- 14 Aralık 2024
- 67
- -24
- 1
- 28
- Konu Sahibi aradabirbende
-
Patavatsızlığı neden böyle bile bile yapıyorlar kendi gelinine benim kayınvalidem sorsa haz etmezler ama..Yok sende var mı diyin.
Konunun sizin eve gelmeleriyle ilgisi yok.
Bazı insan patavatsız olur işte.
Yapım aşamasında deseydiniz o mahcup olsaydıbebek varmı diye sordu
bu artık klasik her önüne gelen soruyor boş ver takılma hoşuna gitmediyse tepki verme bida soramaz1 yıllık evliyim eşimin amcasının karısı daha nikahıma bile gelmeyen insanlar samimiyetimde yok ne çağırdılar nede çağırdım kuranda eşimin akrabalarının yanında bana çat diye bebek varmı diye sordu kendi gelini benden daha önce evlendi ama oda hamile değil ben çok sinirlendim o anda böyle sorular çoğalıcakmı acaba bilemiyorum ne demem gerekiyor sizce
Ders olmuştur umarım soramamıştır bir daha kimseyeBana ömrümde ilk kez gördüğüm annemin köyünden bi kadın sormuştu. Olmuyo benim çocuğum dedim. Üzülüp affallamıştı.
Böyle şeylerde anında soruya soruyla cevap ver1 yıllık evliyim eşimin amcasının karısı daha nikahıma bile gelmeyen insanlar samimiyetimde yok ne çağırdılar nede çağırdım kuranda eşimin akrabalarının yanında bana çat diye bebek varmı diye sordu kendi gelini benden daha önce evlendi ama oda hamile değil ben çok sinirlendim o anda böyle sorular çoğalıcakmı acaba bilemiyorum ne demem gerekiyor sizce
Bu bilgi senin ne işine yarayacak hayırdır pozisyon mu önereceksin diyeceksin sen de herkesin içinde1 yıllık evliyim eşimin amcasının karısı daha nikahıma bile gelmeyen insanlar samimiyetimde yok ne çağırdılar nede çağırdım kuranda eşimin akrabalarının yanında bana çat diye bebek varmı diye sordu kendi gelini benden daha önce evlendi ama oda hamile değil ben çok sinirlendim o anda böyle sorular çoğalıcakmı acaba bilemiyorum ne demem gerekiyor sizce
Bunu neden soruyorsunuz aramızda bir samimiyet bile yokken deseniz? Bence böyle insanlara sorularının yersizligini düşünmeye itmek lazım.1 yıllık evliyim eşimin amcasının karısı daha nikahıma bile gelmeyen insanlar samimiyetimde yok ne çağırdılar nede çağırdım kuranda eşimin akrabalarının yanında bana çat diye bebek varmı diye sordu kendi gelini benden daha önce evlendi ama oda hamile değil ben çok sinirlendim o anda böyle sorular çoğalıcakmı acaba bilemiyorum ne demem gerekiyor sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?