Yarın gidiyorum zaten kızlar. Ve kızla tanışırken şöyle demeyi düşünüyorum.
El uzatma pozisyonu doğarsa, eşim şu dicek diyelim hımmm hemen face'e ekleme talebi gönderen sizmisiniz memnun oldum diyip elimi uzatıcam sizce üstü kapalı anlaması için başka ne yapabilirim yoksa benim yöntem iyi mi?
El uzatma pozisyonu doğarsa, eşim şu dicek diyelim hımmm hemen face'e ekleme talebi gönderen sizmisiniz memnun oldum diyip elimi uzatıcam sizce üstü kapalı anlaması için başka ne yapabilirim yoksa benim yöntem iyi mi?
yok canım ya, hiç uygun bi davranış değil, bence kızın umrunda bile değildir eşini eklemiş olaması laf olsun diye eklemiştir, laf olsun diye birilerini eklemese 400 küsür arkadaşı olur mu face de. sen sanki kız eşinin peşinde gibi düşünüyosun belkide eşin kızın umrunda değil, neden yeni tanıştığı evli bi erkeğin peşine düşsün manyak değilse
emin olmadan neden böyle şeyler yapasın ki
zaten öyle bişey varsa illaki anlaşılır face de ki mesajlarından falan
Bence birşey yok bunda. Yeni bir işe başlamış adam, ekmek peşinde. Siz işyerinde kaç kız olduğunu hesaplıyorsunuz.
Diğer kız nasıl bir kız neden ekledi bilemezsiniz. Yani belki gerçekten laubali biri belki de öylesine ekledi işte. facete herkesi ekleyip duran arkadaş listesi kabarık görünsün diye yırtınan tiplerden. Ama öyle ziyarete gidip gövde gösterisi filan yaparak ancak eşinizi rezil edersiniz.
Bırakın adam ekmeğini kazansın.
Bu arada şunu da belirtmek istiyorum. Eşimin msn ve facebook adresinin şifrelerini biliyorum. Bu konuda bir sıkıntı yok. Yarında iş yerine gideceğim çıkış saatine yakın yarım saat, 1 saat önceden.
Gittim gittim sorun yok kızlar boşuna dert etmişim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?