Eşimin yeni işi

Bu arada şunu da belirtmek istiyorum. Eşimin msn ve facebook adresinin şifrelerini biliyorum. Bu konuda bir sıkıntı yok. Yarında iş yerine gideceğim çıkış saatine yakın yarım saat, 1 saat önceden.

Söyledim yapma canım ya dedi sadece ılımlı olmaya çalışıyor ama ben olamıyorum. Yarın gidip göreceğim inş. bir aksilik çıkmazsa. Bir kaç gün içindede o silmezse ben sileceğim.

çalıştığı bir yerde bayanlar olması o bayanları msn ve diğer adreslerine eklemesini gerektirmez sonuçta arkadaşlarımız dostlarımız ekleniyor oraya sadece
iş için bu gerekiyor şu gerekiyor ben sadece kılıf

butun cevaplara katılıyorum, bi kere bende aynı durumdaydım eşimin profiline girdim ve sildim bisey soracak olursa bana sorsun dedimzemuszemus

yanlış anlama ama eşin o bayanı daha önceden tanıyor olabilirmi?
ne bilim yeni bir işe başlar başlamaz insanlar genelde önce facebook adreslerini sormazlar birbirine

cnm ya ben hiç denecek kadar az kıskancımdır ama bu durum karşısında oyardım onu

hani 1 ay geçer filan neyse ama ilk günden ilk saatten eklenmezki cnm allah yardımcın olsun

yanlış anlama ama eşin o bayanı daha önceden tanıyor olabilirmi?
ne bilim yeni bir işe başlar başlamaz insanlar genelde önce facebook adreslerini sormazlar birbirine

Hayır tanımıyor, kuzeninden dolayı diğer bayanı tanıyor ama Facebook adresine ekleyen bayanı tanımıyor. Yani daha dün tanışıyorlar. ışe giriş saatini biliyorum. Maile gelen ekleme talebi saatine bakıyorum. 2 saat olmuş ne bu samimiyet anlamadım! Bana seni merak etti, seni görmek için diyor ama inandırıcı gelmiyor. Eğer öleysede yarın görecek beni meraklı.alsanaalsanasmile

canım bence çok fazla tepki göstermişsin ya
bizde iş için msn kullanıyoruz, geçende yeni bi çocuk başlanmıştı hemen şirket adı uzantılı mail açılıp msn kullanmaya başladı ilk gün
face olayını bilemicem tabii face daha özel bi alan, ama oda kötü niyetle olmamıştır belki,
sonuçta eşin yeni bi işe başlamış, işe ve iş arkadaşlarına alışmaya çalışıyor, konuşulmuştur, kötü niyet olmadanda eklenmiş olabilir, bence bu kadar sinirlenmene gerek yok, face in şifresi varsa ara ara kontrol eder bi falso olursa müdehale edersin, zaten face garip bi hal aldı, herkes samimi olmasada birbirini ekliyor, benimde facemde var samimi olmadığım insanlar, farmville tarzı oyunlar içinde eklenmiş olabilir, eşin oynamasa da bu oyunlarda komşu gerekiyor vs..
bence eşinin üstüne gitme canım ya, zaten yeni bi işe başlamış olmak alışma süreci yeterince stresli, dediğim gibi face de bi falsosunu yakalarsan müdehale edersin
:hulya:

Tatlım eşim farmville oynamıyor ama ben onunkinden oynuyorum. Kendime hediye falan gönderiyorum. Komşu eklemek içinde baktım kız 1. seviyede hiç komşusu yok. Herşey geldi benim aklıma o ekleme talebini görünce ama farmville için değilmiş bu şık elendi.

Kızın arkadaş listesine baktım 400 küsur zaten benimki az mı değil ama 2 saat içindede insan eklemiyorum. Hep tanıdıklarım. Of.

canım ya, işte bu işaret aslında 400 arkadaş ne demek, demekki bakkalı çakkalı bile ekliyo yani senin eşine özel bi durum değil demekki
kız demiştirki face arkadaşlık daveti yolladım ekle, eşinde eklemiştir, ne desin ki, karım kızar dicek hali yok ya, zaten işin ilk günü, gergindir, olumlu bi hava yaratması lazım iş arkadaşlarına vs..
sonuçta kız kötü niyetli bile olsa, eşin sağlam olduktan sonra daha ne, zaten evli olduğunu biliyodur eşinin, daha ilk saatten eşinin peşine düşecek değil ya
ama sanmıyorum canım ya, sosyal hayatta oluyo böyle şeyler, benimde eşimin face de bi sürü bayan iş arkadaşı var, eşimde çok sevilen biridir, telefonda falan çok samimi konuşurlar falan, gıcık olurum tabii ama pek ses etmem
gerçkten gerekli olduğu zamanlarda müdehale etmek lazım bence
madem face şifreside var, rahat ol canım, ne kendini ne eşini huzursuz etme, gerek yok çünkü

Akşamına ertesi güne olsa bir nevi ama işte yanıbaşındayken zaten eklemiş. Çok sinir bozucu. Ne bu samimiyet dedirtiyor insana o cinsten.

bencede abartma daha soğukkanlı olmaya çalış
belki kızda sırf arkadaş listesi kalabalık olsun diye eklemiştir.:bbo:
kaldı ki önemli olan senin eşine güvenin.eğer ona güveniyorsan bu olayıda abartma ama eğer güvenmiyorsan facebooka eklemiş eklememiş boş canım aldatacak adam her yerde her şekilde aldatır
bu nedenle bence tartışacağına sadece şine laf çarp bu durumdan hoşlanmadığını belirt yeter.birde erkeğin üstüne çok gidersen adamın aklına sen böyle şeyleri getirmiş olursun azcık rahat davran canım.

Eşinin bişiy yapacağı yoksa bile bu şekilde itiyorsun eşini canım.
Yapma ama kontrolü de elinden bırakma. Sık sık git iş yerine.
Çıkışa git mesela sürpriz yaparak.
Hissettirme zaafını sakın.

bence sık sık işyeri ziyaretleri yapın. ilgili bir eş olduğunuzu gösterin karşı tarafa. çünkü eşinizin parmağında bir yüzük olması çoğu zaman karşı taraf için pek önemli olmuyor.

bir de ordaki bayanlarla samimiyet kurmaya çalışın. hem kıskandığınız çok belli olmasın hem de o bayanların eşinizle mesafe koymalarında etkili olur zannımca.

zaten listesinde 400 nufus var bence siz arasira surpriz ziyaretler yapin.. ama kadinlarin icinde kiskandiginizi belli etmeyin calismasi gerekiyorduki calisti is secme luksu varsa daha iyi bir is cikar.. Hem tek erkek olununca fazla ciddiye alinmaz bence.. yani yakinlasma babinda kimse cesaret edemez

banada çok saçma geldi nedeni.ama canınızı çok sıkmayın.ondanda silmesini ve bu tür şeylerden hiç hoşlanmıcanızı belirtin bence.

Ay o kızda bi garipmiş yani , 2 saattir tanıdığı insanı hemen facebook'a eklemenin ne anlamı var yahu.
Bence kıskanmana gerek yok sosyal hayatı iyi olan hangi insan 2 saattir tanıdığı birini hemen facebooktan eklemek ister ki?
Sen kocanla aranı bozma bu salak olay için canım..

Yarın gidiyorum zaten kızlar. Ve kızla tanışırken şöyle demeyi düşünüyorum.

El uzatma pozisyonu doğarsa, eşim şu dicek diyelim hımmm hemen face'e ekleme talebi gönderen sizmisiniz memnun oldum diyip elimi uzatıcam sizce üstü kapalı anlaması için başka ne yapabilirim yoksa benim yöntem iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…