Eşimin yengeleri🤦‍♀️

E paranız ve eviniz varmış maden neden istenilmeyen yerde oturmaya devam ediyorsunuz

Hem müdür hem personel çalıştıracak bir yer biraz büyük olmalı. Kazanmalı ki çalıştırsin. Çok garip geldi. Ben hala ilçede falan çalıştığını düşünüyorum eşinin.
Büyük ihtimal ailesi orada diye ayrılmıyor eşi.
Her yerde iş bulur.
Markette çalışan olarak bile bulabilir yani
E en azından kalacak yerleri var.
Şahsen milletin karısının haklı serzenisini dinleyecegime mesafe koyduğum kv evinde yaşarım.

Konu gerçeklikten tamamen uzaklaştı duruma göre cevaplar geldiği için eşim uzaylı dese şaşırtmayağım artık
Acayip işsizim şimdi baktım. Orda köyde şok market falan yok. Bir tane kasabada var, diğerleri hep ilçede. Köye tatil yeri değilse market açmak çok mantıklı değil. Yani konu sahibinin eşi kasabada çalışıyor. Umarım kasabada ev vardır.

Evladım olamasın zaten.
Ben böyle aciz, asalak gibi başkalasının malına çöken evlat yetiştirmiyorum.

Aynen. Ama eşim köyde çalıştığı düzenimiz burda olduğu için gitmiyoruz diyor. Işı zor konu sahibinin.

Hem müdür hem personel çalıştıracak bir yer biraz büyük olmalı. Kazanmalı ki çalıştırsin. Çok garip geldi. Ben hala ilçede falan çalıştığını düşünüyorum eşinin.
Bencede öyle okadar köy gezdim bir tane bim şok tarzı köy görmedim şirin bakkal dükkânı vardır köyün yaff ..

E paranız ve eviniz varmış maden neden istenilmeyen yerde oturmaya devam ediyorsunuzev

E paranız ve eviniz varmış maden neden istenilmeyen yerde oturmaya devam ediyorsun

Konu gerçeklikten tamamen uzaklaştı duruma göre cevaplar geldiği için eşim uzaylı dese şaşırtmayağım artık
Salak fln misiniz siz hangi devirdeyiz köyler eskideki gibi mi zannediyosunuz siz. Evet köy burası yeni mahalle oldu oyuzden marketi var önceden yoktu bundan bi 10 yıl önce.

Terbiyesiz.. o kadar anlattigimdan bunu mu anladn. Ben öyle bi insan dglm ama kisi kendinden bilirmis işi

maşallah senden de terbiye dökülüyor

Yine aynı şey başta herşey güzel güzel gidernkonu sahibi artık sıkışır önceki yaptığı yorumlarla sonrakiler birbirine uymaz

basta para pul yoktu sonra durum iyi.oldu
başta ev yoktu ama kaynanain üst katı çıktı

bana terbiyesiz dedin

oysaki senin yazdigin şeyler çıtır lafını ben Mi dedim sen mi
Dayıların evinde oturana sensin
onlara saygısızlık yapanda
nankörluk yapanda sensin

eşinde sende bedavaciliga alışmasınız

ama sen citirsin iste anlamıyorsun pek sayın çıtır hanımefendi

İşsiz, ev kurmadan evlen, dayıların evine çök, sonra "yengeler istemiyor". Belli ki dayılar eşlerinin rızası olmadan vermişler evi, belki en kısa sürede ev bulursunuz diye. Onlar da ne bilsin iki seneye yakın evi zaptedeceğinizi. Çıkın insanların evinden yahu, onlar da elalemin evlerinde kalmaktan kurtulsunlar.

Bende baktım bende

bir süre sonra pek çok kişi rahatsız olur evinde kalınmasından.
Ben bulup çıkın.

Konu sahibi banlanmaya doğru gidiyor inansakmi sakaciktan

Bencede öyle okadar köy gezdim bir tane bim şok tarzı köy görmedim şirin bakkal dükkânı vardır köyün yaff ..
Her yer ayni dgl
Kimsenin onlara saygszlik yaptigi yok o zmnlar durumumuz yoktu girdik. Suan var ev bulamiyoruz. Bunu dayilariyla görüştü esim sıkıntı yok oğlum ddi. Tm evini verdiler ama laflariylada cok kalbimi kirdilar her ortamda karilari ev muhabbeti yaptı. Benden yana onlara bisaygszlik olmadi eşleri kendilerini bnmle kıyasliyorlardi her zmn. Kaynanam zmnnda onlarla cok uğraşmışdye onlarda oyuzdrn bnmle ugrasiyorlarmis

Eşinizin yengelerine KARI demeyin artık 10 sayfa yorum yapılmış bitek şu lafınız dikkatimi çekti..

Farkındaysan oturduğun ev başkasının evi.. koskoca ilçede evmi kalmadı ev bulmadan nasil evliniyorsunuz dayilarin evi olmasa sokaktami kalacaktiniz..o evden cikana kadar yengelerin lafını çekmek zorunda kalacaksın..

Canım biri Sana uygunsuz şaka yaptiginda ben şakadan anlamıyorum sizin sakalariniz bana ağır geliyor diyebilirsin.

Herkes kendi kulvarında bir başka.
Kimse kimseyi kiyaslamamali.
Beni kv dem. Sürekli yeni eltimle kiyasliyordu.
O yiyordu sen yemiyosun diyordu eltime. Beni iyi gösteriyor olsada bende anne kıyaslama olmazsa daha iyi olur diyorum . Kadınlar ne dese hakkı
Ama senle ilgili değil. Bu durumda ben yengelere onların dediği şekilde karşılarım.
Hatta şakası citirliksa
Gerçekten de öylesin yenge desen
Ortada komiklik olur bişey olmaz alınma. Citirsa sana mı çıtır boşver. İyilikle cevapla. Bu devirde anne baba oğluna kızına ev vermiyor.

Hatta bazen ov samimi ol.
Yenge sizi çok seviyorum bu gurbette bana dost oldunuz vs de. Yakın ol sonra seni üzen şeyleri de ifade et ya da kendince önlem al.

Hala? Yaşımız küçük tatlim elbetteki herşeybi anda olacak dgl
Yaşınız eviniz beni ilgilendirmez de
milletin evlerini iki de bir kendi eviniz yerine koymayın diye uyardım
Annenin üstüne olan ev eşinizin annesinin
Şu an kaldığınız ev eşinizin dayılarının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…