Allah razı olsun sonunda ne demek istedigimi anlayan olduBoşver sen o evden ayrılsan da yine öyle olacaklar.Huylu huyundan vazgeçmez. Önemli olan senin nasıl baş edeceğin. Elinden geldiğince az görüş gelinlerle. Bir araya gelince sakın kendini anlatma öyle. Şöyle düşün nasıl davranırsa davransın ihanet edebilir. Her şeye yüzeysel cevap ver. Milletten duyunca sorun olmayacak şeyleri anlat bu tipler zaten sana da başkasının dedikodusunu anlatır zaten.
Neyi çıtır mesela ben onu anlayamadım. Bayatliyor muyuz zamanla. Cips miyiz biz. Durdukça bayatlayalimEsimin dayisi
15 senelik evli olup yeni evli biriyle çıtırlığını kıyaslamak ne büyük acizlikne mutlu kocana diyelim npalm
Köyde market mı var? Hem de müdürü olacak kadar büyük market. Eee eşiniz köyde çalışmıyor ki neden köyden ev bulmalıyız illa diyorsunuz? Gidin eşinizin çalıştığı yerde bulun. Hem uzaklaşmış olursunuz. Niye her gün yol çeksin hem eşiniz. Bence siz biraz o olmaz, bu olmaz derken salliyorsunuz sanki biraz.O hadsizce yazan arkadasa cvpti cnm. Eşim çalışmamı istemiyor. Kendisi markette müdür
Terbiyesiz.. o kadar anlattigimdan bunu mu anladn. Ben öyle bi insan dglm ama kisi kendinden bilirmis işiSizin gibi insanlara NANKÖR denir
Hem bedava otur hem şikayetçi ol
Hem yengeleri kıskanıyor diye eleştir
Ha bide ben çıtırim lafı et
Aman sen çıtır ol...madalya takarlar belki
Zayıflıktan bahsediyorlar sanırım çıtır derken.Neyi çıtır mesela ben onu anlayamadım. Bayatliyor muyuz zamanla. Cips miyiz biz. Durdukça bayatlayalim
Canım geliriniz varsa kimsenin lafını çekme .O hadsizce yazan arkadasa cvpti cnm. Eşim çalışmamı istemiyor. Kendisi markette müdür
Bim falan oluyor. Oralarında müdürü vaeKöyde market mı var? Hem de müdürü olacak kadar büyük market. Eee eşiniz köyde çalışmıyor ki neden köyden ev bulmalıyız illa diyorsunuz? Gidin eşinizin çalıştığı yerde bulun. Hem uzaklaşmış olursunuz. Niye her gün yol çeksin hem eşiniz. Bence siz biraz o olmaz, bu olmaz derken salliyorsunuz sanki biraz.
O hadsizce yazan arkadasa cvpti cnm. Eşim çalışmamı istemiyor. Kendisi markette müdür
Köyde market niye yok kim egitiyor sizi bu bilgiye nereden sahipsiniz acaba?Bim falan oluyor. Oralarında müdürü vae
Konu sahibi iyimisiniz ? Başta ev yoktu sonra durum yoktu eşinizin..şimdide ev var oturmuyorum diyordunuz hangisi doğru ..birde şuna takıldım neden bu kadar ayrıntılı adres veriyorsunuz ? Manisa Alaşehir hangi köy onuda yazın tam olsunEvladın deilim beni bu kadar düşünmeevim olmadigini nereden biliyosun kayinvalidemin üstünde diye geçmiyorum. Ćok şükür esimin kazandigi yetiyor çalışıp kendimi yıpratamam çıtırlığımın tadini cikariorum sende öle yap çok yıpratma mazallah bozulursum fln
Köylerde de bim oluyor mu? Oluyorsa sanırım çok büyük bir köy olmalı ya da tatil yeri olan bir köy olmalı. Ee bu kadar büyük köyde niye kiralık ev olmasın ki?Bim falan oluyor. Oralarında müdürü vae
Köyde market olur yani bakkal olur da ben görmedim. Yani köyde büyük market mı var?Köyde market niye yok kim egitiyor sizi bu bilgiye nereden sahipsiniz acaba?
Bilemiyorum canım bende atama bekliyorum köylerde olan okullarda ev bulmak sıkıntı oluyormuş oradan aklımda kalmışKöylerde de bim oluyor mu? Oluyorsa sanırım çok büyük bir köy olmalı ya da tatil yeri olan bir köy olmalı. Ee bu kadar büyük köyde niye kiralık ev olmasın ki?
Köylerde de bim oluyor mu? Oluyorsa sanırım çok büyük bir köy olmalı ya da tatil yeri olan bir köy olmalı. Ee bu kadar büyük köyde niye kiralık ev olmasın durumun vahim gecmis olsn
Içinde müdürü olan marketi olan bir köy:)Konu sahibi iyimisiniz ? Başta ev yoktu sonra durum yoktu eşinizin..şimdide ev var oturmuyorum diyordunuz hangisi doğru ..birde şuna takıldım neden bu kadar ayrıntılı adres veriyorsunuz ? Manisa Alaşehir hangi köy onuda yazın tam olsun
Büyük var mıdır bilemem de illaki oluyordur küçükte olsa buyukte olsa unvanı müdür sonuçtaKöyde market olur yani bakkal olur da ben görmedim. Yani köyde büyük market mı var?
Evet köylerde ev bulmak sıkıntıdır ama içinde büyük marketi olan yerde olmaz sanırım. Çok büyük bir köy olmalı o zaman. Ya da köy değil. Nahiye falan.Bilemiyorum canım bende atama bekliyorum köylerde olan okullarda ev bulmak sıkıntı oluyormuş oradan aklımda kalmış
Şok market cnm cok buyum bi market dgl heryerde var artk msrkettEvet köylerde ev bulmak sıkıntıdır ama içinde büyük marketi olan yerde olmaz sanırım. Çok büyük bir köy olmalı o zaman. Ya da köy değil. Nahiye falan.
Hem müdür hem personel çalıştıracak bir yer biraz büyük olmalı. Kazanmalı ki çalıştırsin. Çok garip geldi. Ben hala ilçede falan çalıştığını düşünüyorum eşinin.Büyük var mıdır bilemem de illaki oluyordur küçükte olsa buyukte olsa unvanı müdür sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?