Esimin yeğeni..

hihh aynen mesele bu..esimin annesi babasi ablasi karismaz etmezler asla..ama bu..
Benim.nisa imda esimin teyze kizi gelmis. Senin gorumcen yok ben olucam diyor. Yari yasim neredeyse.
Dedm benim 1 tane kaynim var ve memnunum gorumceye ihtiyacim yok. Kuafordekiler diyor nasil dedim oyle iyi dedin filan. Dedim kimse kusura bakmasin 30 yasindayim 18 yasindaki dunki cocuk bana gorumcelikmi yapacak? Kimseye eyvaALLAHIM olmaz kv bile ters birsey dediginde cekinmeden soylerim kendimce dogru bulduğum seyi...

Evvel yasadiklariniza bisey diyemem ancak esinizi tebrik etmemesi bana abes gelmedi.
Zaten araniz yokmus tebrik etse ne etmese ne ki.. Bosverin takmayin.
aramizin olmamasi da ondan kaynakli yani kendi annesi bile evet kızım sıkıntılı seni sevemedi dedi..yani bizlik bisey olmayinca insan 8yildan sonra gelen mutlulugun kutlanmasini istiyor.

ohh ne güzel ozendim valla..lafi gedigine oturtanlara bayılıyorum

ohh ne güzel ozendim valla..lafi gedigine oturtanlara bayılıyorum
Aynen oyleyim. Hic kacirmam...
Anmem hep der nereden buluyorsun bu laflari diye... hatta yakin bir tarihte,
Arkafaslarda oturuyorduk. Arkadasimin annesi koyde yasiyor ve erzak gondermis.
Esimde dediki. Ne kaynanalar var neler gonderiyorlar. Bende dedim ki evet, keske benim kaynanamda gonderseydi :))) saka yapiyordu tabi bende saka yaptim ama demedende edemedim :))) o benim annemi kast ederken ters kose oldu :) hatta arkadasin esi, esime kendi kalene gol yedin demisti cok gulmustum. :)))

Boyle bir manyagin tebrigide eksik kalsin bi zahmet. Bende konunuzu okuyunca kotu bir olay zannetim. sizin muhattap olmak istemediginiz birinden tebrik beklemenizde ilginc.

canim hic sitres yapma gebeliginin basindasin hen ilk aylar cok onemli takma kafana salla gitsin bebisin hayirli olsun bu arada allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Boyle bir manyagin tebrigide eksik kalsin bi zahmet. Bende konunuzu okuyunca kotu bir olay zannetim. sizin muhattap olmak istemediginiz birinden tebrik beklemenizde ilginc.
ayy ne bileyim durduk yere bizi dusman bellemesi uzuyor,zararsiz insanlarız esimle..esim ne kaziklar yedi ortaklarından ona ragmen "hakkimi Allaha havale ettim" diyecek kadar mulayim sakin biri..bu da uzuyor iste insani..hani birazcik olsun cirkef olsak amenna.

Gorumcen falan olsa hadi sinir olursun ama o kadar yakın değil ki kardeş değil yeğen sonuçta.tamam yeğen de çok yakın ama kardeş anne baba dışındakileri takmamak lazım bari.o da sinir bozmasin

supermis

O kizin kafasinda var demekki. Ben sizi anliyorum Ama inanin Degmez. Rabbim sana en guzel mucizelerinden birini vermis, bunun tadini doya doya cikartin. Rabbim hayirli omurler nasip etsin yavrunuza, sagsalim kucaginiza alin insallah.

O kizin kafasinda var demekki. Ben sizi anliyorum Ama inanin Degmez. Rabbim sana en guzel mucizelerinden birini vermis, bunun tadini doya doya cikartin. Rabbim hayirli omurler nasip etsin yavrunuza, sagsalim kucaginiza alin insallah.
amin insallah Allah razi olsun

26
ilk gunden problem yaratti bize,ben ailemde boyle tuhaf bi kisilik gormedim,esimin ailesinde genel olarak bi hasetlik dedikodu var zaten,annesi babasi haric.. ama bu alaninda nirvanaya ulasmis durumda..
Dayisini sizden kiskaniyor olmasin?
Kotu sekilde degil...
Cok iyi anlasiyor ve seviyorduysa senle evlendiginde artik onunla ilgilenemicekto sevgisini kiskanmis olabilir.
26 yasinda kucukte degil... kazik kadar koz 6 yasinda kucuk kiz çocuğu tribi atmis.

26
ilk gunden problem yaratti bize,ben ailemde boyle tuhaf bi kisilik gormedim,esimin ailesinde genel olarak bi hasetlik dedikodu var zaten,annesi babasi haric.. ama bu alaninda nirvanaya ulasmis durumda..
Aynı yaştaymışsınız aslında çocuk var mi sorusu falan tuhaf olmamış bence,belki evlendiginiz zaman kıskanmış olabilir sizi.
Benimde dayilarim var yengelerimle çok yas farkımız yok mesela 2 dayımla can ciğerizdir esleriylede hep öyleydim çok samimiydik o yüzden bu durumu biraz garipsedim bir yeğen olarak ve üzüldüm de.
Boyle ilişkilerin içine haset kıskançlık girmemesi gerekiyor,sizde umursamayin yani keske bu hayattaki tek sorunum esimin sidikli yegeni falan olsa oyle soyliyim

onceki mesajimda soyledim aslinda da kacirdiniz sanirim..evet bnden once dayisiyla arasi cok iyiymis beraber yemege gitmeler cafeye gitmeler vs..buna asla bn engel olmadim ama esimin evlenince dogal olarak kendi sorumluluklari artti,eskisi gibi olamiyor..hatta bizzat annesi kiz kardesi sebep tamamen eskisi gibi dayisiyla icli dışlı olamamasi dedi..ki bu hareketleri biz nisanliyken baslamisti..ayri sehirlerdeydik bulussa yine buluşurdu dayisiyla ama telefonla konustugumuzu gordugunde bile kapiyi carpip cikiyormus evden.

Kusmus iyi olmus ,belli ki kizin esinizde gozu varmis ,
Yoksa ne diye bu kadar triplensin ,
Bebeginizi saglikla kucaginiza alin ,
Allah her daim mutlu huzurlu yuva nasip etsin ,dis etmenleri sallayin gitsin

ya bikac basit ornek verdim de kiz herseyime laf yetistirir bakmayin kisa kestim ornek verirken..misal gecen yil kpss calisirdim,esime kalkalim,denemelerim var cozmem lazim dedim,hoopp ordan aynen şunu dedi "bnm 6yildir kpss yi kazanamayan cok zeki arkadaslarim var,onlar kazanamadi sen mi kazanican" gel de yeme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…