Aynını eşime de dedim tmm belki kadın böyle sen nasıl bı yüz verdin ki arama cesaretinde bulunuyo dedim ama hiç bişi yapmadım dio biz aynı iş yerinde 4sene çalıştık eşimle kimseden de ters bı hareket görmedim bunu kendi de biliyo ben fırsat vermedigim içindi.Keske ben de cevabını alsaydım surda birlikte çalıştık falan deseydi en azından sorun etmezdim zatenBakın sabah o saatte tanımadığım bir numara beni arayamaz.Zaten kayıtlı olmayan numarayı açmam.Hiç üşenmemiş benim numaramı bulmuş diye düşünürüm.Ben işe giderken belki o gün servise binmeyeceğim,bir arkadaşımla gideceğim.Yani üstüne vazife değil.Çoğu kişi izinliymiş.O gün o duraktan binen herkesi aramış mı bu kadın?O yüzden onda art niyet ararım.Bu beni rahatsız eder.Tabi ki başkasına normal gelebilir.Bir şey diyemem.Ama benim normalim değil.Aile bireyleri ve acil durumlar haricinde o saatte aranmak istemem.Bakmam ve engellerim.
Kimseyi de acil durumlar haricinde o saatte rahatsız etmem.
Konu sahibi siz yazdıklarınızla kadına bilenmiş gibisiniz.Kadının bir suçu yok.Belki de o arama cesaretini kocanız vermiştir.
30haftalik hamile olduğum icin
1.5 yildir evliyim kendimi mutlu hissetmiorum.Esimin surekli herseye soylenmesinden iki cift muhabbet edememekten biktim. Bunu niye bole yaptin merve su sole yapilir demesinden biktim. Bak herseyde soyleniosun dedigimde de soylencek seyler yapma o zmn denesi de cabasi. Baskalarinin yaninda taklidimi yapmasi kucuk dusmeme sebep oluo yapma dedigim halde yapio. Eviyse bana birakmis durumda ne nerde onu bile bilmez catal alcak cekmeceyi bulamaz. Baska sehire geldigim icin burda arkadasim yok esim benle muhabbet etmio... Bakiyorum disardan kendime cok da buuk degil bunlar diorum ama ne duzeltebiliorum ne de mutlu olabiliorum. MUTLU OLMAK İCİN NE GEREK?
Tamam da sizin eski konularınız tam bir fiyasko, bu evlilik çok kötüye gidiyor iletişim sıfır yakınlık sıfır başka kadınlara ilgi %10026 haftalık hamileyim hormonlarim mi gerçekler mi bilmiyorum eşim çok olmasa da kıskanç biridir calisioken iş yerindeki erkek arkadaşlarımla belli bir mesafede olmamı isterdi ben de zaten öyle biriydim ama şimdi çalışmıyorum ve kendisi iş değiştirdi 5 aydır yeni işinde yanındaki kadın Instagram dan ekledi ben fark etcegim sırada ekledi ben de takip ettim dedi ben görmeden önce demek için yemeğe çıktığında beni aradı yedin mi ne çabuk dedim benle de kısa konuştu molada gene o kadınla masa tenisi oynucakmis 10dakkada da yemeğini yemiş ne dusuncegimi bilmiyorum ama hiç iyi değilim
Şüphe insanin yüreğine, beynine düştü mü kemiriyor maalesef. Eşiniz de daha da dikkat edip uzaklaşabilirse.Aynen öyle aynı görüşe sahibiz ben de senelerce çalıştım ama asla evli bı adamı sabahın 6sinda aramadım kadın mi çok seviyesiz eşimin niyeti mi başka bilmiom ama bı türlü kafamdan atamıyorum
Aynen öyle teli açmadan önce balkona çıkıyordu nasıl bildi yani o oldugunuKadının telinin eşinizde kayıtlı olmaması düşündürdü beni. Ortak whatsup grubundan almıştır demiş ama kendi ezbere numarayı biliyor ve cama çıkıyor. Bu kısmı biraz midemi bulandırdı. Yoksa tabiki aynı servise binen arkadaşımı çağırırım tel de açarım geç kalıyorsun diye. Bunda sorun yok ama o yakınlıktaki kişinin teli bende benim ki onda kayıtlı olur yani
Bide aynı duraktan kardeşim de binio aynı iş yerindeler kardeşim de mesaiye gidio kadin kardeşimin yanında ariyo kadınla ortak hiç bişi yok işle ilgili muhattap olacağı numara da kayıtlı değil bu kadar arayabiliosa neden kayıtlı değil o olduğunu nasıl anlayıp balkona çıktı bilmiom
Bunu gördünüz mü bilmiyorum.Eşinin kayınbiraderi de var.Aranması gerekirse o arasaydı.Ortak servis kullanımında servis arkadaşı da arar, servis şoförü de; önceki durakta gecikme olmuştur vs.
Kadın servis ve iş arkadaşı olarak aramış. Arayanın arama niyetine farklı niyet ve anlam yüklemek yanlış.
Kadınlar hisseder sözü genel olarak kadınlar arasında bilinen bir sözdür."Beğenmedim" ifadesi bıraktığım mesajınız yukarıda yer almakta.
Özellikle hissetmek'le ilgili kısma katılmıyorum. Hafifletici sebep olarak sunulan mazeret mi bu hisler ?
Kadın aynı konuyu: iş arkadaşım servisle gelmiyor musun bugün diye aradı.Kocam da benimle tartıştı; erkek hisseder vb dedi
diye açtığında adama da hak verecek miydiniz ? Erkekler anlar yazacak mıydınız ?
Bunu gördünüz mü bilmiyorum.Eşinin kayınbiraderi de var.Aranması gerekirse o arasaydı.
Alıntıladığım mesaj ilk sayfadan.Kayınbirader o sabah o kadınla bekliyormuş.Gördüm, konunun başında olmayan kayınbirader bir anda konuya dahil oldu. Aynı işyerinde çalışıyor neticede hepsi. Serviste kim izinli bilinir genelde; kayınbirader de izinli olabilir diye düşündüm.
Teşekkür ederimBen açıkçası boşuna dert ettiğinizi düşünüyorum. Kadının eşinizle flört amacı olsa, sabah 6’da aramaz. Aynı servistelermiş zaten, serviste muhabbet eder, iş yerinde molada görüşür, vs. Eşinizde telefonun kayıtlı olmaması garip ama servise binme saatinde bilmediği numara arayınca, “servisten biri arıyordur” diye balkona çıkması normal. İlk yazınızda sanki gizli saklı konuşmak için çıkmış gibi yazmışsınız ama balkondan durak gözüküyormuş, ona bakmaya çıkmıştır.
Sonradan konuşup, gülüşmeleri de normal çünkü eşiniz niye terslesin kadını? Bence siz kendinizi biraz dolduruşa getirmişsiniz.
Sabah 6da araması benim için flört edilmediğine kanıt gibi bir şey. Flört etseler, kadın eşinizin izinli olduğunu bilirdi. Alakaları yok demek ki, kadın bilmiyormuş.
Kadınlar hisseder sözü genel olarak kadınlar arasında bilinen bir sözdür.
Burada konu sahibesini hiçbirimiz tanımıyoruz
Ve aynı şekilde ben de kendisini tanımadığım için Genel bir söz söyledim
Ve evet kadınlar hisseder
Konu sahibinin durumundan bağımlı veya bağımsız
İyi akşamlar eşimi tüm işyerinin nerdeyse hepsinin izinli olduğu bir sabah aynı duraktan binen o gün de mesaiye giden bir kadın aradı işe gitmio musun servisi kaçırma diye numara telefona kayıtlı değildi telefon çalınca eşim de balkona gidip aşağı durağa baktı ve telefonu kapattı sonra da durumu bana anlattı numaranı nerden buldu dediğinde işyerinde ortak bı gruba ekli olduklarını ordan almış olabileceğini söyledi öyle bir grubta da ekliler gerçekten ama kadınla aynı bölümde bile değiller ortak alanlarda bı kaç kere karşılaştık falan dedi geçen gün de oğlum aşağı fırına inicekti eşimi ise gecirdim arkasından oğlum fırına iniodu balkondan baktım ve aynı kadınla gülerek konusuo olduklarını gördüm sonra oğlumla konuştular yukarı bana bakıp el salladı kadın bı adım one doğru çıktı.Bilmiyorum napio ama hiç gözümün önünden gitmio kendime de yediremiyorum.Aradi diye de çok kızmıştım bunun üzerine hala gülerek konuşması...
Alıntıladığım mesaj ilk sayfadan.Kayınbirader o sabah o kadınla bekliyormuş.
İşte ben en başta o mesaja takıldım.Hepsi aynı serviste.İkisinin akraba olduğunu biliyordur diye tahmin ediyorum.Kayınbiraderine sorabilirdi.O yüzden belki iyi niyetle yapıldığını düşünemedim.Diğer konu ise servis beklerken konuşmaları ki bu çok normal.Mesajı okudum, konu açılışında böyle bir bilgi yer almıyordu; ondan bahsettim.
İftira atıyorsa,takıntılı biri olduğu için böyle yapıyorsa o zaman konu sahibinden bağımsız bu durum.Dediğim gibi yorumluyoruz da işte tanımadığımız insanı yorumluyoruz maalesefHissetmek sadece kadınlara özel bir yetenek değil."Hissediyorum" adı altında insanların şeref ve namusuna yönelik cümleler kurmak doğru değil.
Kişi, karşındakini de kendi gibi bilir.İkimizde gereksiz samimiyet kurmaya normal gözüyle bakmıyoruz ben konusuo olsaydım o da sorun edicek bı adam yani
Hissetmek sadece kadınlara özel bir yetenek değil."Hissediyorum" adı altında insanların şeref ve namusuna yönelik cümleler kurmak doğru değil.
Lütfen eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın. Bellide sadece gerçekten sürekli birlikte servis bekleyen iş arkadaşları. Olaydan emin olmadan bu şekilde davranırsanız daha sıkıntı yaşarsınızBişey yok diye yeminler ediyo 30haftalik hamileyim ne dusuncegimi bilmiyorum ama kafamda sürekli aynı şeyler donuyo ne yapacağımı da bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?