Eşimin yengeleri🤦‍♀️

Allah razı olsun sonunda ne demek istedigimi anlayan oldu

Esimin dayisi

15 senelik evli olup yeni evli biriyle çıtırlığını kıyaslamak ne büyük acizlik ne mutlu kocana diyelim npalm
Neyi çıtır mesela ben onu anlayamadım. Bayatliyor muyuz zamanla. Cips miyiz biz. Durdukça bayatlayalim

O hadsizce yazan arkadasa cvpti cnm. Eşim çalışmamı istemiyor. Kendisi markette müdür
Köyde market mı var? Hem de müdürü olacak kadar büyük market. Eee eşiniz köyde çalışmıyor ki neden köyden ev bulmalıyız illa diyorsunuz? Gidin eşinizin çalıştığı yerde bulun. Hem uzaklaşmış olursunuz. Niye her gün yol çeksin hem eşiniz. Bence siz biraz o olmaz, bu olmaz derken salliyorsunuz sanki biraz.

Sizin gibi insanlara NANKÖR denir

Hem bedava otur hem şikayetçi ol
Hem yengeleri kıskanıyor diye eleştir
Ha bide ben çıtırim lafı et
Aman sen çıtır ol...madalya takarlar belki
Terbiyesiz.. o kadar anlattigimdan bunu mu anladn. Ben öyle bi insan dglm ama kisi kendinden bilirmis işi

O hadsizce yazan arkadasa cvpti cnm. Eşim çalışmamı istemiyor. Kendisi markette müdür
Canım geliriniz varsa kimsenin lafını çekme .

Çalışıp çalışmamak sana kalmış ama belli ki durumunuz daha iyi olacak. En azından bir arsa alıncaya kadar çalışabilirsin engel olacak bir durumun yoksa.
Çalışırsan bu sefer zırt port gelemezler. Birde herkese derdini açma içini belli etmesen bir dersinnonlar on anlatır.

Bim falan oluyor. Oralarında müdürü vae

Koskoca Manisa alaşehirde bir tane mi market var? Köydeki markette mi müdür eşiniz? Şu forumda en anlamsız bulduğum cümlelerden biri eşim çalışmamı istemiyor. İstese de sizde çalışacak insan kumaşı yok. Yengeler yerden göğe kadar haklı, insanların evine çökmüşsünüz resmen bir buçuk senedir. Evde oturmak, kira ödememek işinize geliyor tabi. Hadi o zamanlar eşiniz çalışmıyordu şimdi müdür olmuş hala niye kendi evinizi kurmuyorsunuz? İşsiz güçsüzken neden evlendiniz onu da anlamadım ya.

Konu sahibi iyimisiniz ? Başta ev yoktu sonra durum yoktu eşinizin..şimdide ev var oturmuyorum diyordunuz hangisi doğru ..birde şuna takıldım neden bu kadar ayrıntılı adres veriyorsunuz ? Manisa Alaşehir hangi köy onuda yazın tam olsun

Köylerde de bim oluyor mu? Oluyorsa sanırım çok büyük bir köy olmalı ya da tatil yeri olan bir köy olmalı. Ee bu kadar büyük köyde niye kiralık ev olmasın ki?
Bilemiyorum canım bende atama bekliyorum köylerde olan okullarda ev bulmak sıkıntı oluyormuş oradan aklımda kalmış

Içinde müdürü olan marketi olan bir köy:)

Bilemiyorum canım bende atama bekliyorum köylerde olan okullarda ev bulmak sıkıntı oluyormuş oradan aklımda kalmış
Evet köylerde ev bulmak sıkıntıdır ama içinde büyük marketi olan yerde olmaz sanırım. Çok büyük bir köy olmalı o zaman. Ya da köy değil. Nahiye falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…