- Konu Sahibi Edith__Piaf
-
Ay benim eşim annesini bile ikinci güne kaldırmaz hadi sen git derMerhaba
Eşim ben ve bir oglum var. Bes yillik evliyiz.Eşimin yeğeni üniversiteyi bizim yaşadığımız şehirde okumak istiyor ve eşimde, kazanırsa git yurtta kal diyemem, bizimle yasar diyor.
Kesinlikle hayır dedim, beraber gider ev tutarsınız, ben evimden de düzenimden de asla vazgeçmem dedim.
Onlar için böyle durumlar çok normal, ama benim için dünyanın sonu gibi bisey.
Sanırım büyük büyük sorunlar beni bekliyor. Evliliğinden eşimden hayatımdan çok memnunum, ta ki bu konu gündeme gelene kadar :/ Şaştım kaldım!
Bana bu konu kardesler arasinda daha once konusulmus ya nolcak yazsin burayi bizde kalir yurt ev masrafi olmaz denmis gibi geldi. Yoksa bu kira durumlarinda neye guvenip sehrinizi yazacaklar? Aman gider amcasinda/dayisinda kalir nolcak bakis acisi bu nerde gorsem tanirim. Ben geri adim atmazdim tavrim sizinle ayni olurduMerhaba
Eşim ben ve bir oglum var. Bes yillik evliyiz.Eşimin yeğeni üniversiteyi bizim yaşadığımız şehirde okumak istiyor ve eşimde, kazanırsa git yurtta kal diyemem, bizimle yasar diyor.
Kesinlikle hayır dedim, beraber gider ev tutarsınız, ben evimden de düzenimden de asla vazgeçmem dedim.
Sanırım büyük büyük sorunlar beni bekliyor. Evliliğinden eşimden hayatımdan çok memnunum, ta ki bu konu gündeme gelene kadar :/ Şaştım kaldım!
Ne alaka sizle yaşıcak?Merhaba
Aynı ilde olunca tabii ki yararı dokunur yeğenine göz kulak olur ama aynı evde yaşamak nedirMerhaba
O bence uçarak gelir, onlar alışık böyle şeylerecocuk cok mu pısırık ve erkek mi? Kızlar belki biraz cekinik olabilir de erkekler hele sehir dısına okumaya gidince özgür olmak isterler. Belki kız arkadaşı olacak,arkadasları ile cıkacak geç gelecek, o gün okula gitmeyecek belki ay ne bileyim ,. Cocugun istememesi lazım. Diretin bence de evin huzuru en basta kadındır o huzursuz olursa her sey bozulur.
Aynen öyle, hem sizin baktığınız açıdan çok büyük sorumluluk, hem de kendi açımdan, beni çok zorlar bu durum, yapamam ben yaniSizle yaşaması demek her türlü sorumluluğun sizde olması demek, böyle bir yükün altına girmeye sizi kimse zorlayamaz. Zaten bildiğim kadarıyla boşanma sebebi böyle şeyler. Ben kendi kuzenimi aldım yanıma bekarken, çok da severdim. Ama kızın okulda gözü yoktu, 24 saat sevgilisiyle konuşurdu telefonda. Kızardım, ders çalış derdim nafile.. Neyse, ailesinin yanına döndükten bir süre sonra sevgilisine kaçtı =( Hala görüşmüyorum kendisiyle. Ve de çok suçlu hissediyorum kendimi. Benim eşimin de yeğenleri var, zaman zaman bu tür muhabbetler dönüyor, dilim yandı asla olmaz diyorum. O sorumluluk alınmaz. Gençtir, kanı kaynar, tamam göz kulak olursun ama yapacağı en ufak hatada aile sizi suçlar.
yakında evleneceksin ben de 3 5 ay sende kalırım ayol nolacakAy bu nasıl kafalar yayazmasını biliyorsa o şehri kalacak yer ayarlaması gereken kendisi
Dimi öğrenci okumak istediği şehirde herşeyi araştırırda yazar benim bildiğimAy bu nasıl kafalar yayazmasını biliyorsa o şehri kalacak yer ayarlaması gereken kendisi
Bu kaçıncı eşimin x akrabası bizimle yaşıcakmış konusu sayamadım artık. Allah kolaylık versin.Merhaba
Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için. Ödün vermeye hiç niyetim yok, dönüşü olmayacağını biliyorum çünkü.Biz evlendik,eşimin kardeşinin üniversite okuduğu yere çıktı tayinimiz.Ki şansa bakın tuttuğumuz ev de üniversiteye çok yakındı.2 sene kaldık.Asla lafı bile geçmedi yanımızda kalması.ki yeğen de değil kardeş.Teklif bile ettirmeden ben almıştım önlemimi.Lafımı söylemiştim.Hatta bi ara yurduyla sıkıntı yaşamıştı.Özel yurda aldılar,bizim bir senemiz kalmasına rağmen bile sorulmadı.Kesin konuşun.Duvar gibi durun.Yoksa ufacık bir taviz görürlerse tabir i caizse çöreklenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?