- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Konu gerçeklikten tamamen uzaklaştı duruma göre cevaplar geldiği için eşim uzaylı dese şaşırtmayağım artıkIçinde müdürü olan marketi olan bir köy:)
E paranız ve eviniz varmış maden neden istenilmeyen yerde oturmaya devam ediyorsunuzEvladın deilim beni bu kadar düşünmeevim olmadigini nereden biliyosun kayinvalidemin üstünde diye geçmiyorum. Ćok şükür esimin kazandigi yetiyor çalışıp kendimi yıpratamam çıtırlığımın tadini cikariorum sende öle yap çok yıpratma mazallah bozulursum fln
Büyük ihtimal ailesi orada diye ayrılmıyor eşi.Hem müdür hem personel çalıştıracak bir yer biraz büyük olmalı. Kazanmalı ki çalıştırsin. Çok garip geldi. Ben hala ilçede falan çalıştığını düşünüyorum eşinin.
Acayip işsizim şimdi baktım. Orda köyde şok market falan yok. Bir tane kasabada var, diğerleri hep ilçede. Köye tatil yeri değilse market açmak çok mantıklı değil. Yani konu sahibinin eşi kasabada çalışıyor. Umarım kasabada ev vardır.Konu gerçeklikten tamamen uzaklaştı duruma göre cevaplar geldiği için eşim uzaylı dese şaşırtmayağım artık
Evladım olamasın zaten.Evladın deilim beni bu kadar düşünmeevim olmadigini nereden biliyosun kayinvalidemin üstünde diye geçmiyorum. Ćok şükür esimin kazandigi yetiyor çalışıp kendimi yıpratamam çıtırlığımın tadini cikariorum sende öle yap çok yıpratma mazallah bozulursum fln
Aynen. Ama eşim köyde çalıştığı düzenimiz burda olduğu için gitmiyoruz diyor. Işı zor konu sahibinin.Büyük ihtimal ailesi orada diye ayrılmıyor eşi.
Her yerde iş bulur.
Markette çalışan olarak bile bulabilir yani
E en azından kalacak yerleri var.
Şahsen milletin karısının haklı serzenisini dinleyecegime mesafe koyduğum kv evinde yaşarım.
Bencede öyle okadar köy gezdim bir tane bim şok tarzı köy görmedim şirin bakkal dükkânı vardır köyün yaff ..Hem müdür hem personel çalıştıracak bir yer biraz büyük olmalı. Kazanmalı ki çalıştırsin. Çok garip geldi. Ben hala ilçede falan çalıştığını düşünüyorum eşinin.
E paranız ve eviniz varmış maden neden istenilmeyen yerde oturmaya devam ediyorsunuzev
E paranız ve eviniz varmış maden neden istenilmeyen yerde oturmaya devam ediyorsun
Salak fln misiniz siz hangi devirdeyiz köyler eskideki gibi mi zannediyosunuz siz. Evet köy burası yeni mahalle oldu oyuzden marketi var önceden yoktu bundan bi 10 yıl önce.Konu gerçeklikten tamamen uzaklaştı duruma göre cevaplar geldiği için eşim uzaylı dese şaşırtmayağım artık
Terbiyesiz.. o kadar anlattigimdan bunu mu anladn. Ben öyle bi insan dglm ama kisi kendinden bilirmis işi
Bende baktım bendeAcayip işsizim şimdi baktım. Orda köyde şok market falan yok. Bir tane kasabada var, diğerleri hep ilçede. Köye tatil yeri değilse market açmak çok mantıklı değil. Yani konu sahibinin eşi kasabada çalışıyor. Umarım kasabada ev vardır.
Yokmuş işte köyde market. Kendi sitesinde yok en azından.Salak fln misiniz siz hangi devirdeyiz köyler eskideki gibi mi zannediyosunuz siz. Evet köy burası yeni mahalle oldu oyuzden marketi var önceden yoktu bundan bi 10 yıl önce.
Konu sahibi banlanmaya doğru gidiyor inansakmi sakaciktanAcayip işsizim şimdi baktım. Orda köyde şok market falan yok. Bir tane kasabada var, diğerleri hep ilçede. Köye tatil yeri değilse market açmak çok mantıklı değil. Yani konu sahibinin eşi kasabada çalışıyor. Umarım kasabada ev vardır.
Her yer ayni dglBencede öyle okadar köy gezdim bir tane bim şok tarzı köy görmedim şirin bakkal dükkânı vardır köyün yaff ..
Kimsenin onlara saygszlik yaptigi yok o zmnlar durumumuz yoktu girdik. Suan var ev bulamiyoruz. Bunu dayilariyla görüştü esim sıkıntı yok oğlum ddi. Tm evini verdiler ama laflariylada cok kalbimi kirdilar her ortamda karilari ev muhabbeti yaptı. Benden yana onlara bisaygszlik olmadi eşleri kendilerini bnmle kıyasliyorlardi her zmn. Kaynanam zmnnda onlarla cok uğraşmışdye onlarda oyuzdrn bnmle ugrasiyorlarmismaşallah senden de terbiye dökülüyor
Yine aynı şey başta herşey güzel güzel gidernkonu sahibi artık sıkışır önceki yaptığı yorumlarla sonrakiler birbirine uymaz
basta para pul yoktu sonra durum iyi.oldu
başta ev yoktu ama kaynanain üst katı çıktı
bana terbiyesiz dedin
oysaki senin yazdigin şeyler çıtır lafını ben Mi dedim sen mi
sayıların evinde oturana sensin
onlara saygısızlık yapanda
nankörluk yapanda sensin
eşinde sende bedavaciliga alışmasınız
ama sen citirsin iste anlamıyorsun pek sayın çıtır hanımefendi
Canım biri Sana uygunsuz şaka yaptiginda ben şakadan anlamıyorum sizin sakalariniz bana ağır geliyor diyebilirsin.Her yer ayni dgl
Kimsenin onlara saygszlik yaptigi yok o zmnlar durumumuz yoktu girdik. Suan var ev bulamiyoruz. Bunu dayilariyla görüştü esim sıkıntı yok oğlum ddi. Tm evini verdiler ama laflariylada cok kalbimi kirdilar her ortamda karilari ev muhabbeti yaptı. Benden yana onlara bisaygszlik olmadi eşleri kendilerini bnmle kıyasliyorlardi her zmn. Kaynanam zmnnda onlarla cok uğraşmışdye onlarda oyuzdrn bnmle ugrasiyorlarmis
Yaşınız eviniz beni ilgilendirmez deHala? Yaşımız küçük tatlim elbetteki herşeybi anda olacak dgl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?