Eşimin yengeleri🤦‍♀️

Evlerinden çıkın.
Çökmüşsünüz milletin evine. Oh ne ala

15 senelik evliyim eminin bir çok taze gelinden daha çıtırım dır

Neden yengelerine laf düşmezmiş. Sizde gelinsiniz. O zaman size de laf düşmez. O yengeler dayılarınızın eşi. Bu durumda siz dış kapının dış mandalı olmuş oluyorsunuz.
Esimin dayisi
15 senelik evliyim eminin bir çok taze gelinden daha çıtırım dır
15 senelik evli olup yeni evli biriyle çıtırlığını kıyaslamak ne büyük acizlik ne mutlu kocana diyelim npalm

Esimin dayisi

15 senelik evli olup yeni evli biriyle çıtırlığını kıyaslamak ne büyük acizlik ne mutlu kocana diyelim npalm
Sağol tatlım
sende kendine iyi bak, yemene içmene dikkat et, sporunu ihmal etme. Sende bi 15 yıl sonra fit ol
Ha bide çalışmayı ihmal etme. Kendine bir ev al, alamiyorsan kiraya çık. Milletin yıllarca çalışıp aldığına çökme. Aciz olma .
Evladı değilsiniz sizi niye idare etsin yengeler.

Sizin gibi insanlara NANKÖR denir

Hem bedava otur hem şikayetçi ol
Hem yengeleri kıskanıyor diye eleştir
Ha bide ben çıtırim lafı et
Aman sen çıtır ol...madalya takarlar belki

Esimin dayisi

Ya bişey dicem bu yengelerle senin aranda sen daha çıtırsın ben daha çıtırırım olayı nerden çıktı? Bu dayılar sana nasıl şakalar yapıyor ne diyorlar mesela gevşek bulduğun

Esimin dayisi

Çok şükür, bugün de hemcinsimin adına utandım . Sorumsuzca evlenmişsiniz , yeriniz yok , yurdunuz yok . Ev yok , iş yok , arsa alacak para yok . Ama arsızlık diz boyu .
Çıtır muhabbeti yapıyorsun çirkin çirkin . Mutlu mu oldunuz biri size böyle deyince ???
Keşke koca bir kaya gibi ağır oturaklı olsaydınız. Daha çok gençsiniz , evli barklı bir kadına kocası hariç kimse o lafı dememeli , daha doğrusu o cesareti kimseye vermemelisin .

Hayatım o da kayınvalidenin evi oluyor
Hala sizin bi eviniz yok yani

Ya bişey dicem bu yengelerle senin aranda sen daha çıtırsın ben daha çıtırırım olayı nerden çıktı? Bu dayılar sana nasıl şakalar

Tatlim benim kimseye verdigim bi cesaret yok onlar kendi kendilerini bnmle kiyasliyor benim sesim çıkmıyor kiyaslama yapan onlar. Bisey pisiriyolar esime verirken diyorlar ki senin karın hamarattir yapar oyuzdn az koydum. Esim kc kere laf sokuyosunuz sonra cvbini alincada zorunuza gtmesin ddi

Boşver sen o evden ayrılsan da yine öyle olacaklar.Huylu huyundan vazgeçmez. Önemli olan senin nasıl baş edeceğin. Elinden geldiğince az görüş gelinlerle. Bir araya gelince sakın kendini anlatma öyle. Şöyle düşün nasıl davranırsa davransın ihanet edebilir. Her şeye yüzeysel cevap ver. Milletten duyunca sorun olmayacak şeyleri anlat bu tipler zaten sana da başkasının dedikodusunu anlatır zaten.

1 - bulunduğunuz ilçede sizden sonra kimse evlenmedi mi millet nerde yaşıyor?
2 - yengenler ‘evine’ gelmiyor, ‘kendi evine’ geliyorlar
3 - bu süreçte neden kira vermediniz insanlara? Nasıl rahat uyudunuz 1,5 yıl boyunca? Bi iyilik yapmışlar sizde suyunu çıkarmışsınız
4 - utanıp sıkılıp insanlara da mahçup olduk diye düşünmek yerine yengeyi dayıya şikayet edecek kadar ne içtiniz?

Aferin eşine . Senin mi sesin çıkmıyor
. Yemekte mi yapmıyorsunuz ?? Valla siz sadece üreyin , çoğalın biz sizi yedirir , içirir , barındırırız gibi sağlam bir güvenceyle evlenmişsiniz .
Yemek veriyorlar az koyuyorlar diyor gerçekten nankörsünüz. Evlerden Irak

merhaba bende battaaltından katılıyorum yarışmaya maşallah konuya argo kelimelerle harala gürele girişmişsin bacım belliki çok hararet yaptırmışlar sana.

1 buçuk yıldır insanların evlerine çöreklenirseniz söylenirler tabi şu koskoca 1 buçuk yılda bir ev bulup çıkamadınız mı? zart zurt insanların sözlerini çekiyorsunuz. senin kocan da iş yok kendi dayısı yengesi bir şey olmaz nasıl olsa gibisinden takılıyor ama seni takan yok o nolacak? valla insanlık öldü 2 kuruşluk insanların boş boğazlarını çekeceğime kümeste yaşarım daha iyi.

Çalışmayın Tabii başkalarının üzerinden geçinmek daha kolaydır her zaman. Eşiniz köyle ne iş yapıyor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…