Eşimin yengesinin amacı ne sizce?

aradabirbende

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
67
-24
1
28
1 yıllık evliyim eşimin amcasının karısı daha nikahıma bile gelmeyen insanlar samimiyetimde yok ne çağırdılar nede çağırdım kuranda eşimin akrabalarının yanında bana çat diye bebek varmı diye sordu kendi gelini benden daha önce evlendi ama oda hamile değil ben çok sinirlendim o anda böyle sorular çoğalıcakmı acaba bilemiyorum ne demem gerekiyor sizce

bu artık klasik her önüne gelen soruyor boş ver takılma hoşuna gitmediyse tepki verme bida soramaz

Bu sorulara alakasız kişilerden ve alakasız zamanlarda zibilyon kere maruz kalmış biri olarak arttırıyorum ki. Hiiiiic görmedim asla adının geçmediği düğünüme dernegime gelmemiş komşu akraba olmayan bi kadın tarafından gittiğim pazar yerinin ortasında adımı bile bilmezken 'yokmu cocuguun dogursana bi tanee' lafını duymuş biriyim. 3 5 ay yıl yapmayın bu sefer de sorun mu var falanca kişi falanca doktora gitmiş şunu ye ic bide üstüne git tedavi ol doğur lafları da eklenebiliyor. Hic öyle sessiz kalma cat pat vur lafları yüzüne.

Ben eskiden (2 çocukluyum artık soran yok) "aaa eskiden varoş yerlerde falan soruluyormuş ama ileri yaştakiler pek bilmiyor tabi, sakın başkasının yanında da böyle şeyler sorup elalemi kendine güldürme tamam mı teyzecim çok ayıp böyle şeyleri sormak" derdim.

Bir amacı olduğunu sanmıyorum.biraz patavatsız olabilir.yni evlenenlere böyle sorular çok geliyor.o yüzden takılmayın he deyin gecin

Böyle şeylerde anında soruya soruyla cevap ver

NEDEN SORDUNUZ ??? gibi

Bu bilgi senin ne işine yarayacak hayırdır pozisyon mu önereceksin diyeceksin sen de herkesin içinde

İlk kızımdan sonra 8 yıl ara verdim isteyerek.her gelen soruyordu bende doktor bı daha olmayacak umudunu kes dedi demiştim.her söyleyen susup kaliyordu bı daha da sormuyordu.insanlari kızdırmak yerine onlara istedikleri cevabı verin bı daha size bulasmazlar

Bunu neden soruyorsunuz aramızda bir samimiyet bile yokken deseniz? Bence böyle insanlara sorularının yersizligini düşünmeye itmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…