hayir kin degil,sadece ornek verdim,misal evime bisey aldim sorar laf sokar,kucuktum ama kimsenin sofrasina kaşık firlatmadim ben,haddimi bildim..Neden gorusmediginiz ve uzak Olduğunuz birinden tebrik gelmedi diye uzuluyorsunuz?
Ayrıca küçük yaşta evlenmissiniz, siz evlenirken kızın da yaşı sizle yaş yani kucukmus. 8 senedir yaptığı şeyin kinini niye tutuyorsunuz?
esim icin uzuluyorum inanin..zararsiz kendi halinde bi adama ndn küsülur ki?Salla gitsin. Dert mi arıyorsun kendine. Dış kapının dış mandalı olur ancak. Tebrik falan beklemeniz çok gereksiz ayrıca.
Eşiniz içinde üzülmeyin çok mu önemli biri, sizi tebrik etmeyince karalar mı bağlayacaksınız. Kendisi kaybeder. Yokmuş gibi davranın mutluluk pozları verin. Hasetinden iyice çatlasın.esim icin uzuluyorum inanin..zararsiz kendi halinde bi adama ndn küsülur ki?
Öyle biriyle küsmek daha iyi sizin için.siz de küsün bence...esim icin uzuluyorum inanin..zararsiz kendi halinde bi adama ndn küsülur ki?
Boyle bir kıskançlık gormedim duymadim..şöyle ki ustumde bisey gorur hic olmamis der ama birebir aynisini gidip alir..5taşlı yüzük almisti esim,kendi tek taşım kirilinca eşim yeni ve daha şık diye bunu almis taktim,bu kiz gordu,bu ne bee belediye mi dağıtıyor herkeste var dedi ve inanin 10gun gecmedi onun parmaginda gordum..yani siz olsaniz demez misiniz noluyor bu kiz niye bana karsi boyle,hic orali olmuyorum,cvp vermiyorum yada cogunlukla delirtecek cvp veriyorum ama yine de kendimi yiyorum..Eşiniz içinde üzülmeyin çok mu önemli biri, sizi tebrik etmeyince karalar mı bağlayacaksınız. Kendisi kaybeder. Yokmuş gibi davranın mutluluk pozları verin. Hasetinden iyice çatlasın.
zaten bi daha bayram seyran bile dinlemem konusmam dedim esime..genelde bayramlarda o gelmese de ben gider operdim..annem biz kucukken hep derdi,küslukler de ilk barisanin.günahı digerinin.boynuna girer diye :)) hic fitratimda da yok zaten biriyle küs kalmak..belki de ondan cok taktim.Öyle biriyle küsmek daha iyi sizin için.siz de küsün bence...
Yeğeni evli mi?siz neden gidip görüyorsunuz ki?zaten bi daha bayram seyran bile dinlemem konusmam dedim esime..genelde bayramlarda o gelmese de ben gider operdim..annem biz kucukken hep derdi,küslukler de ilk barisanin.günahı digerinin.boynuna girer diye :)) hic fitratimda da yok zaten biriyle küs kalmak..belki de ondan cok taktim.
evli. hyr hic evine gitmem evinin yolunu bilmem..kaynanamda karsilasiyoruz ya da esimin baska bir akrabasinda..asla ne evine giderim ne evime gelmesini isterim..o bikac defa kaynanamlarla geldi bana ama bn gitmedim gitmem..hem calisan biriyim hem sevmedigim biri,tuhaf hareketlerinden kaynakli,karsilasinca bile sinirlerim geriliyor.Yeğeni evli mi?siz neden gidip görüyorsunuz ki?
Tamam o zaman bu kadar birbirinize sinir oluyorsanız neden tebrik ve sevinç bekliyorsunuz.yok anladım ki hamilelik ten bu...evli. hyr hic evine gitmem evinin yolunu bilmem..kaynanamda karsilasiyoruz ya da esimin baska bir akrabasinda..asla ne evine giderim ne evime gelmesini isterim..o bikac defa kaynanamlarla geldi bana ama bn gitmedim gitmem..hem calisan biriyim hem sevmedigim biri,tuhaf hareketlerinden kaynakli,karsilasinca bile sinirlerim geriliyor.
hihh aynen mesele bu..esimin annesi babasi ablasi karismaz etmezler asla..ama bu..Görümcecilik oynuyor.Konuşmasın daha iyi...Sinirlerinizi bozmaz en azından artık
Tamam o zaman bu kadar birbirinize sinir oluyorsanız neden tebrik ve sevinç bekliyorsunuz.yok anladım ki hamilelik ten bu...
Hiç sinirlerinizi bozmayın,inanın değmez.Böyle davranışlarıyle rezil etmiş kendini herkese.Ne kadar yakın,samimi olursa olsun dayısınında bi hayatı var.hihh aynen mesele bu..esimin annesi babasi ablasi karismaz etmezler asla..ama bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?