Eşimin yemek beğenmemesi !

ALLAH eşinizi açlıkla sınamasın.
Çok terbiyesiz.
Yemek felan yapmayın bu insana, aç kalsın.
Gitsin dışarıda yesin.
Utanmıyor da yahu hamile kadın önüne pişirmiş koymuş diye şükredecegine.
Bir de biz bu pilavı köyde tavuklara veriyorduk demişya
Eve geldiginde evde neden yemek yok diye soracak
Dönüp bizde insan olmayanlara tavugun yedigini bile vermiyoruz deyin.
Karaktersiz ya.

nankor esinizin annesi ne pisiriyormus acaba cok merak ettim?
yoresel yemekleri falan var onlarimi ozluyor acaba
bu konuyu kaynananizla gorusun direk ne pisiriyormus acaba mukkemmel annesi portakalli pekin ordegi yiyodu sanki sizden once

nankor esinizin annesi ne pisiriyormus acaba cok merak ettim?
yoresel yemekleri falan var onlarimi ozluyor acaba
bu konuyu kaynananizla gorusun direk ne pisiriyormus acaba mukkemmel annesi portakalli pekin ordegi yiyodu sanki sizden once
Esim ic anadolulu ben doğuluyum haliyle bizim yemeklerimiz etli kıymalı olur onlarınki genelde hamur is vs. Ben kayınvalideye de arar sorarim bilmedigim seyleri. Kv de öyle yöresel yemek falan yaptgni cok gormedim bilindik yemekler

hamile halinle yapıyosun uğraşıyosun beğenmiyorsa kendi yapsın odunsuç onda değil onu böyle ağa paşa yetiştirende

Kusura bakma ama ne kadar uyuz birleşin var. Hamile olmasan yine neyse ama bu halinle elinden geleni yapiyosun ve hala soyleniyosa o beğenmediği makarnayı bile bi daha yapma. Dusuncesizlikte son nokta resmen.

yemek yapma. bunu dşünmek bu kadar zor mu? ben hamile halimle kahvaltı yapıyorum beğenmiyosun o zaman kalk kendin hazırla her sabah de? diyemiyor musun?

Ne kadar saygısızca yani sen aşçı mısın yani bazen çok çeşit olur bazen olmaz bazen tutar bazen tutmaz yani insanın günü gününe uymuyor ki ve hamilesiniz ne demek bu tavuklara verilir. Ne varmış menüde yani onu bulamayanlarda var benim eşim seçmez fazla yemediği yemekler vardır onları yapmam. Ama makarna da koysam kahvaltılık da koysam ses etmez yani çalışıyorum çünkü herzaman birkaç çeşit olamıyor.

Eşinizin yaptığı tek kelimeyle saygısızlık ama size şöyle bir öneri sunacağım bende işe yaramıştı. ilk evlendiğimiz aylarda eşimle ben de yemek konusunda sorunlar yaşadık, bir şey demiyor ne koysam önüne yiyordu ama iştahlı bir yeyiş değildi. annesini aradım, en çok neleri sever ve nasıl yapıyorsunuz dedim çünkü aynı yemek kişiden kişiye farklı yapılıyor. en basit örneği benim annem makarnayı soğanlı biber domates salçası ve taze domates koyarak yapardı ben de öyle yaptım ama eşim çok beğenmedi. eşimin annesi sadece su ve domates salçası ile yaparmış eşim de alıştığı ve sevdiği lezzeti arıyordu. o şekilde yavaş yavaş birbirimiz de tanıyarak orta yolu bulduk..:)

dogunun yemegini begenmeyipte hamuru mu tercih ediyo tamam hamurda iyi bir yiyecek ama dogunun yemekleriyle yarisamaz kesinlikle bence

Begenmedigi yemeği yeme zorunlulugu uok ama laf etme haddi hic yok.begenmiyorsa begendigini yapip yer.hamile halinizle bu yapilanlar nankorlukten baska birsey degil

hazırlama bir daha madem o kadar çok biliyor o yapsın da birgün sen ye

Yemek yapma... Yapma kardeşim senin görevin yemek yapmak mı? Yapıp getir, evini temizle, çamaşırını yıka, çocuk doğur, gönlünü eyle... ohhh ne ala paşama! Bir de eğğveee eğğğvee hebele hübele yapsın. Yapmıyorum yemek buyur sen yap, beğenmiyorsan da dışarıdan söyleyeceğim, ben hamileyim de çekil. bu ne şımarıklık öyle. terbiyesize bak sen. tepem attı siz nasıl yaşıyorsunuz bunlarla acaba.

"Zıkkım var yen mi?". Eşim yemeği beğenmediğinde aldığı cevap bu oluyor genelde. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…