Eşimin yeğeni ve esimin tutumu

Edith__Piaf

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
13
47
8
45
Merhaba
Eşim ben ve bir oglum var. Bes yillik evliyiz.Eşimin yeğeni üniversiteyi bizim yaşadığımız şehirde okumak istiyor ve eşimde, kazanırsa git yurtta kal diyemem, bizimle yasar diyor.

Kesinlikle hayır dedim, beraber gider ev tutarsınız, ben evimden de düzenimden de asla vazgeçmem dedim.

Onlar için böyle durumlar çok normal, ama benim için dünyanın sonu gibi bisey.

Sanırım büyük büyük sorunlar beni bekliyor. Evliliğinden eşimden hayatımdan çok memnunum, ta ki bu konu gündeme gelene kadar :/ Şaştım kaldım!

Asla kabul etmeyin...

Ne münasebet ya tabiki kalamaz kalmamalı. Yani uniyi yanınızda okusun arada haftasonları gelsin gitsin de. Kardeşim olsa ben kendim kabul etmezdim. Her şey ama her şey değişir kendi evladın olduğunda bile bazen hatta çoğu zaman planlanan seyirde gitmiyor hicbir şey.

Eşinizle cok sivrilmeden ayda bir gelip kalabilecegini ihtiyacı olduğunda yanında olacağınızı söyleyin de yok kalmak olmaz. Ya bimiyorum eşimde yeğenlerini çok sever de o da böyle bi teklifle gelmezdi rahat edemez çünkü o da

Aslında ona da ters biliyorum, hayır dese birçok kişi onu ayiplayacak, ondan korkuyor, konuşunca bana hak veriyor, arada kalacak ailesi ve benimle, ama bu da benim sorumlulugumda değil ki.

Bunlar ne çeşit kocalar ya? Hayır diyemiyorlar, alternatif yol gösteremiyorlar.

Aile sohbetinde konusu gelince direkt demesi lazım "Sana güzel bir ev/yurt ayarlarız. Haftasonları bize gelirsin, kuzeninle oynarsınız, yengene yardım edersin, akşam gezeriz." diye.

Ailesi aşiri iç içe ve ailesiyle ayni yapidaki erkeklerle evlenmek problem işte.
Bence buyuk tartişmalar sizi bekliyor gibi gorunuyor artik kim daha çok diretirse o kazanir.
Özveri hoşgörü hep lazım ama bu konuda taviz veremem, çok üzülerek de olsa mutsuz sona hazırlarım kendimi.

Erkekler de.. kendi ailelerine hayir diyemedikleri icin eslerinin hayatinin icine etmeyi seciyorlar. Izin vermeyin. Gerekirse annesini babasini bi zat arar olmayacagini kendim söylerdim. Ne münasebet ya. Cocugun basina birini dikmek istiyorlarsa bi zahmet kendileri de tasinsinlar

Sakın sakın sakın kabul etmeyin. Benim görümce geldi 2 yıl kaldı. Allah affetsin hala beddua ediyorum onun geldiği güne siz istediğiniz kadar iyi olun böyle gelenden dolayı illa huzursuzluk olacak.

Ben de aynen böyle söyledim. Ailesiyle muhatap olmam, benim muhatabım Eşim. Ama dediğiniz gibi kimsenin çocuğunun sorumluluğunu da bakımını da ustlenemem dedim. Kendisi düşünsün kararını versin.

Aslında ona da ters biliyorum, hayır dese birçok kişi onu ayiplayacak, ondan korkuyor, konuşunca bana hak veriyor, arada kalacak ailesi ve benimle, ama bu da benim sorumlulugumda değil ki.
esinizin ailesi böyle cok içli dıslı mı hep sülale olarak? samimiyet güzeldir olsun da ama yani kendi ana babamız geldiğinde ya da gittiğimizde belli bi süre sonra konfor alanımızdan uzaklaşıyoruz. Genç çocuk da bence durumları varsa yoksa bile bursla ev arkadaşı vs bulup kendi evinde yaşamak ister. üniversiteli olmak ayrı sehirde olunca özgürlük de ister çünkü.İnşallah sorunsuz cözülür konu . kv ile nasılsınız o konuşulunca denge saglayacak biri mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…