Eşimin yengeleri🤦‍♀️

Beleş olan türden

En az 1000 dıyım belkı orda da fazladır kiralar ama 1000 dıyım hadı ben.. 1 bucuk sene boyunca cebinizde kalmıs o para. Seneye vurun yaptıgınız karı goreceksiniz.
Allah razı olsun demek yerine nasıl mesafe koyarım diyorsunuz?

Bunu tum samimiyetimle soyluyorum, kocamın işsiz evlenen yeğenine evimi vermezdim. Yukarı da bir arkadas yazmıs, vererek mı kotu olayım vermeyerek mi diyerek.. Vermeyerek kotu olurdum.
Yani yengeler ıyı ınsanlar.

Koskoca manisada aylardır bir ev bulabildiniz ,ve ondada başkası oturuyor çıkacak öylemi komik olmayın ,yengeler haklı ...

Sırf merakımdan Manisa Alaşehir tarafında kiralık evlere baktım. Bir sürü ev varmış yani. Başkasının evinde aylarca bedavaya oturmuşsunuz, teşekkür edeceğinize şikayet ediyorsunuz.

Ayrıca hem isminiz gözüküyor hem de nerede oturduğunuza kadar detay vermişsiniz. Dua edin de bir tanıdığınız okumasın buraları, başınız çok ağrır sonra.

Bence sizin o evden çıkmaya niyetiniz yok.

Su mesajı es geçmişim.

Öyle olmasa gelecek tipler demişsiniz, yanlış birşey gibi.

İnsanların evinde yaşıyorsunuz, başka bir ev olmasa, memleketlerine geldiklerinde tabi ki evlerinde kalacaklar, ya ne olacaktı?

Milletin evime çökmüşsünüz neyin mesafesi daha?? Siz bu insanların evinde yaşıyorsunuz, hiç mi utanmazsınız?
Yanı kadın evlerinde bedavadan oturuyor
Bide mesafeyi nasıl koyayım diyor

Sana ev verenlere ayıp.ediyorsun nankörsun deyince de kızıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…