Esimin yeğeni..

Sacmalamis. O onun dayisi yakin olabilir dayi yegen yaslari birbirine yakind iye ama 26 yasinda kazik gibi olmus. Elbette artik seninle ilgilenecek adam. Yoksa ne bekliyordu yatarke ikinizin ortasina yatabilecegini falan mi?

Bem demistim esime. Dedim annene teklif etsek gel aramizda yat hic yok demicek gelicek yatacak. Ayni onum gibi... herkes yerini bilecek. Nedem artik onal gitsin ki sizle gitmek varken?
Bosver hic yuz verme kendiliginden kurtulmussun tuhaf bir kızdan

Başkalarına yazdigin cevaplari alinti yapiyorum kusura bakma ama :)
Kendi kendini yiyecegine cevabini verseydin ya... ozaman icinde kalacağına disina cikarirdin. Neye gore zeki? Ilkokul ogrencilerine goremi derdim mesela...

Başkalarına yazdigin cevaplari alinti yapiyorum kusura bakma ama :)
Kendi kendini yiyecegine cevabini verseydin ya... ozaman icinde kalacağına disina cikarirdin. Neye gore zeki? Ilkokul ogrencilerine goremi derdim mesela...
Estağfurullah...
"cokta zeki degillermis demek" dedim..
ona laf sokcm diye milletin akliyla alay ettim diye de cok uzulmus pisman olmustum hatta..sonucta kismet isi akil isi degil

Estağfurullah...
"cokta zeki degillermis demek" dedim..
ona laf sokcm diye milletin akliyla alay ettim diye de cok uzulmus pisman olmustum hatta..sonucta kismet isi akil isi degil
Aslinda amacin onlara hakaret etmek değil, asil onun dedigine karsi bir cevapti. O kizlarla bir derdin yokki...
Bu sinavi kazanmak icin elinden geleni yap :) senin yerine ben hirs yaptim. :))

Aslinda amacin onlara hakaret etmek değil, asil onun dedigine karsi bir cevapti. O kizlarla bir derdin yokki...
Bu sinavi kazanmak icin elinden geleni yap :) senin yerine ben hirs yaptim. :))
iyi bir puan aldim sukur,atama bekliyorum su an:))

bu güzel değerli zamanlarınızı böyle şeylere üzülerek geçirmeyin bebişe odaklanın hayırlı olsun

Bem seni nedense cok sevdim. Yakinimda olsan bebisine birseyler ormeye calisirdim. Cok orgu bilmem ama basit seyler orurdum. En azindan patik yapabiliyorum farkli modellerde :)))
ayy Allah razi olsun. bn yillardir bu siteyi takip eder yazarim..hele bebek istedigim donemlerde..aileden biri gibi burdaki insanlar..gercekci cvplar alıyorsun..esime ya da baskasina anlatinca bosver deyip gecistirince daha da kotu oluyorum...iyi geldiniz,hepinizin soyledikleri yakin seyler olunca kendime kizdim su an,tesekkur ederim artik kulak tikicam insallah.

Bırak boşver takma kafana belki de en iyisi en hayırlısı budur boşver şuan hamilesin sanırım onun tadını çıkar mutluluğunu yaşa. O muhtemelen dayısını yani eşinizi sizden kıskanıyo eşinize bir şey söyleyemediği için öyle düşünüyorum bir tek size kafa tutuyo sanırım kendince. Bende de bu durumun görümce versiyonu var sinir krizine kadar gidiyorum o yüzden takmaya hiç gelmez bak hayatına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…