yanlış anlama ama eşin o bayanı daha önceden tanıyor olabilirmi?
ne bilim yeni bir işe başlar başlamaz insanlar genelde önce facebook adreslerini sormazlar birbirine
canım bence çok fazla tepki göstermişsin ya
bizde iş için msn kullanıyoruz, geçende yeni bi çocuk başlanmıştı hemen şirket adı uzantılı mail açılıp msn kullanmaya başladı ilk gün
face olayını bilemicem tabii face daha özel bi alan, ama oda kötü niyetle olmamıştır belki,
sonuçta eşin yeni bi işe başlamış, işe ve iş arkadaşlarına alışmaya çalışıyor, konuşulmuştur, kötü niyet olmadanda eklenmiş olabilir, bence bu kadar sinirlenmene gerek yok, face in şifresi varsa ara ara kontrol eder bi falso olursa müdehale edersin, zaten face garip bi hal aldı, herkes samimi olmasada birbirini ekliyor, benimde facemde var samimi olmadığım insanlar, farmville tarzı oyunlar içinde eklenmiş olabilir, eşin oynamasa da bu oyunlarda komşu gerekiyor vs..
bence eşinin üstüne gitme canım ya, zaten yeni bi işe başlamış olmak alışma süreci yeterince stresli, dediğim gibi face de bi falsosunu yakalarsan müdehale edersin:hulya:
Tatlım eşim farmville oynamıyor ama ben onunkinden oynuyorum. Kendime hediye falan gönderiyorum. Komşu eklemek içinde baktım kız 1. seviyede hiç komşusu yok. Herşey geldi benim aklıma o ekleme talebini görünce ama farmville için değilmiş bu şık elendi.
Kızın arkadaş listesine baktım 400 küsur zaten benimki az mı değil ama 2 saat içindede insan eklemiyorum. Hep tanıdıklarım. Of.
banada çok saçma geldi nedeni.ama canınızı çok sıkmayın.ondanda silmesini ve bu tür şeylerden hiç hoşlanmıcanızı belirtin bence.Facebooka iş için ekledim demedi zaten canım. İlerleyen zamanlarda iş için msn'e de ekleyeceğiz dedi. Daha ekleyecek bir bayan daha varmış ama Face adresine. Yani önce Face sonra msn'e eklenecek. Zaten daha sonra şirket msn adresi olucak başka bir tane daha oraya da bir arkadaşın dediği gibi işi gereği bir sürü bayan eklenicek. Bende yapı olarak çok kıskancım. Böyle şeyleri kaldıramam. Önceden kendi işiydi ve ben o rahatlığa alışmıştım. Şuan çok zorlanıyorum.
Ekleme sebebini bana şöyle anlattı. Ne kadar doğru bilemicem. Kız kilolarıyla takıntılı biriymiş, eşimin kuzeni de o şirkette çalışıyor hatta onun sayesinde girdi. Neyse kuzenine kilo aldım demiş, kuzenide bizimkine bakarak keşke hepimiz Tripliii gibi zayıf olabilsek demiş. Bu durumda benim kim olduğmu açıklama gereği duyulmuş ve E....'nin eşi demiş kuzeni kıza. Bizimki de istese manken olur benim boyuma yakın, bayağı zayıf demiş. Kızda beni merak etmiş ve bizimkini Face'ine eklemiş beni görmek için resimlerden. Bana çok saçma bir neden geldi. Ona ne benden! Niye bu merak? Çok merak ettiyse açıp göstersinler resmimi bu diye. Ya da sabretsin ilerde yakından görür. Çok sinir oldum çok.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?