Sacmalamis. O onun dayisi yakin olabilir dayi yegen yaslari birbirine yakind iye ama 26 yasinda kazik gibi olmus. Elbette artik seninle ilgilenecek adam. Yoksa ne bekliyordu yatarke ikinizin ortasina yatabilecegini falan mi?onceki mesajimda soyledim aslinda da kacirdiniz sanirim..evet bnden once dayisiyla arasi cok iyiymis beraber yemege gitmeler cafeye gitmeler vs..buna asla bn engel olmadim ama esimin evlenince dogal olarak kendi sorumluluklari artti,eskisi gibi olamiyor..hatta bizzat annesi kiz kardesi sebep tamamen eskisi gibi dayisiyla icli dışlı olamamasi dedi..ki bu hareketleri biz nisanliyken baslamisti..ayri sehirlerdeydik bulussa yine buluşurdu dayisiyla ama telefonla konustugumuzu gordugunde bile kapiyi carpip cikiyormus evden.
amin amin ecmain.Allah razi olsun.Kusmus iyi olmus ,belli ki kizin esinizde gozu varmis ,
Yoksa ne diye bu kadar triplensin ,
Bebeginizi saglikla kucaginiza alin ,
Allah her daim mutlu huzurlu yuva nasip etsin ,dis etmenleri sallayin gitsin
Başkalarına yazdigin cevaplari alinti yapiyorum kusura bakma ama :)ya bikac basit ornek verdim de kiz herseyime laf yetistirir bakmayin kisa kestim ornek verirken..misal gecen yil kpss calisirdim,esime kalkalim,denemelerim var cozmem lazim dedim,hoopp ordan aynen şunu dedi "bnm 6yildir kpss yi kazanamayan cok zeki arkadaslarim var,onlar kazanamadi sen mi kazanican" gel de yeme kendini..
Yenge sevilmedıgı ıcın....esim icin uzuluyorum inanin..zararsiz kendi halinde bi adama ndn küsülur ki?
Estağfurullah...Başkalarına yazdigin cevaplari alinti yapiyorum kusura bakma ama :)
Kendi kendini yiyecegine cevabini verseydin ya... ozaman icinde kalacağına disina cikarirdin. Neye gore zeki? Ilkokul ogrencilerine goremi derdim mesela...
dayı:)Yenge sevilmedıgı ıcın....
Eşin dayı mı oluyor amca mı
Aslinda amacin onlara hakaret etmek değil, asil onun dedigine karsi bir cevapti. O kizlarla bir derdin yokki...Estağfurullah...
"cokta zeki degillermis demek" dedim..
ona laf sokcm diye milletin akliyla alay ettim diye de cok uzulmus pisman olmustum hatta..sonucta kismet isi akil isi degil
iyi bir puan aldim sukur,atama bekliyorum su an:))Aslinda amacin onlara hakaret etmek değil, asil onun dedigine karsi bir cevapti. O kizlarla bir derdin yokki...
Bu sinavi kazanmak icin elinden geleni yap :) senin yerine ben hirs yaptim. :))
Ohh... hir sekilde duyursaydin :)))iyi bir puan aldim sukur,atama bekliyorum su an:))
Bem seni nedense cok sevdim. Yakinimda olsan bebisine birseyler ormeye calisirdim. Cok orgu bilmem ama basit seyler orurdum. En azindan patik yapabiliyorum farkli modellerde :)))iyi bir puan aldim sukur,atama bekliyorum su an:))
duymustur coktan:)) sagolsun cok sorar beni ondan bundan.Ohh... hir sekilde duyursaydin :)))
ayy Allah razi olsun.Bem seni nedense cok sevdim. Yakinimda olsan bebisine birseyler ormeye calisirdim. Cok orgu bilmem ama basit seyler orurdum. En azindan patik yapabiliyorum farkli modellerde :)))
Bırak boşver takma kafana belki de en iyisi en hayırlısı budur boşver şuan hamilesin sanırım onun tadını çıkar mutluluğunu yaşa. O muhtemelen dayısını yani eşinizi sizden kıskanıyo eşinize bir şey söyleyemediği için öyle düşünüyorum bir tek size kafa tutuyo sanırım kendince. Bende de bu durumun görümce versiyonu var sinir krizine kadar gidiyorum o yüzden takmaya hiç gelmez bak hayatınaMerhaba herkese,
Belki ilk defa boyle bir konu okuyacaksiniz ama icimi dökmek guzel fikirlerinizi ve sinirlerimi yatistircak tesellilerinizi okumak istiyorum,sanirim
Baslikta yazdigim gibi problem esimin yasitim olan yegeni beni cok sinirlendiriyor..
En bastan baslayayim,esimle farkli sehirlerdeydik tanistigimizda,ailesini cok tanimiyordum,neyse kina gecemiz oldu,durduk yere bu yegeni yemekte kaşığı sofraya firlatip kalkti,arkadaslarimin gece uyumadan gec saate kadar oynamalarina sinirlenip bagirdi cagirdi..(esimin ailesi,uzak sehirden geldikleri icin bizde kalmislardi,ertesi gun dugun icin hep beraber cikmistik) ilk o anda arkadaslarim bu kiz problemli dediler de cok aldiris etmedim..
Ardindan evlendik,kaynanamin kayinbabamin sormadigi sorulari bana sormaya basladi,neden cocuk yapmiyosun,altinlarinizi ne yaptiniz gibi..uygun cevaplari hep verdim ama yine de hep kendimi yedim..
Neyse,kucuk yasta evlendim ilk yillar cocuk istemedim sonra okul vs son 2yildir da olmuyordu,en son tup bebek yaptik,tuttu elhamdülillah
bu kiz inanin ortada hicbir sey yokken,bnle de dayisiyla da konusmamaya basladi,karşılaştığımız ortamlarda..hatta annesi kiz kardesi aynen şunu dedi bana " fatos dayisiyla cok iyiydi sen onun hayatina girdikten sonra uzaklastilar,eskisi gibi gorusmuyorlar,o yuzden de seni cok sevmiyor sen haklisin uzme kendini" falan dediler..(bu muhabbet de onlarin konuyu acmalari uzerine konusuldu)
Ve cildirdigim şey,8yildan sonra anne olcam esim yani dayisi baba olacak,gecenlerde bi dugun oldu,esim de gitti,bn evde yattim gitmek istemedim,esime gelip seni tebrik etti mi dedim yok dedi..
Evet oyle kalitesiz birini takmamaliyim,cok cahilce hareketleri var evet ama elimde degil takiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?