Esimin yeğeni..

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.438
5.412
723
Merhaba herkese,
Belki ilk defa boyle bir konu okuyacaksiniz ama icimi dökmek guzel fikirlerinizi ve sinirlerimi yatistircak tesellilerinizi okumak istiyorum,sanirim
Baslikta yazdigim gibi problem esimin yasitim olan yegeni beni cok sinirlendiriyor..
En bastan baslayayim,esimle farkli sehirlerdeydik tanistigimizda,ailesini cok tanimiyordum,neyse kina gecemiz oldu,durduk yere bu yegeni yemekte kaşığı sofraya firlatip kalkti,arkadaslarimin gece uyumadan gec saate kadar oynamalarina sinirlenip bagirdi cagirdi..(esimin ailesi,uzak sehirden geldikleri icin bizde kalmislardi,ertesi gun dugun icin hep beraber cikmistik) ilk o anda arkadaslarim bu kiz problemli dediler de cok aldiris etmedim..
Ardindan evlendik,kaynanamin kayinbabamin sormadigi sorulari bana sormaya basladi,neden cocuk yapmiyosun,altinlarinizi ne yaptiniz gibi..uygun cevaplari hep verdim ama yine de hep kendimi yedim..
Neyse,kucuk yasta evlendim ilk yillar cocuk istemedim sonra okul vs son 2yildir da olmuyordu,en son tup bebek yaptik,tuttu elhamdülillah
bu kiz inanin ortada hicbir sey yokken,bnle de dayisiyla da konusmamaya basladi,karşılaştığımız ortamlarda..hatta annesi kiz kardesi aynen şunu dedi bana " fatos dayisiyla cok iyiydi sen onun hayatina girdikten sonra uzaklastilar,eskisi gibi gorusmuyorlar,o yuzden de seni cok sevmiyor sen haklisin uzme kendini" falan dediler..(bu muhabbet de onlarin konuyu acmalari uzerine konusuldu)
Ve cildirdigim şey,8yildan sonra anne olcam esim yani dayisi baba olacak,gecenlerde bi dugun oldu,esim de gitti,bn evde yattim gitmek istemedim,esime gelip seni tebrik etti mi dedim yok dedi..
Evet oyle kalitesiz birini takmamaliyim,cok cahilce hareketleri var evet ama elimde degil takiliyorum

Neden gorusmediginiz ve uzak Olduğunuz birinden tebrik gelmedi diye uzuluyorsunuz?

Ayrıca küçük yaşta evlenmissiniz, siz evlenirken kızın da yaşı sizle yaş yani kucukmus. 8 senedir yaptığı şeyin kinini niye tutuyorsunuz?

hayir kin degil,sadece ornek verdim,misal evime bisey aldim sorar laf sokar,kucuktum ama kimsenin sofrasina kaşık firlatmadim ben,haddimi bildim..
en son dayisiyla konusmamasi cildirtti..evet bana uzak ama esimin öz be öz yeğeni..

Eşiniz içinde üzülmeyin çok mu önemli biri, sizi tebrik etmeyince karalar mı bağlayacaksınız. Kendisi kaybeder. Yokmuş gibi davranın mutluluk pozları verin. Hasetinden iyice çatlasın.
Boyle bir kıskançlık gormedim duymadim..şöyle ki ustumde bisey gorur hic olmamis der ama birebir aynisini gidip alir..5taşlı yüzük almisti esim,kendi tek taşım kirilinca eşim yeni ve daha şık diye bunu almis taktim,bu kiz gordu,bu ne bee belediye mi dağıtıyor herkeste var dedi ve inanin 10gun gecmedi onun parmaginda gordum..yani siz olsaniz demez misiniz noluyor bu kiz niye bana karsi boyle,hic orali olmuyorum,cvp vermiyorum yada cogunlukla delirtecek cvp veriyorum ama yine de kendimi yiyorum..

Öyle biriyle küsmek daha iyi sizin için.siz de küsün bence...
zaten bi daha bayram seyran bile dinlemem konusmam dedim esime..genelde bayramlarda o gelmese de ben gider operdim..annem biz kucukken hep derdi,küslukler de ilk barisanin.günahı digerinin.boynuna girer diye :)) hic fitratimda da yok zaten biriyle küs kalmak..belki de ondan cok taktim.

Yeğeni evli mi?siz neden gidip görüyorsunuz ki?

Yeğeni evli mi?siz neden gidip görüyorsunuz ki?
evli. hyr hic evine gitmem evinin yolunu bilmem..kaynanamda karsilasiyoruz ya da esimin baska bir akrabasinda..asla ne evine giderim ne evime gelmesini isterim..o bikac defa kaynanamlarla geldi bana ama bn gitmedim gitmem..hem calisan biriyim hem sevmedigim biri,tuhaf hareketlerinden kaynakli,karsilasinca bile sinirlerim geriliyor.

Uff keske konu açmaya değecek biri olsa bari. O kim ki tebrik bekliyorsunuz o kim ki görüşmeye falan çalıştınız? Ben olsam esim düğünden geldikten sonra sormam bile geldi mi tebrik etti mi vs... neden bu kadar taktiginizi anlamadım.

Tamam o zaman bu kadar birbirinize sinir oluyorsanız neden tebrik ve sevinç bekliyorsunuz.yok anladım ki hamilelik ten bu...

Cokta tın der gecerim herhalde.
Bu konularda benimde eşimin de umurunda olmazdi herhalde. Esimin yeri geliyor kardesine bile eyvaALLAHi olmuyor...
Cok sıkmayin caninizi dış kapının dış mandali nekadarda dayisida olsa...

Tamam o zaman bu kadar birbirinize sinir oluyorsanız neden tebrik ve sevinç bekliyorsunuz.yok anladım ki hamilelik ten bu...
belki de ama eşim icin kotu oluyorum inanin..daha az düşünmeye çalışırım artik şu an izindeyim işe baslarsam rahatlarim insallah.

Evvel yasadiklariniza bisey diyemem ancak esinizi tebrik etmemesi bana abes gelmedi.
Zaten araniz yokmus tebrik etse ne etmese ne ki.. Bosverin takmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…