- Konu Sahibi Edith__Piaf
-
Ay benim eşim annesini bile ikinci güne kaldırmaz hadi sen git dergötürür bırakır
Bide kuzen yeğen bacı gardas mi kaldi
Tam anlamadım ne demek istedin şekerBu da biraz sapla samanı karıştırmak oluyor sanki.
Buara cok acıldı bu konular,esler hanımlardan gızlı karsı taraftan kıra alıyor bence.Kadınlara soylemıyırlar.Baska acıklaması olamaz yanı.Merhaba
Eşim ben ve bir oglum var. Bes yillik evliyiz.Eşimin yeğeni üniversiteyi bizim yaşadığımız şehirde okumak istiyor ve eşimde, kazanırsa git yurtta kal diyemem, bizimle yasar diyor.
Kesinlikle hayır dedim, beraber gider ev tutarsınız, ben evimden de düzenimden de asla vazgeçmem dedim.
Onlar için böyle durumlar çok normal, ama benim için dünyanın sonu gibi bisey.
Sanırım büyük büyük sorunlar beni bekliyor. Evliliğinden eşimden hayatımdan çok memnunum, ta ki bu konu gündeme gelene kadar :/ Şaştım kaldım!
Bana bu konu kardesler arasinda daha once konusulmus ya nolcak yazsin burayi bizde kalir yurt ev masrafi olmaz denmis gibi geldi. Yoksa bu kira durumlarinda neye guvenip sehrinizi yazacaklar? Aman gider amcasinda/dayisinda kalir nolcak bakis acisi bu nerde gorsem tanirim. Ben geri adim atmazdim tavrim sizinle ayni olurdu
Şöyle düşünüyorum ben teyzeyim bir yeğenim var ve gerçekten kendi çocuğumdan farksız, yarın öbür gün bahsettiğiniz tabloda ben yer alsam kendi evim dururken yurtta kalması içime sinmez.Merhaba
Eşim ben ve bir oglum var. Bes yillik evliyiz.Eşimin yeğeni üniversiteyi bizim yaşadığımız şehirde okumak istiyor ve eşimde, kazanırsa git yurtta kal diyemem, bizimle yasar diyor.
Kesinlikle hayır dedim, beraber gider ev tutarsınız, ben evimden de düzenimden de asla vazgeçmem dedim.
Onlar için böyle durumlar çok normal, ama benim için dünyanın sonu gibi bisey.
Sanırım büyük büyük sorunlar beni bekliyor. Evliliğinden eşimden hayatımdan çok memnunum, ta ki bu konu gündeme gelene kadar :/ Şaştım kaldım!
Bazı erkekler akıl noksanlığı yaşıyorBunlar ne çeşit kocalar ya? Hayır diyemiyorlar, alternatif yol gösteremiyorlar.
Aile sohbetinde konusu gelince direkt demesi lazım "Sana güzel bir ev/yurt ayarlarız. Haftasonları bize gelirsin, kuzeninle oynarsınız, yengene yardım edersin, akşam gezeriz." diye.
Bu nerenin kültürü acaba ya? Kadinlar kulübünde denk geldikçe şaşırıyorum her defasında kaldı mı böyle şeyler diyeOnlar içli dışlı yaşıyor. Eşim benim o şekilde yasayamayacagimi bildiğinden şehir değiştirdik. Yılda üç dört gün gider kalırız. Onlar gelmezler. Öyle laçka bir ilişkimiz yok. Hersey yolunda aslında, ama bu konular onlar için o kadar normal ki, sanırım öyle bir durumda çok şaşıracaklar benim tavrima.
Karadenizde çok varBu nerenin kültürü acaba ya? Kadinlar kulübünde denk geldikçe şaşırıyorum her defasında kaldı mı böyle şeyler diye
Uzun kalmalaryakında evleneceksin ben de 3 5 ay sende kalırım ayol nolacak
Bu tarz anne babalar çoçuklarina pek fikrini sormaz birde kızsa asla sormaz amca ,dayı akraba bakar göz kulak olur hesabı.Ben üniversiteye yeni başlayacak olsam asla akrabalarımın yanında kalmak, yük olmak filan istemezdim. Bugün yurtta kalır yarın öğrenci evine çıkar. Nasıl genç bu böyle hiç bağımsızlığı yok?
erkekler için hava hoş tabi. Hiç anlamıyorlar. Tüm yük kadının üzerinde. Ayrıca asla özgür hareket edemeyeceksiniz. Kabul etmeyin. kabul etmeyip "kötü" olmak, kabul edip de "kötü" olmaktan iyidir.Gerekirse ayriliga kadar gider. Ev ici ozgurlugumden vazgecemem, mutsuz olurum, zaten iki tarafli da mutsuz olurum, en azindan odun vermemis olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?