Hayır koskoca müdür değilkoskoca müdür karısını çalıstırır mi ?
Beleş olan türdenNasıl bir ev arıyorsunuz ki, bir buçuk yıldır bulamadınız?
Yengeler bir buçuk yıldır evlerini kullandığınız için bu durumu suistimal ettiğinizi düşünüyor olabilir. Ev bulamamış olmak çok inandırıcı bir sebep gibi durmuyor çünkü.
Bakıyorum da kocası müdür olamayanlar kendilerini ne kadan da çabuk belli ediyor, kıskançlarHayır koskoca müdür değil
Koskoca müdür karısı diyeceksin
Elalemin şeyiyle gerdeğe girilmez derlerSırf sevişelim diye evlenmişler sanki
Çok mu belli oldu ya ?Bakıyorum da kocası müdür olamayanlar kendilerini ne kadan da çabuk belli ediyor, kıskançlar
Hayır koskoca müdür karısı değilHayır koskoca müdür değil
evet atlamisimHayır koskoca müdür değil
yine geciktim ya ben geldigimde konu sahibi coktan cildirmis oluyo ben eglenemiyorumBana da tatlım dedi ya çok pis bozuldum
Oldu ya , hem müdür karısı değilsiniz hem çıtır, kıskanmayıp ne yapacaksınız.Çok mu belli oldu ya ?
Tüm hazımsızlığımın sebebi belli olduOldu ya , hem müdür karısı değilsiniz hem çıtır, kıskanmayıp ne yapacaksınız.
Bence sizin o evden çıkmaya niyetiniz yok.Kalacak yerleri var diyorum cnm. Öyle olmasa gelip kalacak tipler zaten. Ayrıca bzm buraya gecmekte ki sebebimiz belliydi yeni evliydik esimin dogru duzgun isi yoktu bile isteye verdiler yengeleri ortalik karstryor. Aileye yeni girdim üstümden prim yapiolar laf yapiolar kulagima geliyor
Sizce nsl bi mesafe koymaliyim
Su mesajı es geçmişim.Kalacak yerleri var diyorum cnm. Öyle olmasa gelip kalacak tipler zaten. Ayrıca bzm buraya gecmekte ki sebebimiz belliydi yeni evliydik esimin dogru duzgun isi yoktu bile isteye verdiler yengeleri ortalik karstryor. Aileye yeni girdim üstümden prim yapiolar laf yapiolar kulagima geliyor
Yanı kadın evlerinde bedavadan oturuyorMilletin evime çökmüşsünüz neyin mesafesi daha?? Siz bu insanların evinde yaşıyorsunuz, hiç mi utanmazsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?