinde bilmediği numara arayınca, “servisten biri arıyordur” diye balkona çıkması normal. İlk yazınızda sanki gizli saklı konuşmak için çıkmış gibi yazmışsınız ama balkondan durak gözüküyormuş, ona bakmaya çıkmıştır.

Sonradan konuşup, gülüşmeleri de normal çünkü eşiniz niye terslesin kadını? Bence siz kendinizi biraz dolduruşa getirmişsiniz.

Sabah 6da araması benim için flört edilmediğine kanıt gibi bir şey. Flört etseler, kadın eşinizin izinli olduğunu bilirdi. Alakaları yok demek ki, kadın bilmiyormuş.

Gördüm, konunun başında olmayan kayınbirader bir anda konuya dahil oldu. Aynı işyerinde çalışıyor neticede hepsi. Serviste kim izinli bilinir genelde; kayınbirader de izinli olabilir diye düşündüm.
Alıntıladığım mesaj ilk sayfadan.Kayınbirader o sabah o kadınla bekliyormuş.

Teşekkür ederim

Hissetmek sadece kadınlara özel bir yetenek değil."Hissediyorum" adı altında insanların şeref ve namusuna yönelik cümleler kurmak doğru değil.

Alıntıladığım mesaj ilk sayfadan.Kayınbirader o sabah o kadınla bekliyormuş.

Mesajı okudum, konu açılışında böyle bir bilgi yer almıyor; ondan bahsettim.

Mesajı okudum, konu açılışında böyle bir bilgi yer almıyordu; ondan bahsettim.
İşte ben en başta o mesaja takıldım.Hepsi aynı serviste.İkisinin akraba olduğunu biliyordur diye tahmin ediyorum.Kayınbiraderine sorabilirdi.O yüzden belki iyi niyetle yapıldığını düşünemedim.Diğer konu ise servis beklerken konuşmaları ki bu çok normal.

Hissetmek sadece kadınlara özel bir yetenek değil."Hissediyorum" adı altında insanların şeref ve namusuna yönelik cümleler kurmak doğru değil.
İftira atıyorsa,takıntılı biri olduğu için böyle yapıyorsa o zaman konu sahibinden bağımsız bu durum.Dediğim gibi yorumluyoruz da işte tanımadığımız insanı yorumluyoruz maalesef
Ben genel yorum yaptım.

İkimizde gereksiz samimiyet kurmaya normal gözüyle bakmıyoruz ben konusuo olsaydım o da sorun edicek bı adam yani
Kişi, karşındakini de kendi gibi bilir.
Eşiniz sizin konuşmanızı sorun yapacak biriyse, demek ki her gördüğü kadın için niyeti bozuyor.
Bu mudur yani?

Kadınlar her şeyi hissediyor da kocalarının nasıl insan olduğunu neden hissedemiyor orasını anlamıyorum. Her kıskançlık temalı konuda mutlaka bir kadın hisseder var. Aynı kadınlar habire kocam böyle değildi, şimdi şöyle kötü, bana bunları yaptı temalı konular açıp duruyor. Orayı hiç hissedememişler.

Bişey yok diye yeminler ediyo 30haftalik hamileyim ne dusuncegimi bilmiyorum ama kafamda sürekli aynı şeyler donuyo ne yapacağımı da bilmiom
Lütfen eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın. Bellide sadece gerçekten sürekli birlikte servis bekleyen iş arkadaşları. Olaydan emin olmadan bu şekilde davranırsanız daha sıkıntı yaşarsınız

Durakta iki kelam etmeleri normal, kadının sabahın köründe araması uygun değil, kocanızın numarayı kayıt etmeyip oradan almıştır ya diye geçiştirmesi şüpheli, rahatsız olduğunuzu bile bile konuşması dikkat çekici.

Kocam da kocam vakası görüyorum herkes kocanın peşinde değil ekmeğinin derdinde olup servise geç kaldığından arayabilir. 3-4 olursa rahatsız olursun tek telefonla bu kadar güvensizlik olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…