Evlerinden çıkın.Mrb manisa alasehirden oturuyorum. Eşim dayılarina çok düşkün 4 tane dayısı var istanbulda oturuyor onlar. Düğünümüze yakın ev bulamadığımız için dayılarının manisaya geldiğinde kaldiklari evde kalıyoruz. Yengeleri bunun lafini sürekli yapıyorlar. Iyi yerlestiler gibisine. Eşim dayisina söyledi size onlar dgl biz verdik dio sktiredin siz onları diyor. Dayilari ben gelin geldgmden beridir yani 1 bucuk senedir hep kaldiramiycagim sakakar yapiolar cok rahat konsyolar. Karılari sürekli kiskanclik yapıyorlar laf sokuyorlar evime kahve icmeye geliyorlar agzimdan laf alip arkamdan konuşuyorlar kulagima geliyor ikiyüzlülük yapiyorlar sizce bu insanlara nasıl davranmaliyim yengeleri çok fena
15 senelik evliyim eminin bir çok taze gelinden daha çıtırım dırNe anlatıyorsun sen allahaşkina dayilari sürekli yeni evli olmama ragmen karilariyla benu kiyasladiklari için onlarda kiskancluk yptilar cekememezlikleri var 5 aylik evliyken eşiminyengesi bana ben senden daha çıtırım dio. Sence gerek var mi 12 13 yillik biri 5 aylık evli birinden ne kdr çıtır olabilir. Aile ortamlarında beni cok kirdilar. Kocaları ayri esleri ayri hep laf soktular sorsan şakadiyorlar. Ben diorum ki esimin durumunu dayıları biliyorlar idare edebilirlerken karıları oo güzel yerleştiniz diyerek kalp kiritorlar bunu topluluk içinde ypyorlar bu insanlar dogru bn mi yanlışım yani
Esimin dayisiNeden yengelerine laf düşmezmiş. Sizde gelinsiniz. O zaman size de laf düşmez. O yengeler dayılarınızın eşi. Bu durumda siz dış kapının dış mandalı olmuş oluyorsunuz.
15 senelik evli olup yeni evli biriyle çıtırlığını kıyaslamak ne büyük acizlik15 senelik evliyim eminin bir çok taze gelinden daha çıtırım dır
Sağol tatlımEsimin dayisi
15 senelik evli olup yeni evli biriyle çıtırlığını kıyaslamak ne büyük acizlikne mutlu kocana diyelim npalm
Ne anlatıyorsun sen allahaşkina dayilari sürekli yeni evli olmama ragmen karilariyla benu kiyasladiklari için onlarda kiskancluk yptilar cekememezlikleri var 5 aylik evliyken eşiminyengesi bana ben senden daha çıtırım dio. Sence gerek var mi 12 13 yillik biri 5 aylık evli birinden ne kdr çıtır olabilir. Aile ortamlarında beni cok kirdilar. Kocaları ayri esleri ayri hep laf soktular sorsan şakadiyorlar. Ben diorum ki esimin durumunu dayıları biliyorlar idare edebilirlerken karıları oo güzel yerleştiniz diyerek kalp kiritorlar bunu topluluk içinde ypyorlar bu insanlar dogru bn mi yanlışım yani
Sağol tatlım
sende kendine iyi bak, yemene içmene dikkat et, sporunu ihmal etme. Sende bi 15 yıl sonra fit ol
Ha bide çalışmayı ihmal etme. Kendine bir ev al, alamiyorsan kiraya çık. Milletin yıllarca çalışıp aldığına çökme. Aciz olma.
Evladı değilsiniz sizi niye idare etsin
Ya bişey dicem bu yengelerle senin aranda sen daha çıtırsın ben daha çıtırırım olayı nerden çıktı? Bu dayılar sana nasıl şakalar yapıyor ne diyorlar mesela gevşek bulduğunEsimin dayisi
15 senelik evli olup yeni evli biriyle çıtırlığını kıyaslamak ne büyük acizlikne mutlu kocana diyelim npalm
Çok şükür, bugün de hemcinsimin adına utandım . Sorumsuzca evlenmişsiniz , yeriniz yok , yurdunuz yok . Ev yok , iş yok , arsa alacak para yok . Ama arsızlık diz boyu .Esimin dayisi
Hayatım o da kayınvalidenin evi oluyorEvladın deilim beni bu kadar düşünmeevim olmadigini nereden biliyosun kayinvalidemin üstünde diye geçmiyorum. Ćok şükür esimin kazandigi yetiyor çalışıp kendimi yıpratamam çıtırlığımın tadini cikariorum sende öle yap çok yıpratma mazallah bozulursum fln
Ya bişey dicem bu yengelerle senin aranda sen daha çıtırsın ben daha çıtırırım olayı nerden çıktı? Bu dayılar sana nasıl şakalar
Tatlim benim kimseye verdigim bi cesaret yok onlar kendi kendilerini bnmle kiyasliyor benim sesim çıkmıyor kiyaslama yapan onlar. Bisey pisiriyolar esime verirken diyorlar ki senin karın hamarattir yapar oyuzdn az koydum. Esim kc kere laf sokuyosunuz sonra cvbini alincada zorunuza gtmesin ddiÇok şükür, bugün de hemcinsimin adına utandım . Sorumsuzca evlenmişsiniz , yeriniz yok , yurdunuz yok . Ev yok , iş yok , arsa alacak para yok . Ama arsızlık diz boyu .
Çıtır muhabbeti yapıyorsun çirkin çirkin . Mutlu mu oldunuz biri size böyle deyince ???
Keşke koca bir kaya gibi ağır oturaklı olsaydınız. Daha çok gençsiniz , evli barklı bir kadına kocası hariç kimse o lafı dememeli , daha doğrusu o cesareti kimseye vermemelisin .
Hala? Yaşımız küçük tatlim elbetteki herşeybi anda olacak dglHayatım o da kayınvalidenin evi oluyor
Hala sizin bi eviniz yok yani
1 - bulunduğunuz ilçede sizden sonra kimse evlenmedi mi millet nerde yaşıyor?Mrb manisa alasehirden oturuyorum. Eşim dayılarina çok düşkün 4 tane dayısı var istanbulda oturuyor onlar. Düğünümüze yakın ev bulamadığımız için dayılarının manisaya geldiğinde kaldiklari evde kalıyoruz. Yengeleri bunun lafini sürekli yapıyorlar. Iyi yerlestiler gibisine. Eşim dayisina söyledi size onlar dgl biz verdik dio sktiredin siz onları diyor. Dayilari ben gelin geldgmden beridir yani 1 bucuk senedir hep kaldiramiycagim sakakar yapiolar cok rahat konsyolar. Karılari sürekli kiskanclik yapıyorlar laf sokuyorlar evime kahve icmeye geliyorlar agzimdan laf alip arkamdan konuşuyorlar kulagima geliyor ikiyüzlülük yapiyorlar sizce bu insanlara nasıl davranmaliyim yengeleri çok fena
Aferin eşine . Senin mi sesin çıkmıyorTatlim benim kimseye verdigim bi cesaret yok onlar kendi kendilerini bnmle kiyasliyor benim sesim çıkmıyor kiyaslama yapan onlar. Bisey pisiriyolar esime verirken diyorlar ki senin karın hamarattir yapar oyuzdn az koydum. Esim kc kere laf sokuyosunuz sonra cvbini alincada zorunuza gtmesin ddi
Aferin eşine . Senin mi sesin çıkmıyor
. Yemekte mi yapmıyorsunuz ?? Valla siz sadece üreyin , çoğalın biz sizi yedirir , içirir , barındırırız gibi sağlam bir güvenceyle evlenmişsiniz .
Yemek veriyorlar az koyuyorlar diyor gerçekten nankörsünüz.
Salak fln mısın anlamakta güclukmü cekiyorsun bende birsey pisirdim mi gonderrm hatta ben daha cok gonderrm bn bunun derdinde dglm. Anlatmak istedigim laf sokmalari bnm onlara zararım yok. Gerek var mi verdigini gözden cikarmaya sanirim sizde aynisiniz. Bak az koyuyorum eşin hamarattir o ypar kendine dmk ne oluyo yaniAferin eşine . Senin mi sesin çıkmıyor
. Yemekte mi yapmıyorsunuz ?? Valla siz sadece üreyin , çoğalın biz sizi yedirir , içirir , barındırırız gibi sağlam bir güvenceyle evlenmişsiniz .
Yemek veriyorlar az koyuyorlar diyor gerçekten nankörsünüz. Evlerden Irak
Çalışmayın Tabii başkalarının üzerinden geçinmek daha kolaydır her zaman. Eşiniz köyle ne iş yapıyor bu aradaEvladın deilim beni bu kadar düşünmeevim olmadigini nereden biliyosun kayinvalidemin üstünde diye geçmiyorum. Ćok şükür esimin kazandigi yetiyor çalışıp kendimi yıpratamam çıtırlığımın tadini cikariorum sende öle yap çok yıpratma mazallah bozulursum fln
O hadsizce yazan arkadasa cvpti cnm. Eşim çalışmamı istemiyor. Kendisi markette müdürÇalışmayın Tabii başkalarının üzerinden geçinmek daha kolaydır her zaman. Eşiniz köyle ne iş yapıyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?