ah ahh çok zor..bende öyleyim arkadasım..domates soğan yemem..bunları yemem demek zaten hiçbir yemeği yiyemem demek.çünkü her yemek de bunlar var..eşim hiç ayırt etmez o yuzden o yuzden butun yemekleri senin dediğin gibi domatezsiz sogansız yani tatsız tutsuz yapıorum..kendim böle oldugum için katlanıyorum ama yapan eşim olsaydı cok zor olurdu eminim..
bizim gibleri anlamanız için bir örenek vereyimm..Domates mis gibi kokulu köy domatesii..Allah ım günah yazmasın o mis gibi kokan şeyi gelin bi de benm burnumla koklayın..etrafımdakiler mis dedikce masadan kalkıp gidesim geliyor..öyle bir koku yok size tarif edemem..işte böle..
birine aksam yemegine gitmekten nefret ederim.yemesem olmaz yesem içim almıyo..yasayan bilir..dısarda yemek yemeği sölemiorum bile..tatile gittik mutfagı cok genıs değildi..ben tatil boyunca karısık kızartma yedim..bi onda sogan domates yoktu cunku..
yaşamak zor bilirim ama nolur anlayıslı olun..bi de etraftan aman ne var yesene nidaları..ne cinsliğimiz kalıo ne de gıcıklıgımız..ama keyfi değil ki bu durum..eşinizin evivin dısında bu sorunlarla ugrastıgını ve psikolojik ve bedenen ne kadar yoruldugunu dusunun..yemiosa zorlamayın liste yontemi bana da cok mantıklı geldi..