Eşimin yeğeni ve esimin tutumu

ay ne münasebet, yurt veya ev bulana kadar misafir edersiniz en baştan hatta olur da kazanırsa tebrik etmek için arar ev veya yurt bulana kadar misafirimiz olursun dersiniz en baştan yerini yaparsınız...

herşeyi geçtim bir gencin sorumluluğunu almak akıl karı değil , bir sıkıntı olsa çok büyük sorunlar yaşanır ,kendi çocuğumuzun sorumluluğu bile ağır birde başkasının çocuğuna niye ebeveynlik yapasınız ayrıca okumanın mantığı var başında büyükle okumayı bebem de yapar büyümesi için kendi ayakları üstünde durmayı da öğrenmeli

haftasonu gelir yemek yer ,arada birlikte plan yaparsınız eliniz üstünde olur zaten

Ay benim eşim annesini bile ikinci güne kaldırmaz hadi sen git der götürür bırakır
Bide kuzen yeğen bacı gardas mi kaldi

Bana bu konu kardesler arasinda daha once konusulmus ya nolcak yazsin burayi bizde kalir yurt ev masrafi olmaz denmis gibi geldi. Yoksa bu kira durumlarinda neye guvenip sehrinizi yazacaklar? Aman gider amcasinda/dayisinda kalir nolcak bakis acisi bu nerde gorsem tanirim. Ben geri adim atmazdim tavrim sizinle ayni olurdu

Ne alaka sizle yaşıcak?

Aynı ilde olunca tabii ki yararı dokunur yeğenine göz kulak olur ama aynı evde yaşamak nedir bunun ayıbı olmaz doğru olanda yurda yerleşmesi zaten
size güvenerek mi o ili yazıyor sanki, bence eşinizle tekrar konuşun ve uygun olmayacağını izah edin. Umarım sorun çözülür.

O bence uçarak gelir, onlar alışık böyle şeylere

Aynen öyle, hem sizin baktığınız açıdan çok büyük sorumluluk, hem de kendi açımdan, beni çok zorlar bu durum, yapamam ben yani

Biz evlendik,eşimin kardeşinin üniversite okuduğu yere çıktı tayinimiz.Ki şansa bakın tuttuğumuz ev de üniversiteye çok yakındı.2 sene kaldık.Asla lafı bile geçmedi yanımızda kalması.ki yeğen de değil kardeş.Teklif bile ettirmeden ben almıştım önlemimi.Lafımı söylemiştim.Hatta bi ara yurduyla sıkıntı yaşamıştı.Özel yurda aldılar,bizim bir senemiz kalmasına rağmen bile sorulmadı.Kesin konuşun.Duvar gibi durun.Yoksa ufacık bir taviz görürlerse tabir i caizse çöreklenir.

Bu kaçıncı eşimin x akrabası bizimle yaşıcakmış konusu sayamadım artık. Allah kolaylık versin.

Üniversite kazanınca sadece okulda eğitim almış olmuyorsun. Şehir dışında kalıp ev geçindirince hayatı tek başına göğüslemeyi öğreniyorsun. Bence hiç bir üni öğrencisi akraba evinde kalmak istemez zaten ama gençlere çok fikir sorulmuyor zaten bu durum da. Kesinlikle kabul etmeyin gerekirse küssünler daha iyi sınır çşzmiş olursunuz. Evimiz özel alanımız. Rahatça yediğimiz içtiğimiz, oturduğumyz kalktığımız, kıyafetimiz yani olmaz olmamalı. Misafir bile en fazla 1 hafta kalmalı. Daha bu işin wc banyo işi var. Uğraşınız ve ev masrafınız da daha fazla oluyor ayrıca

Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için. Ödün vermeye hiç niyetim yok, dönüşü olmayacağını biliyorum çünkü.

Belki kazanamaz şimdiden stres yapmayın. Kazanırsa da zaten tavrınız belli. Eşinizin bu konu yüzünden yuvasını dağıtacak hali yok herhalde.

Bana bu tarz konular çok saçma geliyor. Yani yeni şehre gelen insanların yurt ya da ev tutması lazım. Ki bu üzerine konusulacak bir konu bile değil. Ben de üni okudum teyzemin oldugu şehirde ne onlar bana gel dedi ne benim onlarda kalmak aklıma geldi. Teyzem arıyordu güzel yemek falan yaptığında gidiyordum takılıyorduk bazen 1 2 gün kalıyordum dönüyordum yurduma. Yani bunun usulü bu olmalı. Bu konuda haklisiniz ve net tavır koyun bence

Çocuğun kazanacağı belli değil daha. Kim amcasıyla diken üstünde iki veya dört sene üniversite hayatı yaşamak ister ki zaten.
Kendisi de gelmek istemez de ailesi itelemeye çalışırsa bilemem.
Siz hayır demişsiniz zaten şimdiden iç karartmaya gerek yok bence.

belki kazanamayacak belki zaten istemeyecek.. Zamana birakin biraz is o raddeye gelirse kimse evinize zorla yerlesemez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…