Eşimin yemek beğenmemesi !

O kocana aç trt de belgesel var okumak için çocuklar kaç kilometre yol gidiyor beş parasizda yıllarda ot çöp çekirge ne bulurlarsa yiyorlar bulamazlarsa aç yatiyorlar

Sen bunu simartmissin tepene cikarmissin

Üç gun üst üste ayy midem bulanıyor mutfaga giremiyorum diye ver eline peynir ekmeği
Bak bakalım tavuk yemeğini ariyor mu aramiyor mu
Hamile halinizile dort başı mamur sofra bekliyor vicdansız
Ben o keşke lafini ona yedirene kadar mhic yemek yapmam

Fazla ciddiye almissin.Buda ywmek mi deyince yersen yersin yemezsen zikkim yersin sen bilirsin de .Sen yap yemekleri bundan sonra de.Kahvalti begenmiyor mu hazirlama .Ne kendini yoruyorsun.Keske baska birisi mj dedi defol git al de ne takiyorsun.

Hic moralini bozma eline al tabagini gec televizyonun karsisina ye istahli istahli.oda acsa zaten yer.gercekten ac olan yemek secmez.birak ne yiyosa yesin

Midem bulanıyor diye dolan evin içinde niye kendini feda ediyosun beğenmeyene.
Kök yesin sever belki

Acikcasi ben de yemekte bulgur tavuk corba olsa pek hoslanmam. Makarna da aynen. Ama biri yapip onune koymussa allah razi olsun. Ha begenmiyorsam mutfagin kapisi kilitli degil ya gider kendim yaparim.
Hamile kadin sana yemek yapiyor sen bir de begenmiyorsun. Tovbe yarabbim. Zikkim ye diyesim geliyor.

Yapma cidden alistirma.
Bebek dogunca ne yapmayi dusunuyorsun?
Esini birak sen ac kalacaksin yeri gelecek tuvalete zaman olmayacak.
Kahvalti filan hazirlamayi birak, yada koy onune zeytin ekmek yesin.
Bak essekten dusmus karpuza doner adam, alistir acilen

Çok nankör bir eşin var. Somaliye gönder. Sonra anlar bir ekmek kırıntısının bile nimet olduğunu!!!!

küp tavuk ve mantar,özellikle kimyon ile bulgur pilavı yap 2 günde 1 ister. Sonra da yapma. Hergün yemek istiyorun öyle manyak bişi kıvamı tutarsa.
Sen kafana göre yap ister yesin ister yemesin. Benim adım hıdır elimden gelen budur senin hizmetçin değil eşinim de anlasın. Bazı yorumlarda arkadaşlar yazmış sanki kraliyet ailesinden geliyor diye gerçekten öyle. Lafını esirgeme fazla, belli tepene yuva yapacak o.

Adam bu yolla bildiğin karısına eziyet ediyor
Nazini kahrini çektiriyor
Hamile haliyle konu sahibi kapris cekiyor

"midem bulanıyor artık yemek yapmayacağım" de lütfen.
ezdirme kendini..
yoksa böyle yüz verdikçe tepene çıkacak gibi duruyor.
bunun doğumu var lohusalığı var.. alıştırma olsun ona da sana da..

İlk ewlendiğimizde eşimde bi iki kere böle annem farklı yapıyodu bunu falan demişti bi akşam eline verdim teli başka şehirde ve bizimle konuşmuyodu annesi ara anneni karım senin gibi yapamıyo beceriksiz gel yemekleri sen yap de ben kırılmam işime gelir die bağırdım önündeki tabağı aldım ben yerim sen bahane vererek yeme ekmek arası bişeyler yap kendine dedim bi dahada duymadım o lafı

Eşin gercekten biraz garipmis.. tipki benim abim gibi.. abimde yengeme oyle der daha dogrusu yemeklerini begenir sever ama corba, pilav, tavuk uclusune bu aparatif sen bana yemek yap der :) oyle dengesiz valla..

Eşimde beğenmiyor daha doğrusu annesi çok kalorili şeyleri gezmiş gezmiş basmış bunlara şişirmiş beş dk lık şipşak yemekler uğraş zeytinyağlı yap özen birşey yap burun büker patatesi kızart çok mutlu ama sağlığı kötü etkileniyor
biz bulgur pilavını sebzeli yaparız eşim atışmış tereyağlı sade yiyor benimde aklıma geldi biz civcivlere bulguru şişirip verirdik diye ben domates biber olacak baharat ohhh öyle seviyorum
ama bunu bu şekilde hamile kadına söylemesi çok ayıp tavuk la çorbayla karnı doyardı bulgur pilavını yemese bile
Benim eşim ve ailesi de yemeğe çok bahane bulur eline sağlık asla Yok
Şimdi Ramazan da akrabalarını çağıracak yine lüks restaurant muamelesi yapıyorlar ki asla gitmezler para gider diye
Bizi de hiç çağırmadılar eşim gelenek oldu çağırır
Çok özenli hazırlamama rağmen
Gurme gibi akşam geleceğiz bakalım ne yaptın göreceğiz derler
iftara geldikleri ev sahibesine hımm buda iyi şunun tadı Yok burun kıvırma vs
ne bileyim alacağım sevaptan çok günaha gireceğim çünkü yemek alışkanlıkları o yobazlıkları sinir ediyor
İnsan eline sağlık der
Yeme içme bahane karın doyar sohbet muhabbet önemli benim için ama işte böyleler maalesef

En sevmediğim şey emek verilip de yapılan yemeğe güzel olmamış denmesi ve çevremde yapılan yemeği beğenmeyen olduğu zaman hemen müdahale ederim kızarım o yemeğe o kadın emek vermiş diye. Şimdi hamilesin çocuk doğunca yemek yapmak daha zor olacak bazen hiç yapamayacaksın o zaman mumla arayacak eşin pilav ve tavuğu

Böyle beğendirmeye çalışarak, sabah kahvaltılarına falan özenerek bu adamlar sadece şımarıyorlar.
Ne zaman özenli davransam ben de karşılığını alamıyorum.
Misal dün özenle hazırladığım sofrada bişeyi yemedi, pek sevmedim dedi.
"Yaptığın ayıp ama, sen hazırlasın, tadından nefret ettiğim bişey bile olsa, benim için emek vermiş der yerdim." dedim.
Ondan sonra yedi:)

yemekleri eşiniz yapsın evde,
hem her gün ne pişireceğim derdinden kurtulursunuz hem de yemekler ziyan olmaz.
bunu ceza gibi de düşünmeyin, evde zaten bir işbölümü olmalı, yemek yapmak sizin göreviniz değil birlikte yapmalısınız.
bizde et ve balık yemeklerini eşim yapar mesela, çünkü ben hem bunlara çiğ halde dokunmaktan hoşlanmıyorum hem de onun yaptıkları daha lezzetli oluyor, o yemeği yaparken ben de pilav ve salatayı yapıyorum. sebze veya bakliyat yemeklerinde de ana yemek bende salata onda. olması gereken de bu zaten. siz de işbölümü yapın, yarım saat geç yersiniz ama keyifle yersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…