- 24 Şubat 2023
- 79
- 93
- 3
- 32
İyi akşamlar eşimi tüm işyerinin nerdeyse hepsinin izinli olduğu bir sabah aynı duraktan binen o gün de mesaiye giden bir kadın aradı işe gitmio musun servisi kaçırma diye numara telefona kayıtlı değildi telefon çalınca eşim de balkona gidip aşağı durağa baktı ve telefonu kapattı sonra da durumu bana anlattı numaranı nerden buldu dediğinde işyerinde ortak bı gruba ekli olduklarını ordan almış olabileceğini söyledi öyle bir grubta da ekliler gerçekten ama kadınla aynı bölümde bile değiller ortak alanlarda bı kaç kere karşılaştık falan dedi geçen gün de oğlum aşağı fırına inicekti eşimi ise gecirdim arkasından oğlum fırına iniodu balkondan baktım ve aynı kadınla gülerek konusuo olduklarını gördüm sonra oğlumla konuştular yukarı bana bakıp el salladı kadın bı adım one doğru çıktı.Bilmiyorum napio ama hiç gözümün önünden gitmio kendime de yediremiyorum.Aradi diye de çok kızmıştım bunun üzerine hala gülerek konuşması..
ne münasebet evli bi adamın işe gelip gelmediğini bayan arkadaşı mı kontrol ediyor üstüne siz tepki verdiğiniz halde mesafesini koymaması çok yanlışİyi akşamlar eşimi tüm işyerinin nerdeyse hepsinin izinli olduğu bir sabah aynı duraktan binen o gün de mesaiye giden bir kadın aradı işe gitmio musun servisi kaçırma diye numara telefona kayıtlı değildi telefon çalınca eşim de balkona gidip aşağı durağa baktı ve telefonu kapattı sonra da durumu bana anlattı numaranı nerden buldu dediğinde işyerinde ortak bı gruba ekli olduklarını ordan almış olabileceğini söyledi öyle bir grubta da ekliler gerçekten ama kadınla aynı bölümde bile değiller ortak alanlarda bı kaç kere karşılaştık falan dedi geçen gün de oğlum aşağı fırına inicekti eşimi ise gecirdim arkasından oğlum fırına iniodu balkondan baktım ve aynı kadınla gülerek konusuo olduklarını gördüm sonra oğlumla konuştular yukarı bana bakıp el salladı kadın bı adım one doğru çıktı.Bilmiyorum napio ama hiç gözümün önünden gitmio kendime de yediremiyorum.Aradi diye de çok kızmıştım bunun üzerine hala gülerek konuşması...
Bu özür dileyince affedilecek bı konu mu sizcene münasebet evli bi adamın iş yerindeki bayan arkadaşı mı takip edicek işe gelip gelmemesini benim eşime yapılsa çok rahatsız olurdum eşim izin verdiği için onu daha da hatalı görürdüm
ne münasebet evli bi adamın işe gelip gelmediğini bayan arkadaşı mı kontrol ediyor üstüne siz tepki verdiğiniz halde mesafesini koymaması çok yanlış
Bende gelemiyorum böyle şeylere haklısınİyi akşamlar eşimi tüm işyerinin nerdeyse hepsinin izinli olduğu bir sabah aynı duraktan binen o gün de mesaiye giden bir kadın aradı işe gitmio musun servisi kaçırma diye numara telefona kayıtlı değildi telefon çalınca eşim de balkona gidip aşağı durağa baktı ve telefonu kapattı sonra da durumu bana anlattı numaranı nerden buldu dediğinde işyerinde ortak bı gruba ekli olduklarını ordan almış olabileceğini söyledi öyle bir grubta da ekliler gerçekten ama kadınla aynı bölümde bile değiller ortak alanlarda bı kaç kere karşılaştık falan dedi geçen gün de oğlum aşağı fırına inicekti eşimi ise gecirdim arkasından oğlum fırına iniodu balkondan baktım ve aynı kadınla gülerek konusuo olduklarını gördüm sonra oğlumla konuştular yukarı bana bakıp el salladı kadın bı adım one doğru çıktı.Bilmiyorum napio ama hiç gözümün önünden gitmio kendime de yediremiyorum.Aradi diye de çok kızmıştım bunun üzerine hala gülerek konuşması...
bu konu evlilik bitirecek bi konu değil affedilir ama böyle davranışlar maalesef içimize şüphe düşürüyor evlilikte sürekli tekrarlanması durumunda huzuru kaçıracak davranışlar normal diyen arkadaşların evliliği olmadığını düşünüyorum evli insan karşı cinsle mesafesine her zaman dikkat etmelidir bence eşinizi affedin ama çok net uyarın bi daha böyle gereksiz samimiyetlere girmemesi konusundaBu özür dileyince affedilecek bı konu mu sizce
Burda bazı detaylar varBen anlamadım sanki konuyu.
1) Evlerinin orada durak var.
2) eş kişisi ve bu kadın mesaileri denk düştükçe aynı servise biniyor
3) eşin geç kaldığı bir gün kadın durakta onu goremeyince 'gelmeyecek misin?' diye aradı.
Eğer konu buysa acaba bunca sene kaç ailenin yuvasını yıktım diye düşüneceğim . Böyle sebeplerle ya da başka sebeplerle evli arkadaşlarımı aramisligim var epey. Sonuçta evli olması beni bağlamıyor, arkadaş kısmı için aramisimdirir elbet. Cidden böyle şeyler kavga konusu mu ya?
Üstelik kadın arayınca numara kayıtlı olmadığı halde adam tanıyor ve görmek için balkona çıkıyorNe düşünceli kadınmış eşinizi nede düşünüyor servisi kaçırmasın diye kaçırsa oturup ağlardı. Karşılaşsalar sohbet etseler tamam ama sanki kaçak bir randevu çağrısı gibi geldi bana. Sonra işi üstünü örtmek adınada doğal davranışlar kadının öne çıkması vs.
Aynı şeyi siz yapın bir erkekle bakalım ne yapacak
Yani ben anlamıyorum karşı cinsle günlük muhabbetler etmek çok mu anormal? Konudaki herkes kız lisesi mezunu sanki. Çalışma hayatındaki konumlarına ilişkin bir teorim de var ama linçle uğraşamam depremzede kayınvalide konusuna sinirim çok bozuk.Ben anlamadım sanki konuyu.
1) Evlerinin orada durak var.
2) eş kişisi ve bu kadın mesaileri denk düştükçe aynı servise biniyor
3) eşin geç kaldığı bir gün kadın durakta onu goremeyince 'gelmeyecek misin?' diye aradı.
Eğer konu buysa acaba bunca sene kaç ailenin yuvasını yıktım diye düşüneceğim . Böyle sebeplerle ya da başka sebeplerle evli arkadaşlarımı aramisligim var epey. Sonuçta evli olması beni bağlamıyor, arkadaş kısmı için aramisimdirir elbet. Cidden böyle şeyler kavga konusu mu ya?
Altınızda çalışıyorlarmış ve ekibiniz bu çok farklı bir durum o gün aynı bölümde olan biri de bugün işe gelmedin noldu die arasa bayan da olsa olabilir derdim ama bu kadın eşimin hiç bisiyi yani
Çok doğru bir söz. İnsanlar karşı cinsle şöyle ya da boyle iletişim kurmayı flört zannediyor.İnsan olmayı flört etmek sanan herkese hayret ediyorum
Evli barklı adamın işe gidip gitmeyeceğinin derdine mi düşmüş. ? Herkes iş arkadaşıyla oturur kalkar yeri gelirse hal hatır da eder. Bilmiyorum abartı geldi.
Ama hanımefendi öyle anlatmamış. Birbirinde kayıtlı olmayan 2 insanın gizli iletişiminden bahsediyor. Onun anlattığını baz alarak yorum yaptım.Servisi kaçırmamak ve servisi bekletmemek için, aynı servisi kullanan insanlar birbirini arayabilir.
Kadının niyeti, iş arkadaşının servisi bekletmemesi; dolayısıyla adamın medeni halinin bir önemi bulunmuyor.
Belki izinli olduğunu bilmiyordur ve aramıştır.Zaten ortada başka birşey olsa aramazdı ki.Siz aynı bölümde bile olmadığınız bir beyefendiyi numarasını gruptan alarak neredeyse bütün iş yerinin de izinli olduğu bir günde sabah 6da servisi kaciracaksin diye arar misiniz?
Kadın-erkek okul, iş, sosyal hayatta bu kadar bir aradayken hala daha karşı cinsle konuşmaya anlam yükleniyor. Bana sabahları günaydın diyor diye umutlanıp konu açan biliyorum bu sitede. Bu kadar mı iletişimden uzağız anlamadım kiÇok doğru bir söz. İnsanlar karşı cinsle şöyle ya da boyle iletişim kurmayı flört zannediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?