Ben ikna oldum şahsen:)Konu sahibi banlanmaya doğru gidiyor inansakmi sakaciktan
Ben hala olmadım ev yok ama market var eşinin durumu yok ama müdür hayatın normal akışına ters değilmiBen ikna oldum şahsen:)
Zaten çıtır 10 -0 öndeTatlım sen o yengelerin hakkından gelirsin alimallah ben inanıyorum sana
Zaten çıtır 10 -0 önde
Terbiyesizler der siz salakmisiniz der
Burda bize böyle dedi
Burda bu hakaretleri yapan kişi heryerde her şeyi yapar
Aynen bende inanıyorum
Ayrıca bir senede nasıl müdür olunuyor? Müdür yardımcısı olmak için bile belli bir süre çalışmak gerekiyor. Diyelim ki önceden de o marketin başka bir şubesinde çalışıyordu. E düğün zamanı neden birkaç ay işsizdi?Ben hala olmadım ev yok ama market var eşinin durumu yok ama müdür hayatın normal akışına ters değilmi
HahhahhaBana da tatlım dedi ya çok pis bozuldum
Kafami daha da karıştırmasın diye ikna oldum ben. Beynim yandı şimdiden zaten yeter:)Ben hala olmadım ev yok ama market var eşinin durumu yok ama müdür hayatın normal akışına ters değilmi
Evladın deilim beni bu kadar düşünmeevim olmadigini nereden biliyosun kayinvalidemin üstünde diye geçmiyorum. Ćok şükür esimin kazandigi yetiyor çalışıp kendimi yıpratamam çıtırlığımın tadini cikariorum sende öle yap çok yıpratma mazallah bozulursum fln
Salak fln misiniz siz hangi devirdeyiz köyler eskideki gibi mi zannediyosunuz siz. Evet köy burası yeni mahalle oldu oyuzden marketi var önceden yoktu bundan bi 10 yıl önce.
Kendi evleri varken başkasının evinde kalmak zorundalar mı? Kaldı ki boşta on tane evleri dahi olsa rızaları yoksa yoktur.Cnm anlamadin heralde kalacak yerleri var. Almanyada oturan kayni var onun burada yaptrdigi evi var geldiklerinde orda oturuyorlar. Ayrica yengelerine laf yapmak düşmez dayıları eşime söyler girmek istediklerinde. Demiyorlarsa bekleyecekler biz ev bulsak zaten çıkarız laga lugaya gerek var mı diyosun
Bende yazayım. Evet.
Nasıl ev bulunamıyor sende beni aydınlatır mısın?
Başka konularda da denk geldim.
Ev bulamadık kv ile oturuyoruz diye.
koskoca müdür karısını çalıstırır mi ?Çalışmayın Tabii başkalarının üzerinden geçinmek daha kolaydır her zaman. Eşiniz köyle ne iş yapıyor bu arada
Nasıl bir ev arıyorsunuz ki, bir buçuk yıldır bulamadınız?Mrb manisa alasehirden oturuyorum. Eşim dayılarina çok düşkün 4 tane dayısı var istanbulda oturuyor onlar. Düğünümüze yakın ev bulamadığımız için dayılarının manisaya geldiğinde kaldiklari evde kalıyoruz. Yengeleri bunun lafini sürekli yapıyorlar. Iyi yerlestiler gibisine. Eşim dayisina söyledi size onlar dgl biz verdik dio sktiredin siz onları diyor. Dayilari ben gelin geldgmden beridir yani 1 bucuk senedir hep kaldiramiycagim sakakar yapiolar cok rahat konsyolar. Karılari sürekli kiskanclik yapıyorlar laf sokuyorlar evime kahve icmeye geliyorlar agzimdan laf alip arkamdan konuşuyorlar kulagima geliyor ikiyüzlülük yapiyorlar sizce bu insanlara nasıl davranmaliyim yengeleri çok fena
Cıtırlıgının tadını kendını pane harcına bulayıp kızgın yagda kızartarak mı cıkartıyosun?Evladın deilim beni bu kadar düşünmeevim olmadigini nereden biliyosun kayinvalidemin üstünde diye geçmiyorum. Ćok şükür esimin kazandigi yetiyor çalışıp kendimi yıpratamam çıtırlığımın tadini cikariorum sende öle yap çok yıpratma mazallah bozulursum fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?