Eşimin yengeleri🤦‍♀️

Köy gibi yerde ev bulamamanıza inanabilirdik, zincir marketlerden birinin şubesini açacak kadar nüfusu olan bir yerde oturduğunuzu bilmeseydik.

Eşinizin sizin çıtırlığınızın tadını çıkaracak kadar çok kazandığına inanabilirdik, köy yerinde bir arsa bile alamadığınızı bilmeseydik.

Tatlım sen o yengelerin hakkından gelirsin alimallah ben inanıyorum sana
Zaten çıtır 10 -0 önde

Terbiyesizler der siz salakmisiniz der
Burda bize böyle dedi

Burda bu hakaretleri yapan kişi heryerde her şeyi yapar

Aynen bende inanıyorum

Ben hala olmadım ev yok ama market var eşinin durumu yok ama müdür hayatın normal akışına ters değilmi
Ayrıca bir senede nasıl müdür olunuyor? Müdür yardımcısı olmak için bile belli bir süre çalışmak gerekiyor. Diyelim ki önceden de o marketin başka bir şubesinde çalışıyordu. E düğün zamanı neden birkaç ay işsizdi?

Büyük Müge Anli ne demisti? Senin kocanin evi yok ki? Yok. Sen beni delirtmek mi istiyorsun? Millet donsuz evlensin, elalemin malina cöksün üstüne etmedigi lafi birakmasin. Calismanin ne oldugunu bilmeyenlere hep cok kolay geliyor baskasinin mali hakkinda laf sallamak. Siz ne kadar dayilar verdi deseniz de o kadinlarin da o evde hakki var. Israrla duymamazliktan gelen sizsiniz. Isteyen herkes evde bulur. Bahaneler ekonominin durumunun tartismasina benzedi. Bi dış gücleri sorumlu tutulmadi henüz...

Kendi evleri varken başkasının evinde kalmak zorundalar mı? Kaldı ki boşta on tane evleri dahi olsa rızaları yoksa yoktur.

Hem tamamen haksızsınız hem de insanlara kızıyorsunuz.

Kadınlar ne deseler haklılar. Eşleri olan dayılar da çok saygısız.

Siz de ev geçindirecek maddi güce sahip olmadan evlenmeseydiniz. Kimse evini size bırakmak zorunda değil.

Bende yazayım. Evet.
Nasıl ev bulunamıyor sende beni aydınlatır mısın?
Başka konularda da denk geldim.
Ev bulamadık kv ile oturuyoruz diye.

Ben ev bulamasam evlenmezdim.
Sırf sevişelim diye evlenmişler sanki

Ayrıca bir kadın olarak başka kadınlar hakkında yazdıklarınız beni çok rahatsız etti.

Resmen erkeklerin evde kalmanıza izin verdiği için eşlerine söz düşmediğini, kadınların karar verme hakkının olmadığını ima ediyorsunuz. Dayıların saygısızca sözlerini bile iyi bir tutummuş gibi anlatıyorsunuz burada.

Demek ki kendi evliliğinizde de söz hakkınız olmadığını düşünüyorsunuz.

Nasıl bir ev arıyorsunuz ki, bir buçuk yıldır bulamadınız?
Yengeler bir buçuk yıldır evlerini kullandığınız için bu durumu suistimal ettiğinizi düşünüyor olabilir. Ev bulamamış olmak çok inandırıcı bir sebep gibi durmuyor çünkü.

Cıtırlıgının tadını kendını pane harcına bulayıp kızgın yagda kızartarak mı cıkartıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…