Demez olur muyum neler dedim daha msn'e de ekleyecekler varmış ilerleyen zamanlarda iş içinmiş. Müşteri bir şey sorarda anlamazlarsa birbirilerine msnden sorup cevap alıp telefondakine aktarıcaklarmış mış mış. Karşılıklı masalardalar olup bitene bakın. Deliricem. Çok fena tartıştık. Uyku falan kalmadı bende o horul horul uyuyor.
ben olsam yarın ilk işim iş yerini basmak olur...
faceye ekleyen bayanla tanışırdım.. eşimin hesaplarını da eşimi de ben yönetirim siz eşim işe başladıktan 2 saat sonra ekleyince kimmiş bu meraklı diye bizzat geldim derdim...
eşimden günlük ne konuşuldu ne yapılıyor diye rapor aldım şunlar bunlar msn olaylarında hoşlanmadım. diye güzelcee sinsi sinsi açık açık hertürlü haşlardım...
yanımada arkadas alırdım. ordan çıkarken söylene söylene çıkardım...
sempatiksalakcinni
ben de dehşet kıskancımdır. öyle bir işyerine girmesine bile pek de müsade etmem şart mı ayol sanayide çalışsınnn.. offff ben böyle yapınca annem camekanlatalım çalışmasın bari kızım der hep... :kedi:
Bu deneme haftası, işini çok isteyerek girdi. Bende istemiyorum orda çalışmasını ama vazgeçmiyor. Tek isteğim deneme haftasında başarısız olması.Çok mu kötüyüm acaba? ınsan sevdiği insan için böyle düşünür mü? Düşünmez düşünmemeli. Ben mi çok kıskancım, çocukluk mu yapıyorum diyorum. Bütün gün düşündüm.mafoldumben
Bu arada eşim değil, kız onu eklemiş.kötükedihüso Eşim iş yerinde işi öğrenmeye çalışırken kız önündeki bilgisayardan eklemiş. Çok sinirlendim. Allah bana sabır versin.
msn yi anlarımda facebook iş için kullanılamaz ya.orda saçmalamış eşiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?